Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urlich von jungingen

Czytam te wasze wypociny....

Polecane posty

które ciągną (z reguły te same osoby) od lat i stwierdzam, że jesteście strasznie ubogie :) rozumiem, że w domu niekiedy się nudzi (bo i ja przeżywam taki stan), rozumiem, że internet jest dla ludzi (bo i ja z niego korzystam i to często), ale to co tutaj wypisujecie jest śmieszne. Jak można godzinami podniecać się zwykłymi codziennymi czynnościami? Opisywać dogłębnie każdą minutę, tłumaczyć się z tego co robicie, co robić będziecie i myślicie, że znalazłyście idealnych słuchaczy i kompanów do dyskusji a tak naprawdę każda z was ma w dupie to co druga piszę i jakie ma problemy, tylko ta cała otoczka mnie śmieszy.

Gość kot filemon cz.II
chyba dostaniesz nagrodę Jobla (nie mylic z Noblem) za to odkrycie roku :p

Gość kasienka131
Chyba zes dzial pomylila :) Porady psychiatryczne to nie tu :D Tu jest radosc i szczescie (oprocz nawiasowych wypowiedzi dejzi )

Gość dejzi69
tylko,ze ja sie zgadzam w 100% z autorem topicu,wy tu nie zjecie pewnie od malego niczym innym jak planowaniem slubu,zenada,kupa smiechu,zalson.

dejzi, ale jakie 'WY'? chyba powinnas mowic MY bo tak samo tu marudzisz jak wsystkie inne :P

Gość kot filemon cz.II
ale o czym do cholery mamy pisać na dziale \"sluby i wesela\", o opryszczce narządów płciowych? A jak sie to komuś nie podoba, to niech założy topik \"niezaspokojone i zrzędliwe stare panny łączmy się\". Pozdrawiam.

Gość kasienka131
haha pewnie dejzi by byla szczesliwa ze w koncu ktos poruszylby DLA NIEJ temat buhaha (o opryszczce narzadow pl.). Dejzi wszystko przed Toba... P.S. Wstyd, ze jestes z mojego miasta i jeszcze jakies burdele tu reklamujesz. Dziewczyno zastanow sie nad soba troszke. Zadroscisz po prostu innym, ktorym sie lepiej w zyciu wiedzie.

no tak ;) a po co zapełniać sobie 22h z 24h pisaniem wypocin na forume? nie lepiej to jakoś spożytkować bardziej racjonalnie? Nie piszę broń boże, że macie w ogóle zrezygnować z forum, bo ja też z niego korzystam, ale bez zbędnej przesady... zakłądacie nowe tematy, piszecie w nich dzień w dzień przez lata o takich głupotach, że aż strach pomyśleć, że jesteście dojrzałymi w pełni świadomymi kobietami...

od czasu do czasu pojawi się taki urlich - głos rozsądku, który stara się was sprowadzić na ziemię a wy jak szarańcza atakujecie, błędnie myśląc, że same jesteście atakowane :) a mi was żal.pl, szkoda.pl

Fajne spostrzeżenie autora/ki topiki. Rzeczywiście czytając niektóre posty/ przysłuchując się dyskusją biurowym tudzież imprezowym itp. często wysuwają się dość jednoznaczne wnioski, co do poziomu tych wypowiedzi. Być może stąd wywodzi się właśnie przekonanie o głupocie kobiet. Oczywiście nie uogólniam (na forum tym, znalazłam kilka naprawde ciekawych dyskusji ). Bez wątpienia jednak najbardziej kabaretowe są tu wypowiedzi - ,, piszesz tak bo zazdrościsz!!!!!,,. – z czego wynika hipoteza, ze osoby mające własne zdanie = osoby zazdrosne. Naprawdę mozna się uśmiać.

vesteros, niestety pobieżne przelecenie paru tematów nie daje Ci obrazu kto cos powiedzial i dlaczego, biorac pod uwage fakt, ze wiekszosc durnowatych pomaranczowych postow zostala usunieta...

pobieżne? no błagam :) jakby nie było jest to dział porad, rad, obiektywnych i mniej obiektywnych poglądów, doświadczeń a 90% tematów to kółka wzajemnej adoracji, które nie wnoszą nic. Rozumiem, że należy się oderwać, poplotkować, podagać o głupotach, ale bez przesady.

90% tematów to jest tka naprawdę ROZPIERDZIELANYCH przez pomarańczki, które wciągają w odbiegająca od głównego tematu dyskusję mijająca się z jakimkolwiek celem

A tak a propos tematu , to przypomniała mi się taka scena z Dnia świra z dziewczynkami z przedziału w pociągu –Adaś miał takie babskie forum na żywo.

Gość kot filemon cz.II
oj dejzi, znajdz sobie wkońcu chłopa, niech ci dogodzi bo jesteś tak rozgoryczona, plujesz jadem na kilometr, a zdrugiej strony kto by chciał tak wredną i zepsutą dziołchę :p

dejzi to dziewcze z charakterem a takie podobno faceci lubią najbardziej zapewne więc nie musi wydawać się za pierwszego lepszego, co to da się do ołtarza zaciągnąc

Gość kot filemon cz.II
jasne, jasne! Kazda z was jest taka "twarda" na pokaz, a później płacze w poduszkę, bo nie ma sie do kogo przytulić, bo jest tak pusto i źle.

Gość bez przesadyyy
jacy faceci lubią takie jak dejzi69??? bo wiekszosć nie zniosłaby że ich dziewczyna obnaza sie przed innymi! Poza tym niewyszukany jezyk tez odstrasza, przynajmniej facetów z klasą Ulicznice są tylko na chwile, ot taki skok w bok!

Nie rozumiem skad zalozenie, ze kazda kobieta z tego forum wydaje sie za piewszego lepszego. Niektorzy ludzie nie rozumieja takiego pojecia jak ,,milosc,, i ,,druga polowka,,

zapomniałaś napisać jeszcze,że jestem zazdrosna pewnie albo ze wsi albo że disco polo z chęcią słucham

Ja wiem co chcialam napisac i absolutnie slowa zazdrosc, wies i disco polo nie byly tego czescia.

tak my wszystkie nie mamy co robic dlatego spedzamy 22/24 na forum... tylko ciekawe kiedy znalazlysmy tych chlopow za ktorych wychodzimy za maz i kiedy mamy czas na przebywanie z nimi (i nie tylko bo wiekszosc ma znajomych i rodzine). A nawet jesli ktos by tu siedzial 22 h na dobe to co ci pierunie do tego!! poza tym gdy komus odpisuje na jego posta to jestem zainteresowana tym tematem na ktory odpisuje...

A co ja mam poradzic na to, ze czasami mi sie nudzi w pracy i dlatego siedze. Nie mam nawet fizycznej mozliwoscia spedzania 22 godzin na dobre, bo po pierwsze przykladam duza wage do snu a po drugie nie mam internetu w domu :)

...właśnie w tych wypocinach można znalezć odpowiedzi na szereg pytań,które cisną się nam do łepetyny/młodej łepetyny/pod wpływem tego...jednego dnia,który nas czeka.Kobiety lubią dyskusje/pogaduszki/..i romanse,z upojnym zakończeniem.Musisz to zrozumieć-urlichu-a...Jednak przyznam,że są badziewne topiki:):):):)