Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n.n.n.n

Jak można być aż tak nieodpowiedzialnym !

Polecane posty

Gość n.n.n.n
komiczne no faktycznie bardzo śmieszne te twoje wypowiedzi, bo nie sądzę, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem

szokujace jest to, ze ten facet chce ją spić by poroniła.. nie rusza mnie to , wiem że po facetach można się wszystkiego spodziewać.

Gość Siuska
świetni też barmani...ciekawe ile na niej zarobili

Gość .*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.
a może ona nie była w ciąży ... może tylko tak wygląda .. jak taka Pigmejka np. albo zwdęcia miała nie musi być od razu ciąża :O :classic_cool:

"nie rusza mnie to , wiem że po facetach można się wszystkiego spodziewać." tu masz racje, ale nie szokuje Cie to, za autorka go jeszcze broni?

Gość n.n.n.n
"szokujace jest to, ze ten facet chce ją spić by poroniła.." Jaki facet? ten z którym ma dziecko... być może... bo nie ten kolega...

Gość n.n.n.n
bronię swojego kolegi (tego który ją wyprowadził) a nie tego z którym ma dziecko

"Jaki facet? ten z którym ma dziecko... być może... bo nie ten kolega..." ten kolega Twoj - i teraz ją odprowadza do domu bo sie boi, ze laska sie wygada, kto jest ojcem

Gość skąd wiadomo ze była z ciaży
może to tyło po prostu jej dwunaste piwo?:o wiesz jaki się ma brzuch po 12 piwach?

a ile dzieci przychodzi w domach alkoholików! Rodza się z promilami we krwi... Normalka.

Gość nieodpowiedzialna470ijrosgj
no moze ma jakies problemy i je probuje utopic w alkohlu:( No jak bym mogla to te bym pszestala jako \"lekka panna\" pracowac ale musze to jeszcze z 4 miesiace pszesunac. Moze mi sie uda i nikt z moich klientow nie zauwazy ze w ciazy jestem. Bo to by bylo bardzo tragiczne, w koncu musze zarboc na dziecinne zeczy...

Gość n.n.n.n
Właśnie i ta normalka mnie przeraża!

Pewnie jak to zwykle na tym świecie bywa, jakiś sukinkot zostawił ją z brzuchem, i pije, bidula.. co jej zostało.

Gość kasikonik
ale co, że maja pic w domu i wtedy jest ok? pewnie wypili wszytsko co mieli w domu i sie przeniesli do knajpy :O

Gość zainstaluj sterowniki
fajny kolega przynajmniej ma klase i zacowal sie na poziomie.... autorko ne spodziewaj sie tego po facetach tutaj na kafe ... Co do kobiety to typowa Matka Polka - czego oczekujesz ? ze rzuci fajki i nie wezmie alkoholu do ust chocby na te 9 miesiecy ? (to nic ze 99% tych matek polek zaraz po urodzeniu wraca do nalogu i dziecko zatruwa od jego pierwszych chwil na swicie, w koncu plod jest w tym kraju najwazniejszy, czyz nie ? ) ot zycie 🖐️

retro - nie nalezy zachodzic w ciąże z sukinkotami... ja np bym jej tak nie zostawil (tylko zafundował zabieg :P )

autorka nie napisała czy ta kobieta była typową menelówą czy zwykłą kobietą... chętnie bym się dowiedziała, bo to chyba widac na pierwszy rzut oka? choćby po ubraniach czy zachowaniu...

retro - nie nalezy zachodzic w ciąże z sukinkotami... gorzej Komik: dziś w ogóle zachodzenie w ciąże jest ryzykowne. Dlatego wiele kobiet z tego rezygnuje.

Gość n.n.n.n
Kobieta normalna kobieta! Młoda, ładna, zadbana kobieta.

"Młoda, ładna, zadbana kobieta" to ten Twoj kolega na pewno ją przelecial... obrzydliwe

Gość prerąbane miała ona
aaaa. pewnie jej pigułkę gwałtu wczesniej wrzucili.... a potem wyprowadzili :(

"Dlatego wiele kobiet z tego rezygnuje." ale Ty byłaś dzielna!! Porozmawiałabym z Tobą o tym gdybyś się wykazywał znajomością tematu choć w kilku procentach. Dyskusja z tobą na ten temat byłaby conajmiej dziwaczna. czy mam uzasadniać?