Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n.n.n.n

Jak można być aż tak nieodpowiedzialnym !

Polecane posty

Gość a moz e moze
hmm, a może to był taki heppening, a kolega popsuł impreze?

Gość n.n.n.n
Happening... to by było naprawdę dramatyczne przedstawienie....

no coż... Komiku mam jeszcze świeżo w pamięci twoej wpisy o mnie i moim dziecku. co raz na zawsze dało mi do zrozumienia ze w tym akurat temacie poruszasz się jak słoń w składzie porcelany. i jak tak sobie ciebie poczytuję, to zdaje się że ojcostwo ci nie grozi.

słonie to mądre zwierzeta - wierne i uczciwe...łączą sie w pary i żyją w nich przez całe zycie... dziekuje Ci skarbie, że tak mnie doceniasz :) i jakbys mogla tez uzasadnic moją niezagrożoną piętnem ojcostwa pozycje?

nie sądze zeby to była jakaś akcja uświadamiająca...:) po prostu takie ciąże wykolejone to naprawde nie jest nic wcale aż tak rzadkiego. Niestety, cywilizacja śmierci kadzie się cieniem na społeczeństwie:) prosty dowód: wejdźcie na dział antykoncepcja, ile osób chce sprzedać Arthrotec...

i jakbys mogla tez uzasadnic moją niezagrożoną piętnem ojcostwa pozycje? wiesz, jakoś intuicyjnie wyczuwam że jestes ponad pampersy....:)) poza tym niejdenokrotnie chwaliłes się że nie musisz używac przerwatywy, wiec zapewne wybranki twoje są z tych co to macierzyństwem się kalać nie chca....:))

Gość n.n.n.n
Ale jak ona ma zabijać to biedne dziecko publicznie to ja wysiadam. Niech robi co chce, jej sprawa, ale nie przy innych ludziach! Bo to jest okropne! Szokujące! Tak mi szkoda tego nienarodzonego dziecka...

Gość kasikonik
rany dziś znowu tych o kiszonych noworodkach w radiu gadaja :O

retro - moja partnerka jeszcze sobie spokojnie moze poczekac z dzieckiem... nie kazda kobieta chce rodzic tuz po 20....

n.n.n.n naprawdę gorsze rzeczy sie dzieja, i wszyscy przymykaja na to oczy. akurat to dziecko ma duże szanse przeżyć, jesli był to jednorazowy wyskok, najwyżej urodzi się z wadami jakimiś albo ze zwykłym przepiciem... ale radze ci , zainteresuj się lekiem o którym pisałam, wszyscy nim handlują, nikt nawet slowa nie piśnie... a używają go nawet gimnazjalistki.

Gość kasikonik
komiczne a Ty ile masz lat?

retro - moja partnerka jeszcze sobie spokojnie moze poczekac z dzieckiem... a ile ma lat?

poza tym - retro - czy chcialabys miec z kims takim jak ja dziecko? osobą skrajnie nieodpowiedzialną, traktującą kobiety przedmiotowo, mającą konsumpcyjny stosunek do życia

Gość szpieg carramba
28 :p

Gość a mnie zaciekawiło
zdanie autorki: "wiemy z kim ma dziecko bo to mały pub" hmmm..?????

Gość kasikonik
hmm..... komiczne, a może ona czeka aż dorośniesz do ojcostwa?

Gość n.n.n.n
Niestety to nie był jednorazowy wybryk... Widzimy się w tym pubie często. Ona zawsze jest wstawiona...może faktycznie jakaś nieszczęśliwa, może w życiu jej się nie układa...

Gość a mnie zaciekawiło
to wy w pubie dzieci robicie????

komik mówilam ci że się nie znasz to niejest kwestia chęci, tylko wykorzystania najbardziej optymalnego wieku kobietydo urodzenia dziecka. ja urodziłam w wieku lat 23, i ciązy po mnie nie widać w ogóle. Moja siostra urodziła jak była 4 lata starsza ode mnie, i niestety... twoja kobieta zbliża się do krytycznej granicy, niestety. po 30 pierwsze dziecko... troszkę poźno, z róznych względów. I t nic że medycyna daje dzis takie możłiwości. Pewne prawa są nieubłagane. Nie mówiąc juz o tym że pewnie latami łyka pigułki... ale to osobny temat. Macie czas? a potem są takie dzieci co będąc np w piątej klasie wstydza się wysłac mamę na wywiadówkę , bo pani pomyśli że babcia przyszła:)))

"hmm..... komiczne, a może ona czeka aż dorośniesz do ojcostwa? " no, być moze... ale to ona bardziej nie chce dziecka niz ja...

Gość n.n.n.n
"wiemy z kim ma dziecko bo to mały pub" hmmm..????? Bo to maly pub i nie jest trudno się po prostu dowiedzieć od kogoś

Ona zawsze jest wstawiona...może faktycznie jakaś nieszczęśliwa, może w życiu jej się nie układa... ojejku tam, zwykła pijaczka, i tyle.....

Gość kasikonik
hha, komiczne, kobiety tak gadają tylko ,że nie chcą, a chcą, ale czekaja na propozycje od faceta, ze powie : kochanie zróbmy to już!

Gość retro pierdoli retro pierdoli
ale pierdolisz retro :O

ale to ona bardziej nie chce dziecka niz ja... może uważa że to jeszcze nie ten partner :P

"a potem są takie dzieci co będąc np w piątej klasie wstydza się wysłac mamę na wywiadówkę , bo pani pomyśli że babcia przyszła" to nie problem wieku, tylko zaniedbania... a wiesz, ze ja jako dyktator, terrorysta i twardy satrapa trzymam kobiet e krótko i zmuszam do tego, by dbała o siebie...