Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n.n.n.n

Jak można być aż tak nieodpowiedzialnym !

Polecane posty

"może uważa że to jeszcze nie ten partner" za dobrze jej ze mną przypuszczam raczej że brak jej poczucia bezpieczeństwa, i nie uważa że jesteś kims na kim by się można w tym trudnym okresie oprzeć.:) się mogę mylić.:P

"przypuszczam raczej że brak jej poczucia bezpieczeństwa, i nie uważa że jesteś kims na kim by się można w tym trudnym okresie oprzeć" to złośliwosc czy naprawde tak uwazasz

Gość kasikonik
hhaa, retro sie odgryzasz jak pies na kości :P

Komik no, prosze cię, nie możesz nie wiedzieć że typowym bardzo wyrazem miłości kobiety do męzczyzny jest słynne zdanie: "Chce miec z tobą dziecko", albo "Chcę miec twoje dziecko..." Jeżeli kobieta która deklaruje że cie kocha, jednoczesnie zapamiętale łyka pigułki nie zważając na to że w zasadzie ty już powoli byłbyś na dziecko gotowy,to co ja mam mysleć? Albo jest taka pusta że boi sie zmian fizycznych i utraty atrakcyjności, albo karierowiczka, albo niema instynktu macierzynskiego, albo nie chce TWOJEGO dziecka. nO, jakie masz inne mozliwosci?

retro albo chce sie jeszcze pobawic troche ze mną tylko... nie kazda kobieta ma ambijce przede wszystkim byc matką... czemu sprowadzasz kobiete do wora rozpłodowego? poza tym...urodzilas dziecko... bylo ono wyrazem najwyzeszej milosci? chyba raczej nie...

bylo ono wyrazem najwyzeszej milosci? chyba raczej nie... oczywiście że mam dziecko zrobione z miłości:) uważasz że co..? ze zrobiłam je w krzakach po disco party w osiedlowej remizie?:))

albo chce sie jeszcze pobawic troche ze mną tylko... dokładnie mam to samo wrażenie:))

nie - chyba nie uwazasz, ze tak nisko Cie cenie... tzn co najmniej musialo byc to tylne siedzenie dobrego samochodu :P a serio - nie byla to jednak najwyzsza milosc, skoro nie dotrwala nawet do narodzic potomkini

"albo chce sie jeszcze pobawic troche ze mną tylko..." pobawic i miec dziecko pozniej

a serio - nie byla to jednak najwyzsza milosc, skoro nie dotrwala nawet do narodzic potomkini przetrwała do dziś, tak w zasadzie. Przynajmniej z jego strony.:) ale to bardziej skomplikowane. natomiast co do twojej kobiety... nie chce wprowadzać jakiegoś niepokoju w twoje życie, może po prostu ją o to zapytaj.... Wiesz chyba ile par sie rozchodzi własnie z tego powodu, że on chce a ona nie, albo odwrotnie. Znam co najmniej dwie.

retro - oboje postanowilismy, ze poczekamy do jej 30... no to ok. Tylko wyegzekwuj bez litości:) i niech piguły odstawi odpowiednio wcześniej.

ona bierze tabletki dopiero od jkaichs 3 lat... wiec nie jest az tak źle

złośłiwa Przeciez mu obiecała! ile czasu ma go robić w balona?? oczywiście że powinien się upomnieć.

Jesssu jak nie bedzie gotowa,to ma to zrobić bo obiecała? co kurwa znaczy - niegotowa? warunki ma, fajnego chłopa ma, chłop chce... czego więcej? poza tym jak się obiecuje to się słowa dotrzymuje. jakby za dwa lata powiedziała Komikowi że jednak chce poczekac do 40stki, to jestem pewna że Komik zrobiłby mały dym.....:P

REtro Ciekawe czy Ty obiecasz swojemu facetowi dziecko? ee,no, pytanie nie na miejscu. Ale skoro Komik i jego Kot się już jakoś tam umówili, to chyba to do czegos zobowiązuje. pewnie że się zawsze można rozmyśłić, ---tylko o czym to świadczy...?

ja nie pytam Komika tylko Ciebie Mamy podobny wiek obydwie same z dzieckiem czy zastanawiałaś sie nad tym? co bedzie jesli ten ktoś zaakceptuje Cie,pokocha ale bedzie chciał potomka? Mnie interesujesz Ty nie komik

złośliwa zobaczysz ile znajdziesz facetów którzy postawią ci własnie taki warunek; że owszem, zaopiekują się Tobą i twoim dzieckiem, ale pod warunkiem ze urodzisz im też ich własne dziecko. Wiem coś o tym. Nie ma sensu się w coś takiego ładować, to nie jest targ ani wymiana usług.

złosliwa dla nas jedynym ratunkiem jest facet z dziećmi:)) nie oszukujmy się:))))

retro - ale dziecmi plci zenskiej - wybrazasz sobie co taki młokos moglby zrobic Twojej perełce?

Gówno prawda nie mam zamiaru robić czegoś czego nie chce Jaki ratunek Retro ?gadasz ze faceci to świnie,a piszesz ze to ratunek? Kużwa to On niech dziekują ze zwróciłam na nich uwage, ale sie zdenerwowałam:O Komik Ty masz minusa u mnie

ale dziecmi plci zenskiej - wybrazasz sobie co taki młokos moglby zrobic Twojej perełce? Komik, rozczarowałeś mnie teraz trochę, czasem faktycznie przemawiasz jakbyś miał nierówno pod sufitem. Złośliwka nie denerwuj się tak:) Krytykuje facetów, owszem. Ale mowiłam kilka razy że znam kilku naprawde świetnych gości. Poza tym przyjaźnie się tylko z facetami:) uważam po prostu że nie potrafia funkcjonowac w związku, i wyłącznie na tym polu mnie rozczarowywują, i to poważnie.