Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysiunia

Babka Medica - super ginekolodzy!

Polecane posty

Gość gabrysiunia

Jestem pod wrażeniem przychodni Babka Medica. Niedawno byłam tam na USG połówkowym u dr. Mrozka. Słyszałam, że to dobry fachowiec, ale nie spodziewałam się aż tak dokładnego badania, przemiłego podejścia do pacjentki - słowem - super! A na wizycie byłam u dr Anety Falkowskiej - mało tego, że zawsze uśmiechnięta, to i cierpliwa, dokładna, rzeczowa. Polecam tę przychodnię wszystkim dziewczynom, nie tylko ciężarnym. :) Czy któraś z Was też ma takie dobre zdanie o Babka Medica?

mam podobne odczucia. Byłam tam w zeszłym roku na usg 3d. Robiła mi je taka mała, ciemnowłosa lekarka (tez wtedy w ciąży:). Spędziłam 2 godziny leżąc, a Ona mowiła nam cierpliwie wszystko co widzi, zero stresu, miła atmosfera, no poprostu rewelacja:) jestem bardzoooooooooooooooooo zadowolona.

Gość anka12321
A jakie sa ceny wizyt i usg w tej przychodni?

Gość tingu-ringu
Nigdy nie slyszalam o tej przychodni, ale po przeczytaniu tego topicu znalazlam ich strone w necie i faktycznie wydają sie profesjonalni i sympatyczni. Moze faktycznie warto prowadzic u nich ciaze, bo to bardzo wazny okres w zyciu i dobra opieka jest niezbedna, ale wnioskujac po cenniku jest to przychodnia dla jakichs damulek ktore albo sa na bardzo wyskkich stanowiskach albo siedza w domu i mąż pracuje a one łażą od kosmetyczki do fryzjera itd. Jak to jest, moze sie myle? Nie ma tam wsrod czekajacych pacjentek takiego burżujstwa? Jesli pojde na wizyte +USG to zaplace 300 zł jak nic. Troche mnie to przeraza.

Gość gabrysiunia
Ilekroć byłam w Babka Medica, widziałam normalne, zwykłe kobiety, przynajmniej na pierwszy rzut oka. Fakt, może nie jest najtaniej, ale profesjonalizm i życzliwe podejście lekarzy jest dla mnie tak istotne, że różnica kilkudzieisęciu złotych w porównaniu z innymi przychodniami czy gabinetami (a są przecież i droższe!) nie odgyrwa aż tak dużego znaczenia. Jeśli mam prowadzoną ciążę fachowo, dowiaduję się od lekarza o tym, co jest w porządku, czego mogę się spodziewać, obawiać - warto zapłacić takie pieniądze, tym bardziej, że nie są to bajońskie sumy. Są droższe miejsca w Warszawie, tylko ciekawe, czy równie dobre?