Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana troche

bylam w ciazy czy to cos innego?

Polecane posty

pare dni po skonczeniu skrwawienia miedzy opakowaniami kochalam sie z chlopakiem. po stosunku zaczelam lekko krwawic ale na drugi dzien przeszlo. tymczasem do teraz wyplywa ze mnie brazowy sluz i kawalki jakiejs bialej blonki. nie wiem co co, niestety do lekarza ide dopiero za tydzien. w tym miesiacu zmnielam tabsy, ale zmiana tyulko w nazwie bo sklad hormonalny identyczny. czy o moze byc powod czy tez tabletki nie zadzialaly pomimo, ze biore je juz trzy lata i nigdy zadnych niespodzianek nie mialam.

Gość tez tak mialam
mialam tak przy nowych tabletkach. mniej wiecej w polowie cyklu. w trzecim cyklu bylo ok. Druga opcja - moze to byc nadzerka- także sprawdź to u lekarza. W ciążę nie wierzę.

czyli mam sie nie martwic? bo jak pisalam wizyta za tydzien a ja nie wytrzymam. nie chce miec jeszcze dzieci ale jakby sie zdarzylo to nie ma tragedii, jestem po studiach, mam prace wiec zero problemow, planujemy tez slub ale ... nie chce zajsc w ciaz i nie wiedzieec bo nie chce przez nieuwage zaszkodzic dziecku. pozatym po to wlasnie biore tabsy, jesli by sie okazlo ze nie dzialaja ...

Gość tez tak mialam
jeśli nie zapomniałaś żadnej tabletki, nie miałaś biegunki, nie wymiotowałaś, nie zmieniłaś klimatu, nie bierzesz żadnych antybiotyków- to nie masz się co martwić. Jesteś pewna, że poziom hormonów w tych i poprzednich tabletkach jest taki sam????

jestem tego w stu procentach pewna jak i rowniez tego, ze niczego nie zapomnialam. tabsy biore kolo polocy przed snem wiec mysle, ze przez noc sie spokojnie wchlaniaja a i moj organizm ma wystarczajaco duzo hormonow po trzech latach brania. moze to inne skladniki dodatkowe w tabsach?

Gość tez tak mialam
możliwe. Kiedy mnie dopadły te plamienia, to moja gin mi powiedziała, że daje mi 3 cykle, jak się nie ureguluje nic to badania hormonów i zmiana tabsów- ale w 3 cyklu brania plamienia już nie było.