Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszku_po_troszku

dziecko na slubie ojca

Polecane posty

Gość groszku_po_troszku

niedługo mammy zamiar wziąć ślub cywilny. Mój przyszły mąż jest po burzliwym rozwodzie. Mamy wspólne dziecko chłoca 2 latka. Mąż ma 12 - letniego syna, który 5 lat temu był świadkiem niejednej rozwodowej awantury. Nasze (moje i chłopca) relacje układaja sie od początku barzdzo dobrze, znamy sie juz 4 lata. Chłoipiec dobrze sie czuje w naszym domu. Mam duze zaufanie u niego i wydaje mi sie szacunek. Moje wątpliwosci dotyczą slubu, Czy chłopiec powinien byc obecny na uroczystosci?

Gość Sialalinkaaaaaaaa
skoro sie dobrze dogadujecie to nawet powinnas go zaprosic, przeciez to rodzina Twojego meza, a juz wkrotce poniekad Twoja

w ogóle nawet jeżeli nie bylibyście w dobrych kotaktach to ojciec dziecka powinien zaprosić chlopca...tak myśle

Gość groszku_po_troszku
a nie sądzicie, że może być mu poprostu przykro, ze mama i tata nie sa razem??

Gość ejbisi
Równie dobrze może mu być przykro, że tata go nie zaprosił... to w koncu najbliższa rodzina.

ale pomimo, ze rodzice sie rozwiedli bedzie się czul ważny dla obojga, a ja bym sie poczuła odrzucona w takiej sytuacji...

jemu jest przykro i bez waszego slubu. A skoro się wam układa to nie powinno być żadnych problemów. Niech chłopak sam zadecyduje.