Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elczibejka

czy pozwalacie się fotografować nago partnerowi

Polecane posty

Gość Elczibejka

bo jakaś epidemia tego chyba jest teraz każdy ma kompakt i chce uwieczniać intymnie

Gość
a co w tym złego? xD chyba że mówimy o nastoletnich dziewczynach, które zmieniają chłopaka co roku...

Gość
poza tym zależy do kogo należy aparat i na czyjego kompa zrzuca się zdjęcia :classic_cool:

Gość oliminka
strach zrywać z takim co nas uwiecznił na goło a czasem i bardziej

Gość
to same uwieczniajcie facetów, przecież jest równouprawnienie :classic_cool: a zaręczam, że zdjęcie nagiego faceta (koniecznie z lampą błyskową) jest 100 razy bardziej obciachowe niż akt kobiecy xD

Gość Blondi............
Pewnie ze nie! moja kolezankie facet nakrecil jak mu loda robi i pokazywal to swoim kumlom! frajer!

hehe... u nas jeden nakręcił swoją dziewczynę jak mu robi loda, i przez przypadek zostawił na pulpicie komputera podłączonego do sieci lokalnej, a miał udostępnione dyski.... następnego dnia całe osiedle akademickie miało ten film :o dziewczyna się wyprowadziła z akademika :o

Gość TAK..... KIEDYS POZWOLILAM
i bardzo to lubilam. Potem coraz smielej sobie pozwalalismy i ..... zaczelismy uprawiac sex przed kamerka. Bylo super jak potem ogladalismy razem i przestalo byc,jak dowiedzialam sie przez przypadek ze ..... te zdjecia i filmy pokazuje kumplom. Nigdy wczesniej nie mialam takiego brania u facetow. Nie wiedzialam dlaczego,az sie jeden napalony wygadal. Nigdy juz wiecej nie bede tego robila.... chociaz dalej lubie.

Gość enask
masz nauczke zachowałas sie jak dziwka mój mąż mówi ze jak suka nie da to pies nie wezmie zasłużyłas na to miano

Gość zal mi jest was
jak czytam wasze wypowiedzi

Gość malinowe usta.
Chorzy jesteście? a co jest złego w robieniu sobie fot? chodzi o zaufanie enask----->ciekawe czy Twój mąz w necie lasek nie ogląda

27 lat ..... teraz wiem ze gowniaz

Gość fwfwefwer
Pewnie że tak! Lubię to. :)

a to Ty nie wiesz, że czasami suka nie daje a pies bierze? możesz nie wiedzieć, bo tego już mąż Ci nie powiedział, a samodzielnie myśleć to za duży kłopot... 🖐️ kurde 27 lat ???? co kieruje facetem, który chce siebie uprawiającego seks pokazywać swoim kolegom :o ekshibicjonista czy co

Gość dariia.
podobnie jak ktos wyzej napisal, balabym sie, ze pozniej to trafi w niepowolane rece... ludzie sie kochaja, a jak zrywaja to czasem staja sie wrogami i robia wszystko, zeby uprzykrzyc sobie zycie. kto wie, czy moj zwiazek by sie tak nie zakonczyl. ;) lepiej takie rzeczy pozostawiac dla siebie i nie nagrywac takich filmow etc.

nie mam pojecia, ale efekt byl taki ...... ze on stracil,a ja zyskalam :)