Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppppp

Piegi

Polecane posty

Kurczę a ja zawsze marzyłam o piegach...są takie słooodkie :):) Jak ktoś nie chce to ja chętnie przyjmę :P Zna ktoś jakiś sposób, żeby je mieć? :P ;)

Gość helpppppp
jak bys je miala to bys tak nie mowila hakuna :) jak chcesz moge ci oddac wszystkie :P tylko jak :o

Gość shawty

Gość ejjjjjjjjjjjj
ja mam pieki i sa slodkie :D na nosie caly rok a na policzkach i czole latem :) tez mam troche laleczkowaty wyglad.... ale nie do przesady, piegi daja duzo uroku.....

kosmetyki: - krem ochronny do twarzy (SPF 30) - Beauty Creator Attraction- aktywny krem wybielający przebrawienia i plamy z SPF 8 Te kosmetyki to firma Soraya. Najpierw smaruje tym pierwszym (żeby mi dodatkowe nie wyskoczyły jak wyjde na słonce) a pozniej ten drugi nakładam punktowo na kazdego piega, a tam gdzie mam ich kolo siebie to samruje :) koszt tych dwóch kosmetyków razem to 20 zł

Gość amnezja900
Masz piękne rysy twarzy, piękne ciało, ale w srodku jesteś brzydka - jesteś pusta i wulgarna, dno i 10 m mułu. Głupiutka laleczka, zresztą jak większość. Dobrze, że piegi ci przeszkadzają, bez nich dopiero łeb byś miała w chmurach. Ja szczerze życzę ci poważniejszego kalectwa niż "piegi" (które dodaja urody), wtedy nauczyłabyś się doceniać to co straciłaś. Może życie kiedyś nauczy cie mądrości.

Gość helpppppp
a na te kosmetyki mozna nakladac tapete? podklad? bo ja bez tapety sie nie ruszam z domu wiec wiesz... :) a 20 zł to nie duzo wiec mozna zainwestowac :) a ty amnezja widze ze ciebie juz dopadło kalectwo (... umysłowe ) hahahahhahahahhahahahhaha

raczej nie mozna stosowac na tapete, ale mozesz sie tym smarować rano i wieczorem :) a ja ci powiem że sie wkurzylam bo juz to troche urzywam i nic, a dzisiaj dostrzegłam nowego piega..i stwierdziłam ze nie bede tego używać. Poczekam tak z 2-3 dni i zaczynam smarowac sie cytryną. :) A krem ochronny do twarzy sobie zostawiam:)

Gość sprobuj
wybielacza - jakies Ace, czy Chlorox - pomoga niezawodnie...

Gość trebista
ja uwielbiam swoje piegi ;] czekam zawsze na lato ;] mam piega na ustach i to bardzo seksownie wyglada, pozdrawiam pieguski!!! :]

Gość helpppppp
ale mi chodzilo czy na te kremy mozna potem nalozyc podkłąd :) no widziasz ja tez uzywalam kremu i nic nie dalo a producent tak sobie go zachwala :/ cytryn probowalam i mi tez nie zrobilo sie mniej :o chyba nie ma dla mnie ratunku.. no chyba ze opalanie bo rzeczywsice jak sie opale to mniej ich jakby :)

Gość helpppppp
no to tez tak mam ze najpierw wydaje sie ich wiecej ale potem twarz jest łądnie opalona i ich mniej widAC :) ja moze sprobuje jeszce tego ziemniaka i piertuszke ale troche za duzo roboty :):D

znalazłam taki przepis na likwidacje plam na twarzy: 100g korzenia pietruszki drobno posiekać, włożyć do garnka, zalać wrzątkiem, przykryć pokrywką i gotowac 15 minut :) Ostudzić w temp. pokojowej przez 20 min. Odcedzić, wlać do słoika, dodawać 1 stołową łyżke soku z cytryny. Wszystko dobrze wymieszać, odstawić w ciemne miejsce. Stoswanie: przecierać twarzy plynem rano i wieczorem

stety ten przepis nie jest dobrze sprecyzowany :/ sama nie wiem pewnych rzeczy i trzeba sie domyslać Zapewne trzeba zalać małą iloscią wody i chbya codziennie dodawac 1 łyzke cytryny. Jak go zrobie to podziele sie spostrzeżeniami :) aha ten przepis jest także na zmarszczki jakby ktos chciał :)

Gość helpppppp
no to zrob go i jesli podziala to koniecznie napisz!!! bo ja na razie nie bede robic bo nie chce mi sie w to bawic :) straszny len ze mnie :P

Gość zuzkaaaaaa999
dziewczyno powiem Ci tak.. ja mam 20 lat, tez jestem mloda, szczupla i zgrabna... noo i tez mam piegi, tylko ze mam je na calej twarzy oprócz czoła i powiek.. czyli na nosku policzkach nad ustami i na brodzie... tez ich nie lubilam kiedyś... nie mowie ze teraz je kocham, ale poprostu sie do nich przyzyczailam i je zaakceptowalam, nie szukam zadnych kremow, zadnych ani nie probuje nawet ich rozjasnic.. a wszystko dlatego ze znalazlam milość :)) tak, znalazlam chlopaka wysokiego, przystojnego i kochango ktory pokochal mnie calym sercem taka jaka jestem, i czesto powtarza mi ze jestem piekna i ze mnie kocha :) mysle ze jak znajdziesz chlopaka ktory cie pokocha to tez zniknie Ci ten kompleks :) ja tez staram sie nie wchodzic z domu bez fluidu (tapety nie nakladam) bo jako tako wyrownuje on moj koloryt skory, ale piezki i tak widac, ale mniej... polecam Ci fluid rozswietlajacy LIRENE taki w buteleczce z pompką, koszt okolo 19zł za 30ml, mi wystarcza na miesiąc :) ja uzywam odcienia nr 4 i jest super :)) Zaakceptuj swoje piegi, bo z tego co piszesz wcale nie masz ich duzo... moja siostra np ma cala twarz w piegach do tego ramiona rece i caly dekold az do piersi... byla teraz tydzien nad woda, pieknie sie opalila i wyglada naprawde uroczo :) dziewczyny wiecie cos moze jak wplywa solarium na twarzyczke z piegami? jaki jest stan twarzy jak sie wychodzi z solarium, pewnie piezkow jest troche wiecej ale po jakim czasie scodza i czy po paru wizytach regularnych twarz bedzie ladnie opalona i nie bedzie zadnych poblemow? slyszalam ze pieguskom odradza sie solarium? pytam bo ide na wesele niegdlugo i myslalam zeby podkolorowac swoje biale cialko hehehe :)) pozdrawiam ;*

Gość helpppppp
wiesz na powodzenie u facetów narzekac nie moge :) ale jakos nie bylam jeszce w powaznym zwiazku bo co jak mnie zobaczy bez pudru :o na pewno nie byl by to dla niego milly widok :P teraz krece z takim fajnym chłopaczkiem przystojny super fura i wogole ale sama nie wiem.... a co do opalania to moze wyprobuj natryskowe opalanie :) nieszkodliwe wogole pocytaj soebie i jest bardzo popularne na zachodzie ja sie chyba niedlugo wybiore :)

Gość zuzkaaaaaa999
wyzej mialo byc odcien numer 104* :)))

Gość zuzkaaaaaa999
Wiesz co, tez tak kiedys myslalam! nie chcialam chlopaka bo myslalam co bedzie jak zobazy mnie bez pudru.. no ale mowie ci wszystko sie zmienia jak sie zakchasz i jak zobaczysz ze ON CIE KOCHA!! mowie o milosci a nie o tym ze ma fajna fure czy duzo kasy czy zabiera cie na pizze.. nie, to nie ejst milosc... ja z moim chlopakiem czuje sie teraz wygodnie strasznie, sypiam u niego, on u mnie, birzemy razem prysznic, a to wszystko jak wiesz odbywa sie bez makijazu :) on mnie kocha dalej i wiem ze bedziee :P ja mam tez bardzo male piersi, miseczke A.. tez mu to nie przeszkadza, i widzisz? musisz tylko trafic na odpowiedniego faceta, bo jak ktorys ci powie "nie nie bede z toba bo masz piegi i male cycki" to juz widac ze to jakis idiota a nie facet, ze szuka sobie "dupy" a nie milosci!! znajdziesz swoja milosc to sie przekonasz :)))))) ja z moim chlopakiem jestem ponad 2 lata, przezylismy razem duzo w roznych sytuacjach i warunkach i ciagle mnie kocha za to jaka jestem, jaki mam charakter i jak wygladam, dla niego jestem piekna :) a ja sama dla siebie jestem ladna:)))) ja sie akceptuje i on mnie tez! aa to o czym piszesz o tym opalaniu to pierwsze slysze, na czym to polega?

ja też mam wszedzie piegi i to nie tylko na twarzy! dosłownie wszędzie:D rece szyja plecy dupa :D co do chłopa to owszem miałam i nic nie mówil, nie przeszkadzały mu (zaznaczam że wtedy w ogole sie nie malowałam) u mnie żadne opalanie nie wchodzi w gre bo jak jzu zaznaczylam wyskakują mi kolejne nowe i potem nie znikają :)

Gość do zlota nie przesadzaj
ja mam ten sam problem, to jest dla mnie horror mojego zycia i mimo pracy nad soba, do dzis ich nie zaakceptowalam wstydze sie ich bardzo mam wrazenie jak z kims sie widze ze wszyscy na nie patrza.. z tego co wiem kremy wybielajace, daja krotkotrwaly efekt, bo jak wyjdziesz na slonce to znow wroca, jak sie ma sklonnosc od nich:(

Proponuje na poczatku jakies lekcje dobrych manier. :) Nie pomoge Ci , a znam dziewczyne ktora miala piegi na twarzy (dziewczyne co ja gadam.. to byla moja mama :D) i sobie z nimi poradzila. Coz. Jezeli Ty nie masz szacunku do ludzi (rzucach kur** i chuu*** ciagle: ) ) to i ja moge Cie olac. baju

Gość helpppppp
ahaa ja uzywam pudru lirene tez wlasnie ale matujacy!! naturalny albo bezowy odcien... a po tym rozswietlajacym to jaki efekt? nie swieci sie twarz??? a opalanie natrysowe to poczytaj w necie :) bo sama niewile o tym wiem ale zamierzam sie wybrac bo wiele osób chwali a poztym nie jest szkodliwe jak slonce czy solarium a efekt tez fajny i trzma sie 2-3 tygodnie :) Odetka przeczytaj temat jeszce raz i zobacz kto zaczal pisac ze jestem pojebana itp. ja sobie nie pozwole pluc w twarz wiec zaregowałam. A pierwsza nie zaczelam wyzywac i nigdy bym tego nie zrobila, NOOO powiedz powiedz prosze jak jej znikneły !!! proszeeee :(:(::O

Gość a ja chyba
wiem odetka co to za sposób. Z wiekiem piegi znikają, o to ci chodzi?

Gość pigowata
dziewczyno opanuj sie z tymi piegami-ja tez je mam, ale w ogole ich nie zauwazam bo to jest natura. A zebym miala robic to dla faceta albo niedaj Boze chodzic non stop z pudrem na twarzy? daj spokoj ile Ty masz lat 16? Jak dojrzejesz, ale umyslowo to nie beda Ci juz przeszkadzac. No a jezeli tak bardzo mimo wszytsko zalezy Ci na zwalczeniu ich to zacznij sie bawic w porady dziewczyn bo z takiego lenistwa nic nie bedziesz miala. Popatrzmy co kolezanka napisala: ze chce koniecznie zwalczyc piegi natomist nie bedzie oszczedzala pieniedzy bo nie zarabia- TO SIE ZA TO w koncu wez - NIKT NA TACY cI NIE PRZYNIESIE. ze chce zwalczyc piegi,ale gdy kobietka dala jej przepis na maseczke napisala,ze jej sie niechce. To po cholere tu wchodzisz Myslisz,ze kremikiem sie wysmarujesz a one znikna jak zaczarowane?

Gość helpppppp
No wlasnie wiem niestety ze bedą mi zawsze przeszkadzać , zawsze!! NIe potrafie ich zaakceptowac choć probowalam :o a co do tych maseczek to po prostu juz sie zniechęcialam tymi wszystkimi cudownymi kremami maseczkami bo jak na razie nic nie dalo :o i juz nie mam sil sie w to bawic

Gość helpppppp
wiec cierpliwie poczekam na kolezanke ktora zastosuje ten specyfik i jak zadziała to tez wybróbuje !!!! NO chyba ze ty ODETKO!! powiedz prosze!!!!