Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppppp

Piegi

Polecane posty

Gość Flo rida LOW

Gość upupupupupupupu

Gość helpppppp
no dawno mnie nie bylo :) cos nowego :)

Gość helpppppp
noo cos nowego dziewczynki :)

Gość piegi wwrrrrr...
JA też mam ten problem co ty i jestem bez radna ;((( A masz jakiś pomysł???

Gość Joluska2580
Sory ale ja was trochę załamie..:/ Mieć piegi to najgorsza tragedia a napewno dla Dziewczyny.. Ja sama mam ,mimo iż nie jest mi w nich tak źle to uważam że to tragizm do kwadratu..

Gość jhasgd
Proponuję dorośnij. piegi jak piegi nic z nimi nie zrobisz. z gimnazjum pewnie jesteś? wy gimnazjaliści macie ciekawy sposób wysławiania się. wytłumacz mi, czy jeśli nie użyjesz w każdym zdaniu co najmniej 2 przekleństw to jest to jakiś dyshonor? nie rozumiem dzisiejszych dzieci.

Gość Przykro mi ...
ale piegi nie znikną , taka genetyka. Wg mnie jeśli ktoś jest ładny to jest po porstu ładny i nie ma na to wpływu cera na pewno. To jak wyglądasz zależy od tego jak sie ubierzesz, jaki nałożysz makijaż etc etc, nie wiem jak wyglądasz ale po twoich wypowiedziach nawet za milion zeta bym sie z toba nie umowil(bardzo prawdopodobne ze jak wiekszosc nastolatek masz problem z zaakceptowaniem samej siebie i radzilbym udac sie z tym do psychologa chociaz z takim podejsciem tez czarno to widze ) strzala:}

piegi sa piekne...gdy dodatkowo zdobia piekna renesansowa twarz ,to ich wlascicielka wg mnie jest istna bogini:) moj chlopak mimo iz ma czarne brwii i wlosy ,ma porcelanowa cere i piegi,pare na twarzy i duzo na plecach i wyglada zajebiscie:) zas mnie natura obdarzyla przekleta cera sklonna do opalania i pozbawiona piegow ahh:(