Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppppp

Piegi

Polecane posty

A z piegami nie możesz mieć każdego?:P Ja bym prędzej był z dziewczyną z piegami niż z taką, która ciągle klnie jak szewc;)

Gość helpppppp
nie moge wlasnie!! wstydze sie ich i kazdy kontakt z facetami mam przez to utrudniony :O mam wielu kolegów z ktorymi sie kumpluje i ze szkoly i z osiedla i grandzimy chodzimy na imprezy i wgole ale to tylko koledzy!! a jak poznaje nowych facetów i chcą cos wiecej to chociaz nawet chce to nie potrafilabym byc kims bo tylko ciagle patrze na te jebane piegi. mam jakas obsesje!!!

Rzeczywiście masz obsesje... Myśle, że problem też jest wewnątrz Ciebie;) Wstydzisz się siebie, a spróbuj nie myśleć o piegach. Zadję sobie sprawę z tego, że to trudne, ale postaraj się. Zobacz czy to coś zmieni w kontaktach damsko-męskich;)

Gość helpppppp
nic sie nie zmieni dopuki nie pozbede sie tego swinstwa z twarzy !!! :o wiec jak ktos stosowal jakis krem albo cos i przynuisl efekty prosze napisac!! ja juz musze isc :O

Gość ania999
Witam. Kiedys juz pisałam na jakis forum o moich piegach, ale napiszę jeszcze raz. Mam je od dzieciństwa, odkąd pamietam. Nienawidziłam ich, wiele razy próbowałam się ich pozbyc różnymi sposobami (sok z pietruszki i wiele innych).Nie muszę dodawać, że nic nie działało. Lato było koszmarem , bo wtedy było ich najwięcej. Myślałam, że nikt mnie nie pokocha przez te głupie piegi. Po pewnym czsie przestałam o nich myśleć, tzn. wiedziałam, że są, ale chyba je zaakceptowałam. Teraz jestem mężatką, mam mnóstwo piegów i cudownego, bardzo przystojnego męża, który mówi, że kocha te moje piegi. Dziewczyny, nie przejmujcie się! Wiem, że to brzmi banalnie, ale przyjrzyjcie sie reklamom - ile tam piegowatych kobiet. Piegi są w modzie.

Gość nie opłaca sie
a ja polecam sie opalic :) na opalonej buzi piego ślicznie wyglądaja :) oczywiscie na początku bedzie ich więcej ale potem stopią się z oplenizną i staną sie mniej widoczne :) przynajmniej ja mam tak :)

Gość helpppppp
jak to nie pomagaja? a przeciez producent zapewnia ze usuwa piegi to po co kurwa te perfidne kłamstwa

Gość rxefr
masz piegi, bo Bog cie ukarał za to że CIĄGLE PRZEKLINASZ I JESTES NIE MIŁA

Gość o Boze
JAKA TY POJEBANA JESTES!!!! WSPÓŁCZUJE CI BRZYDOTO!!!!!!!

Z tym przeklinaniem to prawda, ze mogłabyś się ograniczyć z tym i nie zachowywać jak prostaczka. Co do tego, że nie pomagają żadne kremy, to samo masz z kremami na zmarszczki, wszystkie to przecież cuda, ale nie spowodują, ze zmarszczki znikną po jednym posmarowaniu. Nawet po kilku miesiącach może być dopiero efekt, ale i to nie oznacza, że zmarszczki znikną w 100%. A z piegami sprawa jest jeszcze poważniejsza, bo znajdują się one pod zewnętrzną warstwą skóry.

Gość helpppppp
ty glupia kurwo sama jestes pewnie paskudna i spasiona ze nikt nawet by ci szmato kijem nie dotknął. i mozesz tylko sobie wspolczuc bo ja wpolczucia nie potrzebuje. spytalam tylko o rade a ty jak masz tylko do powiedzenia to ze jestem pojebana to stul morde i wypierdalaj z tego temtu idiotko skonczona. Kenniks no trudno ale myslalam ze sa osoby które urzywaly tegotypu kremów i cos pomoglo ale widze ze nikt normlany sie nie wypowie. A ja wlasnie sie wykapalam i pomalowalam i teraz czuje sie sexownie i wyboeram sie na balety :)przynajmniej na chwile o tym zapomne :) bo tylko z tapeta czuje sie dobrze :o

Gość a może......
A może sprobuj cytryny albo ogórka przykładac na twarz :) ja mialam kilka piegów na nosku i prawie ich nie widac teraz :)

Gość o Boze
Daj sobie spokoj bo zachowujesz sie gorzej niz jakas idiotka umyslowo chora. Ja tez mam piegi ale zbieram kase na jakis zabieg bo kremy raczej nic nie dadza, no moze troche rozjasnia i na slonce kremy z wysokimi filtrami!!!

Gość bleblebleblelbeleb
Moim zdaniem piegi dodaja uroku,ja mamich sporo i si do nich przyzwyczaiBam.Ostatnio kolezanka mówi do mne ,ze mam mnóstwo piegów ,ze jestem "cala popieprzona"ja na to: dzik wiesz .A jej chBopak na to ,ze podobaj mu si dziewczyny z piegami i ze szkoda,ze ona ich nie ma bo s sBodkie i moze sie w nie wpaytrywac godzinami...MyslaBam ,ze moja kol.peknie z zazdrosci ,a ja jej przeciez nic nie zrobiBam-chodzila na mnie obrazona o tak rzecz

"Kobieta bez piegów jest jak niebo bez gwiazd" ;) Jezeli masz psłodkie piegi na nosku i trochę na policzkach to dodają ci one uroku na pewno :P Moja znajoma ma piegi nie tylko na całej buzi, ale także na ramionach i jakoś się tym nie przejmuje, bo nikt na to nie zwraca wiekszej uwagi :)

Gość helpppppp
no ale ja mam ja mam caly nos i policzki w piegach wiec na pewno uroku nie dodają :o

Gość hahaadd
pewnie wyglądasz jak muchomor :D

Gość michauus
PRZEKLINAJĄCY MUCHOMOR GUPI JAK BUT :/

Gość helpppppp
wole byc przeklijanajcym muchomorem niż miec małe fiuty tak jak wy , pewnie zadna laska was nie chce i tu leczycie kompleksy obrazajac innych ale coz jak sie wyglada gorzej niż rozjebany tramwaj ... :) pozdro chłopaki haha

Gość helpppppp
juz po wszytkim :) wysmarowalam sobie twarz przestażalym gównem mojej sąsiadki ktore trzymala od pol roku w zagrodzie dla swoich swinek..podarowala mi je na urodziny.. jestem taka wzruszona...teraz niedosc ze nie widac moich piegow to przy okazji zaoszczedze na kupywaniu perfum :) bo jej gowno ma cudowna won.nie raz czulam wylizujac jej spocony odbyt :) pozdrawiam

Gość ILE MASZ LAT ....
ILE MASZ ;LAT ????????????????????????????????????????????

ja mam mniej widoczne piegi bo stosowalam sok z jednego ziemniaka plus 3 pietruszki w sokowirowce przerobione na sok i dodawałam 2 łyzki cytryny i jak masz gaze taka jak w aptece sie kupuje to wytnij kształt twarzy z otworami na oczy i to namaczxasz w tym i jak maseczke po 20 minut trzymasz na twarzy moze i nudawe ale lepsze to niz nic .

Gość helpppppp
niedawno skonczylam 47 lat :) a znacie cos na zmarszczki??

Gość na te lata to TY głupia jesteś

Gość helpppppp
te dwa to podszywy!! brak slow, pozostawie to bez komentarza!!! a mam lat 17 :) ja mialam tylko jeden krem na piegi Farmona ale nic nie dalo niestety :( a ty czym smarujesz? mozesz podac nazwe :) mam nadzieje ze ci pomoze :) a to z tym ziemniakiiem i pietruszka to po ilu zabiegach bylo mniej widoczne??? kurcze nie wiem czy mam sokowirówke w domu :( musze mamy sie spytac :)

Gość karolinaaaaaaa
CZY KTOS Z PIEGUSOW- ja tez do nich naleze - ma piegi na ustach? Ostatnio mi jakis piegus wyskoczyl i szukam potwierdzenia, czy ktos ma tez piegi na ustach?

Gość helpppppp
ale jak na ustach ?:P może wkolo ust ale nie na ustach??

ja na ustach nie mam:), Za to mam całą twarz w piegach. Najlepiej wyglądają one na czole bo od lat noszę przedziałkę we włosach z tej samej strony i skupisko piegów mam tylko na 1 połówce czoła- tej zawsze odkrytej... \"fajnie\" to wygląda. Na piegi pomaga opalanie bo wtedy się zlewają. Stosowałam kremy z faktorem +50 i nic nie pomogło. PS. Nie polecam klubów z ultrafioletem.... ja w każdym razie wyglądam jak kosmita bo te piegi są ciemne i każdy jest widoczny! Naszczęście większość klubów już ich nie stosuje :))