Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bylem czuly juz nie jestem

Bylem czuly , juz nie jestem .

Polecane posty

Niedawno okazalo sie ze mja zona lubi byc jeebana , a nie kochana . No niepoznaje jej , i przyznam sie ze z trudem udaje mi sie ja tak wydymac jak ona tego sobie rzyczy , ostatnio od sily pchniec spadla z lozka . Skad ta zmiana ?? Momentami boje sie ze ja uszkodze , ale ona twierdzi ze tego potrzebuje .

Twoja żona zwyczajnie lubi ostry seks. Niektóre kobiety takie są.

Gość Dop****lam dziś każdemu
miętki jesteś

No tak , ale tak nagle jej sie pozmienialo ? Lubi sprosne slowka (wyrzej dupa , zamknij sie i wpusc mnie glebiej) , kreci ja jak ja mocno trzymam za rece i rypie od tylu jak kawal miesa !! Wczoraj jk robila mi lodzika , zlapalem ja za glowe i wppychalem go gleboko w gardlo , az jej lzy lecialy , i to jej wystarczylo do tego zebz sie podniecic , byla mokra i gotowa na penetracje , no doslownie jej nie poznaje . Dlaczego dopiero teraz pokazuje mi co ja kreci ?! , jestesmy 3 lata po slubie !!!

i co ma piernik do wiatraka

Nie jestem miekki , tylko do tej pory nie znalem takiego sexu . Bylem czuly i delikatny . Ucze sie ...

pamiętaj w ludziach drzemią emocje o których ci się nie śniło ,mówią że szydło samo z worka wyjdzie.

Gość ciesz sie czlowieku
ze postanowila dostac czego jej potrzeba od wlasnego meza, a nie jakiegos pokatnego kochasia :)

Gość
ale to jest problem, ze ona woli tak a nie inaczej?

Gość kobieta zmienną jest
jak ciągle byłeś delikatny,to dlaczego się dziwisz że jej się odmiana spodobała,każdy ma jakieś marzenia,fajnie że się na to otworzyłeś

takiej to bym z rąk nie wypuścił masz w łóżku dynamit a nie jak to niektóre cioty ani b ani e.

Sca scat scat scat. Lovely scat! Wonderful scat! Scat sca-a-a-a-a-at scat sca-a-a-a-a-at scat. Lovely scat! Lovely scat! Lovely scat! Lovely scat! Lovely scat! Scat scat scat scat!

To wyrzej to podszyw ... Nie no sklamal bym gdybym napisal ze ta nagla zmiana mi nie pasuje , bo chyba kazdy meszczyzna , pragnie takiej kobiety ktora w dzien jest czula i kochajaca zona , a w nocy hm...kurrwa . Zona twierdzi ze nie raz dawala mi sygnaly , naprowadzala mnie na swoje potrzeby , ale ja chyba jestem za glupi , bo nie wiem kied y i jak to robila , hehe . Bardzo podoba mi sie moja (nowa) zona , ale musze sie do niej przyzwzczaic :)