Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz co robic mam

dlaczego nigdy nie mialam orgazmu z zadnym facetem?

Polecane posty

nie wiem o co chodzi... moze to ze mna jest cos nie tak? moj facet naprawde mnie kreci, bardzo lubie sie z nim kochac, jest cudownie, ale.... nigdy nie mialam orgazmu. ani z nim ani z nikim innym :( moze ktos tez tak mial? co ja mam robic?

Gość Marta84
Ja równiweż nigdy nie przeżyłam orgazmu może raz ale to był taki psesdoorgazm...nie wiem co jest teg przyczyna ale dodam ze sama z sobą mam...może przyczyna tkwi w masturbacji

przeciez to jest okropne ;( musze udawac zeby nie wyszlo ze jestem jakas "inna" :(

ja byłam z facetem 9 lat był moim mezęm i starał sie zajebisćie i były świece i kwiaty i jakies inne zabawki, nigdy z nim nie miłąm orgazmu a mamy 5 letnie dziecko, poznałąm kolesia który mnie po 3 stosunku doprowadził do orgazmu, kochamy się juz rok i ostatnio przezyłąm wyrysk swój własny, mam z nim orgazm za kazdym razem.... myślę ze to zalezy duzo od partnera bo on mnie rozgrzewa maksymalnie...wystarczy ze mnie dotknie

Gość sigzak
Jakoś kiepsko się starali widać :classic_cool:

on jak on...tylko we mnie chyba był problem...bo był miom pierwszym facetem i pózniej wcal;e mnie nie podniecał ;)

ale ja juz mialam wielu facetow... i co ? i z zadnym nigdy nic... beznadziejna sytuacja.

Gość ania123pp
mam ten sam problem, mam partnera od 2 lat, i mam orgazm tylko przy zabawach paluszkami lub języczkiem, a podczas sotsunku muszę ciągle udawać ;/;/;/

ciesz sie ze wogole masz... :( wszystkie kolezanki opowiadaja mi jakie to jest zajebiste a ja tylko udaje ze je rozumiem... pewnie nigdy sie nie przekonam. jest mi przykro...

Gość ja tez nigdy nie mialam
i jakos zyje ....

nie wiem co pradzic ja przez 9 lat myslalam ze jestm z kobiet które nie maj orgazmu odpowiedni facet i odlatuje kompletnie

Gość ile masz lat ........./
jesli zaczelas wczesnie tak prze 19 to moze byc dlatego im stasza jak rozpoczynasz wspolzycie tym wieksza szansa na orgazm

zaczelam jak mialam 17. teraz mam 22, przez te 5 lat mialam kilku facetow ale z zadnym sie nie udalo niestety. moj obecny partner bardzo mnie podnieca... jest mi z nim cudownie, ale nigdy nie mialam orgazmu. jest mi dobrze i tylko tyle. zadnego szczytowania

Gość ja ci powiem tak
z moim bylym mialam tylko orgazm jak bylam na gorze i to nie zawsze... z moim obecnym zeby miec orgazm lezymy na boku.. on mi wklada a ja sie masturbuje jego to podnieca a ja wtedy dochodze bo tylko ja wiem jak sama siebie doprowadzic do orgazmu

ja sama nawet nie wiem jak siebie doprowadzic do orgazmu...

Gość a przy
mnie dziewczyna nie musi udawać orgazmu bo ja to pierdolę.Jak do tej pory żadna z chmary się nie skarżyła

Gość kikitta
powinnaś poczytać fachową literaturę, orgazmu można się nauczyć podobno,już nawet staruszka michalina wisłocka o tym pisała,ściskanie i rozlużnianie mięśni pochwy i facet dostosowuje swoje ruchy do tego, idx do biblioteki albo przeszukaj net. a najłatwiej do zrobić sobie orgazm samodzielnie więc baw się..

Gość ROZPALĘ KAZDĄ
Jeśli Panie lubia cyber zapraszam GG: 2893904, służe napalonym chcącym się popieścić Paniom, jestem delikatny suabtelny i gwarantuję mnóstwo satysfakcji Pozdrawiam gorąco mogę również zadzwonić. BUZIACZKI TOMEK

Gość ROZPALĘ KAZDĄ
tak proszę z niej korzystać zapraszam :)

Gość ROZPALĘ KAZDĄ
po co tobie idealista ja PRZECIEZ JESTEM :)