Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozalina

Jak wyglądają kochanki waszych mężów?

Polecane posty

Gość no to jak to z wami jest
zono - on cie w koncu zdradzil z nia czy to ona za nim lazila? On dalej jest z dwiema czy nie? Ja juz nie nie rozumiem...

Gość a ktorej....
a napisz mi jak ty mozesz dalej byc z kims kto cie zdradzal? nie brzydzisz sie go dotykac? ja bym tak nie mogla :o

Gość czegos tu nie rozumiem..
Skad kochanka ma numery telefonow i gg Twoich dzieci? Przypuszczam ze nie od Ciebie , ale od męża. Po co jej to dawał? Czy nie powinnas tej sprawy z mezem wyjasnic i zastanowic sie nad tym?

Gość carrie22
Dlaczego kobiety tak sie nie szanuja, ze wiaza sie z zonatymi? Maja az tak niskie poczucie wartosci, ze nie wierza, ze jakis wolny facet sie nimi zainteresuje? Bo chyba nie mysla, ze to one sa gora w takim zwiazku?

Gość no wlasnie i otoz to...
Do zony - jak on cie zdradzal, dotyka to oblesna solarowa truskawke, bzykal ja i sama sie domyslasz co mogl z nia robic...jak ty do cholery mozesz byc dalej z takim facetem?? Nie brzydzisz sie? I nie mow mi, ze mu wybaczylas, ze nigdy przed oczami nie pojawia ci sie obraz tego, jak i co on z nia mogl robic...Jak ty sobie z tym dajesz rade? Pytam powaznie...

Gość mathh32
swoja drogą, żona też ma nieźle najebane w głowie.Źle wypowiada się o kochance, ok.Miałaby do tego prawo, gdyby zostawła męża.A tak...brak mi słów.

Gość ona39
obie powinnyscie kopnac go w dupe... bo widze ze z jednej i drugiej robi idiotki,zamydlajac oczy jednej i drugiej!

Gość ja opisze swojego kochanka
mojego wzrostu, czyli jakieś 168, widoczne pierwsze siwe włosy, z twarzy nieciekawy, szczupły, chyba nawet bardziej ode mnie:P nie powiedział mi, że jest zonaty, wszystkiego dowiedziałam się przez przypadek, a żony nigdy na oczy nie widziałam :)

Gość ty się tak żonko nie ciesz jak
głupi do sera na tym forum bo dla obiektywnego oka (ani nie kochanki ani nie zdradzanej żony) jesteś jeszcze durniejszą c i p ą od tej truskawy

Truskawka jesteś strasznie brzydka i jakaś taka rozlazła. Nie wiem jaki musi być ten twój kochanek, ale pewnie też jakiś ogórek. Niektórzy ludzie mają pecha w życiu, że bóg je obdarzył takim wyglądem jak ty. A w sprawy uczuciowe się nie mieszam, bo mnie to nie ob-cho-dzi. Pzdr600

Gość milusi
lepiej miec z kurwy zone niz zone kurwe...cos wiem o tym

Gość durniejsza jak durniejsza
ale jak ktos juz napisal, tez ma niezle najebane w glowie...Jak mozesz byc z taka szmata??I jeszcze sie cieszyc?? To, ze truskawka to dziwka, jestesmy wszyscy do tego zgodni i jakbym byla toba truskawko to jak najszybciej usunelabym profil z naszej klasy, bo takie rzeczy szybko sie rozchodza i w krotkim czasie dojedzie do twoich najblizszych i znajomych, ze jestes tania dziwka, a wtedy nie bedzie ci juz tak wesolo, bo staniesz sie zwyklym posmiewiskiem i tania dostepna dla wszystkich dupa. Zono, a ty to wez lepiej zastanow sie nad soba, bo jestes kobieta bez hnoru i szacunku do samej siebie. Dla mnie jestes naiwna idiotka mimo tych swoich 42 lat. I wiedz, ze kto raz zdradzi, zdradzi i drugi...I nie ludz sie, ze to nieprawda. Odejdz od niego poki jeszcze ma twarz zbitego psa. Za jakis czas znow bedzie szukal wrazen, a wtedy sama zobaczysz.

Gość Sallamandra_plamista
Żenada A truskawa, jeżeli to twoje prawdziwe zdjęcie, dam ci radę. Rzuć solarium, bo w wieku lat 42 będziesz wyglądać na 62.

a dlaczego truskawko nie jesteś zapisana w żadnej klasie , tylko taki wolny strzelec, ja jestem w swoich szkołach, politechnikę odpuściłem bo tam sami durnie......

bardzo miły blondyn może nie skończyła żadnej szkoły, bo była zajęta chodzeniem na solarium? :O

Gość a co to jest
ćwiczenie z pewnego poradnika Zapisz wszystko, czego zawsze pragnełas w meczyznie. Dajemy ci piec linijek. Zaczekamy... 1. 2. 3. 4. 5.

Gość a co to jest
Teraz spójrz na swoja liste. Widzisz gdzies „zonaty" lub „emocjonalnie niedostepny"?

Gość nie mogę już milczec no nie
Dziewczyny, miejscie ODROBINĘ honoru i dumy (mówię do truskaweczki i zonki zdradzacza)!!! jedna o drugiej wie od około 100 lat, jedna na druga wylewa wiadra z najgorszymi obelgami, jedna ma dzieci, druga ma dzieci, a ten osioł, ten KUTAFON teraz właśnie albo stuka inna, albo zastanawia się, z którą z Was to robi!!!! Ja rozumiem, ze czasme się ludzie rozstaja- ja jestem niedługo po rozwodzie....w zasadzie "ostatecznym" powodem była inna kobieta- i dowiedzenia!!!! Szarpiecie sie o takiego palanta???? Przecież on ma wszystko, czego dusza (i ciało) zapragnie! Ma jeszcze więcej- żona wie, kochanka akceptuje sytuacje- matko! RAJ mu tworzycie obie!!!! A co z Wami dziewczyny??? Tak chceci żyć? Takie chcecie być????? W przypadku takich wieloletnich romasów, na miejscu żony postawiłabym sprawę jasno- nie byłoby "wybieraj", tylko "wypierd....". Boże, jak nic z tym nie zrobicie, wykręci Was obie ten skur..... do zera!!! Naprawdę czujeci się ok???? Współczuję...

Gość o witam serdecznie
martunia wychodze z dzieckiem na dwor wiec sie nie rozpisze..ale obiecuje po powrocie a do smiechu mi nie było i nie jest to taki histeryczny trudno podjac jakies decyzje majac troje dzieci w tym jedni 3-miesieczne dodam,ze dzieci kochaja ojca a on tez sie o nie troszczy najlepiej jak moze mezem jest okazało sie kiepskim ale dobrym ojcem

Gość o witam serdecznie
nie wiedziałam,ze ma kochanke..jeszcze raz powtarzam..nie wiedziała.. to ona mnie o tym poinformowała gdy byłam w 8 miesiacu ciazy.. reszta potem

Gość o witam serdecznie
NIE WIEDZIAłAM O NIEJ do[poki mnie o tym nie poinformowała sama byłam wtedy w 8 miesiacu ciazy nie neguje,ze moj maz to szmata sama jej to wtedy napisałam ale jej brak elementarnych ludzkich uczuc,empatii.. nie odwazyłabym sie narazac ciezarnej na taki stres

Gość ale twoj mąż się wazył

Gość ty się tak żonko nie ciesz jak
no to nie wiem kto jest głupszy truskawa czy ty??? ona - dobrowolnie w ten układ wlazła (jej wolny wybór, sama o wszystkim decydowała) i jakoś sobie poradzi bez tego kutafona ty - dałaś sobie temu kutafonowi zrobić trójkę bachorów i teraz trzęsiesz gaciami ze strachu bo bez niego nie dasz rady - ciekawe czy musisz mu dawać doopy żeby cię nie zostawił

Gość pseudonimka_
>jej brak elementarnych ludzkich uczuc,empatii.. nie odwazyłabym sie narazac ciezarnej na taki stres Pomyśl, czy aby tylko jej? Bo ja bym się kłóciła, że jeszcze jedna osoba miala w nosie Ciebie i Twoją ciążę. A właśnie ta osoba powinna przede wszystkim o tym pomyśleć. A jeśli teraz naśmiewa się z kobiety z którą kiedyś go coś łączyło, żeby Tobie zamknąć usta, to szmata z niego podwójna. Pewnie tak samo z nią naśmiewal się z Ciebie. Jak dla mnie jesteś tak samo żałosna jak ta kochanka. Już samo to, że uprawiacie taką publiczną pyskówkę świadczy o was jak najgorzej. A za wstawienie zdjęcia na publicznym forum ta kobieta powinna narobić ci mnóstwo smrodu - ja bym na jej miejscu zgłosila to na policję.

Gość pseudonimka_
>dałaś sobie temu kutafonowi zrobić trójkę bachorów DZIECI a nie bachorów. WARA OD DZIECI! Jakim prawem je obrażasz takimi słowami?

Gość do psuudonimka
przecież napisała,że nie neguje,ze jej mąż to szmata..sama to o nim napisała..rozmawiamy teraz o kochance,taki był temat,ze jak wygladają,to wkleiła,z ogolnodoostepnego portalu gdzie się sama umieściła..a numer gg każdego dziecka czy dorosłego mozna znależć na takim jego profilu jak nasza-klasa czy fotka czy gdzie kto tam się umiescił..wystarczy znać imie lub nazwisko czy nik..

Gość do psuudonimka
a pyskówkę kochanka zaczęła....nie wiem czy jakby mi ktoś zaczął szczekać to bym nie odpisała.. żona głupia bo z nim jest ale może ma jakieś powody,mało znam kobiet które rozwiodły się tylko dlatego,ze mąz miał kochankę,wystarczy poczytać inne topiki. .większość facetów to wieprze a jak widać i baby nie lepsze :O

Gość eetamm..
ja blądi , ona , to ścierwo , czarna szmata ,. szczupla i ma pryszcze ,. nic szczegolnego i jeszczecw dodatku lachociąg piedolony....