Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozalina

Jak wyglądają kochanki waszych mężów?

Polecane posty

Gość o rany ale magiel
tylko jedno z tego wynika - jakis facet ma straszny gust - tak , jak chodzi o zone, jak i o kochankę

Gość babeczka z piekiełeczka
szkoda skarb musi byc bardzo interesujacy :(

Gość o witam serdecznie
gnoja juz dawno spakowałam,nie chce sie wyprowadzić,siłą nie mam możliwości go usunąć.. s-a do kochanki napisał WŁASNORECZNIE moj mąz czyli dalej wciska jej kłamstwa które ona łyka jak geś prowadzona na tucz... weż go kobieto ode mnie i kochajcie się na zdrowie,bo nie mogę się go pozbyć od 4-ech miesięcy

o raaany !!! co tu się dzieje? jakaś rozchisteryzowana żona wkleja zdięcia panny z którą noce spędza jej mąż?? obie skaczą sobie do gardeł?? kobiety !!! trochę godności !!! na publicznym forum tak sie poniżać?? co ten facet w was widzial ???

Gość DAWAC FOTO ZONY

Gość powinno się wklejać
fotki wszystkich ścierw-kochanek, niech wszyscy widzą te szmaty

hehe !!! zabawna jesteś :) tylko te jak to mówisz " szmaty " nie są niczyimi mężami...to wolne kobiety które nikomu nic nie sa winne :) no..ale juz pod duuużym znakiem zapytania stoi iloraz inteligencji flustratek których nie stać na inne słownictwo :)

Gość do obronczyni scierw wyzej
wytlumacz mi: co to znaczy fLustratka?? To jakis nowy wyraz stworzony przez i dla szmat-kochanek?

Gość jestem ZA
powinno się wklejać fotki kochanek żeby było widać jakie to szmaty no i też zdradzających mężów żeby było widać jakie to ścierwa zdradliwe. Czy pani pod nickiem " powinno się wklejać" zgadza się ze mną;-)

Gość hej obrończynie ortografii
Gdzie byłyście wczoraj jak jakaś żona napisala że jest "blądi"? Jakoś nie bylo widać jej koleżanek-żon odsyłających ją do słownika? Żonie wolno wszystko? Żałosne. Brak wam rzeczowych argumentów więc czepiacie się glupiego błędu a pewnie same nieraz walicie takie ortografy że az wstyd.

Gość ejbisi
buahaha Melni sama zajrzyj ! mówi się fRustratka. I Ty cos piszesz o inteligencji innych ludzi?

heh !! a ty już chyba naprawdę jesteś poważnie zdesperowana skoro czepiasz się zwykłej literówki :)

Gość powiem króciutko
jestescie zacietrzewionymi glupimi babskami. Każda niech spojrzy na siebie i zacznie od siebie. Tyle.

Gość ona39
dawac zdjecie tej starej oblesnej zonki ktora tak jedzie z kochankami...ciekawe czy ty bylas tak wierna swojemu mezusiowi jak wyprowadzilas sie???pewnie sama ku...a dupy dawala a teraz czepia sie ze ma meza gnoja heeheheheheheh

A tak dla uzupełnienia dodam-nie jestem kochanką, ale jestem rozwiedzioną byłą żoną faceta który miał kochankę :) tylko dla mnie to nie ona była problemem ale ten niedorozwój który teraz się kaja przede mną. przypomnial sobie po latach że mial żonę. to on był szmatą , nie jego kochanka. to on polecial z domu na zbity pysk-nie jego kochanka. to on mial ze mną dziecko-nie jego kochanka to on mial zobowiązania-nie jego kochanka. i to by było na tyle w tym temacie. skoro ktoś podstawowych spraw nie potrafi zrozumieć to każdy dla niego będzie szmatą.

Gość OT
melni - wg Ciebie błąd ortograficzny jest "zwykłą literówką"??? :o to pewnie rozumię, dekold, gura czy thuż to też tylko literówki? ludzie, nauczcie się pisać a jak nie potraficie nauczyć się poprawnie pisać w języku polskim, to przeglądarki mają wbudowane autokorekty

zamiast "r' wstawiłam "l " wybacz, ale wiem co to jest błąd ortograficzny !!!

Ja napisalam tylko jeden post wyzej dotcyzacy "FLUSTRATKI", wiec nie pisze do mnie tak, jakbym to ja sama tu siedziala i z toba pisala. Jak widzisz sa tez inne dziewczyny. I dla jasnosci: uwazam, ze facet majacy kochanke to scierwo, ale kobieta kladaca lapy na zonatym to taka sama szmata. JAK SUKA NIE DA TO PIES NIE WEZMIE. To tyle na ten temat.

Gość jestem ZA
Ale nie odpowiedzialaś czy zgadzasz się ze mą że zdjęcia zdradzaczy też powinno się wklejać. Nie wymiguj sie od niewygodnych odpowiedzi;-)

Gość ozeszcholerano
Haha dziewczyny na BOga jedynego wy wiecie jak wygladają kochanki waszych męzów...i dalej z nimi jestescie .....i dalej nazywacie waszymi mezami? Czy to ja jestem nienormalna czy cos tu nie gra????????????

Pytanie w sumie nie do mnie, ale ja sie jak najbardziej z toba zgadzam. Jestem ZA wklejaniem zdjec szmat i szmaciarzy :p

Gość kochanka piękna i zadbana
Ja wiem jak wygląda żona mojego faceta. Obleśny, zaniedbany, tłusty babol. Chodzi w powyciąganych swetrach i nie maluje sie. Jest z nią tylko dlatego, bo ta furiatka grozi, że odetnie mu kontakt z dziećmi.

Gość do kochanka piekna
no rzeczywiscie,bo tylko kochanki są piękne ha ha ha

Gość mfgl
a jakie to ma znaczenie jak wygladają. Pewnie są podobne do was w młodości

Gość mfgl
najczęściej kobiety po ślubie zaniedbują się bardzo.

Gość do kochanka piekna
do mgfl wszystko zalezy od srodowiska,widocznie w twoim tak bywa.W moim żony mimo upływu lat wygladaja elegancko i z klasą.

Gość mfgl
Polki generalnie zaniedbuja ciało., skupiając sie na twarzy. Wydają kase na ciuchy, kosmetyki, ale co z tego jak zrzucą ciuszki i czar pryska bo ciało zaniedbane. To dotyczy nie tylko meżatek.

Gość mfgl
Wystarczy pójść na basen. Jeszcze w ciuchach jako tako...