Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozalina

Jak wyglądają kochanki waszych mężów?

Polecane posty

"eeee, a jak się zachowuje feministka taką razą" łazi, jęczy, marudzi, przynudza jak to kobietom jest źle, jak to powinno sie je wspierać, jak sie powinno je na siłe wypychać zeby aktywizowały sie zawodowo i uzala sie nad babami, ktore zajmuja sie domem twierdząc, ze sa one sterroryzowane przez facetow

eee komiczne ty o jakiś dupowatych feministkach mówisz

acha, to ja nie zam feministek ;) lecę do garów, bo moje kochanie mi się z bachorami zwala i muszę tałatajstwo zapchać treścią pokarmową :D miłego popołudnia Ike, zoofilia normalnie :P

nie- ja to nie były moje rybki więc do zboczenia się nie przyznaję :P

Gość ciekawegdzie
Nie-ja chyba w marzeniach...ten twój ostatni post:) szczęścia sie nie kupi za adne pieniadze tak jak młodosc, miłośc, zdrowie.

Ike, nooo wiesz, współudział :P ciekawegdzie, spierdalaj na drzewo, w dupie mam twoje rojenia :P

tak jestem winna - molestowałam sexualnie rybki swojego kochanka

Gość po 5 latach razen
Ja - długie czarne włosy, szczupła, sympatyczna, inteligentna, Ona - długie czarne włosy, szczupła, też raczej sympatyczna, inteligentna - ale INNA... za to: 5 lat starsza (ja 28, ona -33), mężatka z dzieckiem :(

Gość Oh co to była za kochanka
moja wyglądała FATALNIE trochę jak "krysia" z bloga pingera.... białe futerko, te rzeczy.... kiedyś wrzuciłam link do jej fotki na twojej -klasie z zapytaniem czy ładna i posypały się komentarze typu "co za wieśniara".... Widocznie on lubi takie klimaty.... a na co dzień sushi, dobry samochód i powiedzonka w stylu "tanie mięso psy jedzą" :-( No i zostawiłam go po 20 latach małżeństwa

Gość marcheweczkaa00
Narazie nie przyłapałam męża na zdradzie ,ale mogę Wam napisać jak wygląda kochanka mojego ojca. Ma 27 lat (prawie w moim wieku) ,zwykła szara myszka ,przeciętna ,ubiera się bez gustu.Nie maluje się ...Na włosach ma odrost pół metra :D:D:D i do tego 2 miechy temu została mamusią!!! I mam przyrodniego braciszka :D:D:D Dziwie się mojemu ojcu bo moja mama w wieku 40 lat wygląda 100 razy lepiej niż tamta dziwka...

Gość wygląd to nie wszystko
widocznie tamta ma coś, o czym szanowna mamusia może tylko pomarzyć albo nawet to ma, ale nie używała w stosunku do męża bo po co jak już go zakontraktowała. Tamta się nie maluje ....no straszne! To ją w ogóle skreśla jako kobietę przecież! Ma odrosty! Olaboga! A może po prostu juz nie chce farbować i trochę zapuściła włosy żeby potem ściąć i wrócić do własnego koloru? Jesteś jeszcze bardzo młoda skoro Twoja mama ma 40 lat, więc pewnie jeszcze się nie dowiedzialaś o tym,że w związkach wygląd też się liczy, ale nie jest najważniejszy.

Gość stefka uuuuu
cholera mialyscie mi foty wyslac :O a tak czekałam :(

Gość o witam serdecznie
wszystkim śledzącym też żenujący spektakl dziękuję za udział w igrzyskach..wszak wiadomo,że najlepiej oglada się takie gdzie leje się krew i prują flaki.. a tak poważnie,to nie zależało mi by ona to znalazła,nie interesuje mnie wersja zdarzeń "kobiety" informującej żonę ,że jest kochanką.. to podgatunek ,tak jak mąż zdradzający ciężarną.można być zdradzajacym mężem z klasą,kochanką z klasą... tej parze zabrakło...... mnie poniosło na widok tego tytułu,ktoś ją po prostu o tym linku poinformował,widocznie przeznaczone było jej usłyszeć kilka słów prawdy.. te skierowane w moja stronę przyjełam z pochylonym czołem,bo dokładnie to samo o sobie pomyślałam..nie były dla mnie zaskoczeniem .. więc wszystkie kochanki proszę tylko o jedno__o tym ,że jesteście nimi dajcie szansę poinformowania mężom,raczej się nie wychylajcie ,bo to oznacza koniec tej romantycznej miłości.. mężczyżni nie lubią gdy za nich podejmuje sie decyzje.. a co będzie z naszym malzeństwem--nie odpowiem,mam czas by to przemyślec z kimś komu ufam... pozdrawiam cieplutko wszystkich

marcheweczkaa00 -> no mamusia ma 40 lat,ty już mężatką jesteś,to wychodzi na to ,że obie szybko ;) zaczęłyście :D:D:D:D:D co także wróży,że i ty w wieku 40 lat bez odrostów ,z tapetą na buźce zostaniesz na lodzie jak i mamusia :D:D:D:D :classic_cool:

Gość mckdl
z wiekiem obniżaja sie wymagania, liczy sie że jest młoda, 20 lat temu pewnie na kogos w tym typie by nie spojrzał. Inna sprawa, ze kobiety majac duzo starszego partnera postarzaja sie. Moze robia to specjalne?

Gość xyzed mój dziadek na takie
małżeństwa jak obydwu delikwentek mówił że się wzięły z miłości nagłej i niecierpiącej zwłoki i jeszcze jak dziadkowie mawiali - niedaleko pada jabłko od jabłoni

Gość kochanka mojego meza
wygląda tak: Zaczne od tego ,że ja mam 27 lat ona 17. Około 165 cm wzrostu.Ja 170 cm. Dlugie blond włosy. Ja rude. Niezła figura.Ja tez nie mam najgorszej Zawsze wymalowana i odstawiona.Ja też o siebie dbam. Bluzki nosi z głębokimi dekoltami ,zeby kazdy mogl podziwiac jej duzy biust.No i ładna jest.Ja nie wyglądam wcale gorzej od niej.Ale ona jest młodsza odemnie... Ona i mój maż Paweł znali się od zawsze.Zresztą mój teśc i jej ojciec to dobrzy koledzy.Wspólne grille i inne imprezy.Lubiłam ją.Zawsze sympatyczna, często z nią gadałam.Z czasem zauwazylam ze ona czesto przyglada sie Pawłowi.Ale pomyslalam ze wymyslam glupoty a zreszta ona wtedy chyba kogos miala... A ta mała dziwka zabrała mi męża.

Gość komiczne ty rogaczu
Prawda jest taka ze zona puscila cie w trabe. prawda jest taka ze boli cie to jak cholera i na kafe wywlekasz swoje zale. Dorwales jakas naiwna ktora cie rzuci gdy przekona sie jakim zerem jestes.

Gość mówcie co chcecie
Nie zawsze kochanka jest młodsza i niekoniecznie bardziej atrakcyjna od żony. Faceci zdradzają z nudów ,zawsze lepiej wybiec z domu i pobzykać cos na boku,po pierwsze inaczej trochę,po drugie bez zobowiązań . Nikt nikogo nie usprawiedliwia,bo jedno i drugie nie jest bez winy,maż zdradza,kochanka bo nie ma podobnie jak on zadnych zasad,łapie wszystko co wygląda przyzwoicie ,ma kasę i zerknie na nią przychylnym okiem. Zonaty facet to najłatwiejszy łup,szczególnie po wielu latach związku,a kochanki czy wam sie to podoba czy nie,to najcześciej niedowartosciowane samotne kobiety,ktore nie potrafia zatrzymac przy sobie niezaleznego faceta bez zobowiazan rodzinnych.

Gość mojego byłego
tandetnie.Dzisiaj on żałuje,a ja nie;)

Gość martunia002
zdradzona zonko,jesli zalezy ci na jego szczesciu to odejdz sama tez poczujesz sie lepiej...moze znajdziesz tez kogos dla siebie z ktorym bedzie ci lepiej...kto cie pokocha i pomoze ci w wychowaniu dzieci jesli masz je ze swoim zdradaczem...wiemmm to samo przeszlam i moge wam powiedziec.ze gdy tylko sie wyprowadzilam moj ex maz jak piestek za mna chodzil i blagal o wybaczenie...ale takich spraw sie nie wybacza...

Gość a mój nie chodzi
Czeka do dziś, że sama wrócę, a w międzyczasie udowadnia, że nie miałam racji podejrzewając go o cokolwiek, mimo faktów. Żle mi jest i nie moge się uwolnić od uczucia do niego, ale nie wracam.

Gość a mojego ex
wygląda tak ona blondynka , ja włosy ciemny brąz ona oczy niebieskie , ja piwne figura podobna szczupłe obydwie obydwie zadbane , podobne charaktery, ten sam znak zodiaku :) , ten sam miesiac urodzin , dzieci w tym samym wieku jak sie dowiedziałam to natychmiast odeszłam , ja mam swoje życie z daleka od nich , nie widuje , nie kontaktuję sie z ex , nawet nie wiem gdzie są i czy w ogóle są razem widocznie moje małżeństwo do udanych nie należało ale wyciągnęłam wnioski na przyszłość , wierzyć intuicji i nie tkwić w czyms co szczęscia nie przynosi :)

Gość inez20inez
wygląd to nie wszystko - ale z taką wstyd się pokazać gdziekolwiek :D:D:D A ona poprostu nie dba o siebie.To jest wręcz obrzydliwe... I co z tego ze jestem młoda ,zazdrościsz? :D A to ze wygląd nie jest ważny to gówno prawda!!! xyzed - jak wierzysz we wróżby to zostań jasnowidzem :D

Gość kochanka mojego meza
jest plaska jak deska, a morde ma jak baba jaga .... nie wiem co z tyi facetami ..... :(

Gość A żona mojego kochanka
jest ode mnie młodsza o 4 lata. Wygląda na starszą o 10. Ciemne półdługie włosy, niewysoka, niestety - coraz grubsza (chociaż jeszcze nie wieloryb). Chyba kiedyś była ładniejsza. Ubiera się, jakby wciąż żyła 20 lat temu, np. biała bluzka pod czarnym sweterkiem z dekoltem w szpic, spódnica niewiadomej długości i szerokości. Jej zaniedbanie jest niewytłumaczalne. Nie jest biedna, nie jest głupia. Drugie dziecko urodziła kilka lat temu.

Gość A żona mojego kochanka
pulchna jest, bo się bzykać nie lubi :P Taka teoria... Niegłupia, co?