Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2008 namiętnie ;) albowiem mężczyzna podczas pocałunku przekazuje kobiecie w ślinie testosteron a ten z kolei powoduje zwiększenie podniecenia u niewiast... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość całujmy się całujmy Napisano Lipiec 11, 2008 popieram:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 cmok w krok :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oficjalny troll forumowy 0 Napisano Lipiec 11, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2008 w kroku nie ma sliny z testosteronem :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość labacznica Napisano Lipiec 11, 2008 a co to takiego bialego jakby slina wylazi z kroku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak miło Napisano Lipiec 11, 2008 bardzo długo mnie nie było na kafe.....jakiś rok!!!!!!!!!!!!!!!!!! weszłam tu własnie i zastanawiam się czy LUSESITA nadal się tu udziela.....i widzę że nic się nie zmieniło ;P uwielbiałam czytać twoje wypowiedzi pozdrawiam dziekuję i miłego wieczorku życze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 11, 2008 O boże.. ze śliną.. tfu, tfu , tfu... Powtarzam seks jest niehigieniczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2008 :D Myrevin :O nie lubisz...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 11, 2008 Nie pamiętam.. :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 nie jestem pewna czy wał kołdrzany w którym buszujo roztocza jest bardziej higieniczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 aaaaaaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tropikalna ja 0 Napisano Lipiec 11, 2008 muaaaa :* :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oficjalny troll forumowy 0 Napisano Lipiec 11, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupcia marzenie 0 Napisano Lipiec 11, 2008 a wy juz od razu - w krok!! calowac sie pieknie w usteczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 usteczka wcale nie są piękne, o :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2008 miałam kiedyś chłopaka... a ze 20 lat temu :D strasznie całował :O miał ślinotok... czy coś, bleh :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 przynajmniej moje wyglądają jakby jakiś pytong porządnie o nie przyhaczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moj maz nie umie sie calowac Napisano Lipiec 11, 2008 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a ja tak to lubie...dlatego caluje sie czasem z innymi niezobowiazujaco..no nie mam wyjscia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 feeeee! ale nie cza było lubrykatu nie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2008 ladacznica :D:D świntucho! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 dobra już idę Zenon mi nie daje i tak to się kręci :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupcia marzenie 0 Napisano Lipiec 11, 2008 calowac sie pieknie, a nie w piekne moj ma boskie, jak dzis go zobacze to wyssam mu caly testosteron :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 zassaj byle mocno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczera11 Napisano Lipiec 11, 2008 poszłabym z kimś w ślinę rozochociliście mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2008 :O mój dostawca testosteronu przepadł na 3 tygodnie w kogo by się tu wbić? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokiegomipseudo 0 Napisano Lipiec 11, 2008 a Grzesiu jak całował ... masakra ... tylko czekam zeby to powtórzyc ... Sie chyba nie doczekam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 proponuje okrężnym ruchem zwinnej kocicy udać się w strone miasta i tam w bramie spałaszować jakiegoś młodziaka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 sama jednak złoże me rozhaczone usta na materacu i spuszcze z siebie powietrze pompując go :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczera11 Napisano Lipiec 11, 2008 proponuje okrężnym ruchem zwinnej kocicy udać się w strone miasta i tam w bramie spałaszować jakiegoś młodziaka młahahah. dobry tekst:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach