Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbvc

miesiąc temu jej nie odp. czy teraz warto cos robić?

Polecane posty

Gość inny niż Ty
znajdz jakis wysoki budynek(proponuje wiecej niz osiem pieter) wyjdz na dach i fly like an eagle

Gość inny niż Ty
uhmmmm blondyna? w grecji to sie bedzie dzialo :D wyladuje sie, bo jest na Ciebie zla. jeden grek, drugi grek trzeci leci brzuszek rosnie, bola plecy

Gość mnbvc
czyli już 0 szans?

Gość mnbvc
dzieki stary ale mnie pocieszyłes

Gość inny niż Ty
masz racje sorry on wroci bo bedzie myslala o tobie, wyjasnicie sobie wszystko i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie do samego konca twojego lub jej.... gowno prawda spierdoliles i poniesiesz za to konsekwencje. ja mam cie pocieszac? moze jeszcze na kolano wziasc i przytulic? przedstwaiam realia. poludniowcy, grecy stawiaja drinki na dyskotekach kazdej pannie. dupa pijana dupa sprzedana. jest zla na ciebie, zawiodles ja. bedzie daleko, z kolezanka same!! 22 uhmmmm hormony szaleja :D

Gość mnbvc
ona taka nie jest

co Ty myslisz że ona przez miesiąc o Tobi emyślała, jedzie do Grecji nie dlatego że ucieka przed Toba, a dlatego ze są wakacje.. odpisze moze po powrocie, teraz Ty sobie poczekaj.

Gość ziiio0om
ziomus zamiast siedziec na tym forum i pisac do nas napisz to samo do nieej ale z ciebie leb

Gość poczekaj az wroci z grecji
powiedz ze Ci na niej zalezy bardzo, oczywiscie jesli to prawda, zacznij zabiegac za nią to moze odzyją dawne uczucia albo pojawią sie nowe:) głowa do gory:)

Gość uuuujjhbgjhgbjmh
up up

Gość lojgk
jak nienapiszesz to sie niedowiesz! umrzesz od tego jak teraz odpiszesz skoro chcesz? troche odwagi!