Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

Gość pure morning
ja 22 :)

Gość taka tam+++
carolima ojej nie lubie dentystow ale to tylko praca jak kazda inna

eee to niezłe jestescie :) ja mam okolo 10 :) w tym siostre, szwagra i rodzicow :) :) :)

wzięłam prysznic i jeszcze tu zajrzałam, widzę, że rozmowy trwają :) też kiedyś byłam we Wrocławiu, piękne miasto... tam pewnie jest gdzie spacerować ;) W Wawie też zresztą, u mnie terenów spacerowych brak... ja mam tak jak buu, też już nie umiem, nie wiem o czym rozmawiać z ludźmi "nie wiadomo o czym.. jak... i to sie odbija na rzeczywistości" i chyba odwrotnie, rzeczywistość się odbija tutaj, bo skoro życie nudne, to o czym rozmawiać, jak ktoś nieznajomy zagada, a tu nie ma się czym pochwalić, nigdzie się nie chodzi, itd. taka tam - dobrze, że przynajmniej masz takich znajomych, żeby podtrzymać kontakt, u mnie to już zero dosłownie. nawet gorszych znajomych brak :( tak jak pure morning - nawet na gadu nie ma z kim pogadać... też nie wiem, po co mam, ale tak samo mogę mówić, po co tutaj piszę? a może ten topik przyniesie nam szczęście? czy szybko upadnie? czas pokaże... a ja teraz uciekam naprawdę. papa 🖐️

Gość taka tam+++
ja tez mam 10 osob z czego czesc to rodzina :(

ja tez, ale bede z tej bezpiecznej strony :) poza tym dziewczeta, jak bedziecie u stomatologa, to domagajcie sie sterylnych narzedzi... po tym co widzialam to masakra jakas, az cud, ze jeszcze nikogo niczym nie zakazili...

Gość buu..
ale co z tego jak mam to 40 kontaktów jak nawet z nimi nie rozmawiam, a większości to nawet nie wiem skąd się wzieli... no, ja też sobie sprawdzam opisy..... ja już się nawet przed kompem nudzę i na siłę probóję znaleźć jakieś zajęcie..

Gość buu..
ja się w przyszłym tyg do dentysty wybieram :)) uhhh.. na samą myśl mi źle...

Gość taka tam+++
*grafitowa* spij smacznie mam nadzieje ze ten topik nie upadnie szybko juz polubilam go a przynajmniej moge pogadac

Gość pure morning
carolima, o a ja akurat uwielbiam chodzic do dentysty ,co wszystkich zadziwia :) a jeszcze co do samotnosci - to ja jestem dziwnym przykladem,bo bardzo gadatliwa ze mnie osoba i nikt by nie przypuszczal,ze moge nie miec wielu znajomych,ale ja nigdy nie mialam takiej "paczki" - zawsze ktos przychodzil w moim zyciu i odchodzil,tylko krotkie intensywne kontakty i koniec z reguly :( albo denerwowala mnie falszywosc innych i urywalam kontakty myslac,ze dam sobie rade sama,ale to nie jest dobre na dluzsza mete...

Gość pure morning
buu,dla mnie wejscie na kompa to juz niemal rytual,sprawdzanie poczty etc ,jakos samotny spacer nie do konca mnie uszczesliwia :(

wlasnie to mnie przeraza, ze nie umiem rozmawiac, podtrzymywac rozmowy... czasami po prostu nie chce mi sie gadac, jak nie ma o czym... i nie lubie sie powtarzac, zauwazylam, ze wygadani udzie, sa wygadani, bo sie strasznie powtarzaja :)

ja mialam przyjaciolki w szkole, na studiach, ale dobre czasy sie skonczyly, dziewczyny rozjechaly sie po swiecie i kontakty umieraja smiercia naturalna...

Gość taka tam+++
ja nie jestm bardzo wygadana dlatego uwazam ze jestem malo ciekawa osoba ale we Wrocławiu jest burza mam nadzieje ze jutro bedzie slonecznie deszcz jeszcze bardziej przygnebia mnie

dajcie spokoj ja czesto zagladam na nasza klase, zeby sobie poogladac zdjecia, zobaczyc co u innych, ale raczej sie nie odzywam, bo "nie chce sie narzucac"... sama siebie wkurzam :P

Gość pure morning
carolima,bo to tak jest,ze ludzie Cie potrzebuja tylko w danym okresie zycia,kiedy mozesz im sie przydac- jak tak mialam z przyjaciolkami z liceum,teraz mam tak na studiach i nic tego nie zmieni,jak tylko konczy sie jakis okres,szkola etc- kontakty zamieraja

Gość buu..
ja też sprawdzam różne strony na kompie z głupiego przyzwyczajenia.... źle mi z tym że nie umiem rozmawiać i jestem jaka jestem....widzę że osoby wygadane pewne siebie mają ciekawsze życie... a do pogody to racja że taka brzydka deszczowa dołuje i przygnębia jeszcze bardziej..

Gość taka tam+++
ja codziennie odwiedzam nasza-klase posprawdzam poczte poogladam zdjecia i wychodze najczesciej siedze na kafe ale raczej czytam nie udzielam sie

tez nie przepadam za deszczem, burzami... ale kiedys jak chodzilam do szkoly, jesien, sobota, sen i deszcz za oknem :) och jak dobrze mi sie wtedy spalo :P a teraz pobudka o 6, piatek swiatek czy niedziela :(

Gość pure morning
dla przykladu,bylam na stypendium poza polska,skumalam sie z ludzmi z polski,do tego z wawy,juz myslalam,ze po powrocie bedziemy sie wydywac,wychodzic gdzies razem i co? od powrotu,ponad rok temu ani razu sie nie spotkalismy,bo nikt nie ma czasu :( // ja nie mam naszej klasy,moze lepiej,bo bym siedziala tam jeszcze :P

Gość pure morning
carolima,a dlaczego w weekendy tez tak wczesnie?

taka tam tez rzadko sie udzielam, i w sumie rzadko zagladam... glownie jak maz ma nocke, dzieci zasna, a ja nie wiem co ze soba zrobic :( no i ta dobijajaca samotnosc, niby nie wygadana, ale pogadala by z kims...

Gość pure morning
ojej to takie malutkie jeszcze? :) to przy nich Ci sie pewnie nie nudzi

Gość taka tam+++
pure morning to prawda mialam przyjaciulke z ktora znalysmu sie nascie lat byla mila i uczynna jak potrzebowala czegos teraz nawet czesc mi nie mowi bo uwaza ze jest kims lepszym.niestety tak jest

a w zasadzie jeden maluch :) bo starsza to by spala i spala :) jeszcze pare lat i sie wyspie :)

jedna ma prawie 5 lat, a mlodsza za tydzien skonczy 2 :) moze jak dorosna bede miala z kim pogadac :D

Gość taka tam+++
carolima to masz ten plus ze masz dzieci ja narazie tylko o nich marze.Ale rozumie Ciebie wiem ze rodzina nie zastapi znajomych