Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

Gość buu..
heh no widzisz nie tylko ty.. jest nas wielu.. :))

Gość taka tam+++
Chester niestety jest wiecej osob :)ale moze i dobrze przynajmniej jest z kim pogadac

Gość taka tam+++
Chester a skad jestes ,moze moje rejony :)

Gość taka tam+++
daleko ja jestem z Wroclawia dobrze ze jest internet :)

nawet bardzo dobrze :) kurcze idzie do mnie jakas okropna burza... na dworzu prwie jak w dzien :( zaczynam sie bac... a pomyslec ze 4 dni temu z mamy sie smialam jak mi komorke kazala wylaczyc :) :)

no w końcu nie jesteśmy same kobiety ;) a co z autorką??? carolima - przecież nie możesz się czuć zobligowana do poprawiania mi nastroju! a właśnie, że poprawiasz, miło, że ktoś mi dotrzymuje towarzystwa w kolejny samotny wieczór ;)

u mnie tez pada , ale ja lubie taka pogode bo sie lepiej spi :) do wroclawia troszke km mam :P

u mnie też jeszcze 10 minut temu lunęło, błyskało, już się bałam, czy nie wyłączać kompa, ale chyba minęło. oby nie wróciło. kiedyś lubiłam burzę, teraz się boję, coraz tchórzliwsza się robię - ciekawe czemu?

grafitowa, ja poprostu tak mam, ze nie lubie jak ktos jest smutny... jakos mnie to osobiscie dotyka oj tak przy deszczu dobrze sie spi, ale przy burzy nie koniecznie :)

ale powietrze po burzy uwielbiam i prawda, lepiej się śpi, nienawidzę, jak jest duszno, w ogóle nie daje się usnąć.

Gość taka tam+++
u mnie na cale szczescie jeszcze nie ma burzy i mam nadzieje ze nie bedzie.moj pies bardzo boi sie burzy i nie daje spac :)

carolima - ale źle gdyby ktoś przez Ciebie był smutny, skoro nie, to dlaczego masz się mną przejmować, skoro mną nigdy nawet ci pseudo-znajomi się nie przejmowali? musisz mieć dobre serce, że przejmujesz się w sumie nieznajomą osobą, przecież teraz to znieczulica wszędzie...

ja w dzien sie troche przespapem bo nie dosc ze przez ta duchote nic mi sie nie chcialo robic to jeszcze mialem meczacy tydzien w pracy PS. tak wiec troche tu posiedze bo narazie spac mi sie nie chce :P

ja to w dzień spać nie mogę, jeśli zawalę noc, to do następnej chodzę półprzytomna, czyli nie powinnam nocą siedzieć w necie ;) czasem jednak się zasiedzę jak widać.

Gość wiesz kto..
grafitowa chodź na gg ...:classic_cool:

co to prywatne zaproszenia na forum ogolnym??? nie ladnie tak w towarzystwie na ucho szeptac :) :) :) a ja lubie sobie pospac w dzien, ale nie zawsze jest to mozliwe

Gość wiesz kto..
Carolima jak jesteś wygadana na necie i masz zadatki na mitomanke to wskakuj ..pogadamy w trójkącie a jak grafitowa wymięknie zostanie face--to-face ;)

Gość pytanie z dupy
Która ma tu na imie Beata?;)

wygadana raczej nie :D moze zazdrosna, bo ze mna nikt nie chce gadac :P bez obstawy sie nie ruszamy :)

no wiesz ja na sniadanie nie jadam sterydow ale obiecuje ze dam z siebie wszystko ;)

Gość taka tam+++
*grafitowa* nie tylko Ty wymiekasz ja tez juz sie zegnam i zycze milych snow.Mam nadzieje ze jutro znowu spotkamy sie...chociasz w necie

dobranoc taka tam :) ja jeszcze nie wymiękam, to ktoś mi wmawia, że wymiękam ;P ale chyba burza wraca, więc może niebawem też się pożegnam z komputerem.