Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-manipulantka

do zdradzanych albo zdradzonych kobiet

Polecane posty

Gość nie-manipulantka

często widze tu jakies posty zdradzonych kobiet,prawie zawsze całą wine zwalają na kochankę męża/chłoapaka nazywając ją dziwką kurwą etc ale czy wy jesteście ślepe? czy takie tępe że nie wpadłyście na to że to facet-wasz facet ten zdardliwy palant powinien być wam wierny bo to on wiedział ze z wami jest a ona mogła nie wiedzieć... nie rozumiem takiego slepego podejścia,żal mi was :o facet zdadził ale jest cacy bo przeprosił a kochanka to ostatnia....

Gość mumineka
dla mnie zdradzający mąż to skurwesyn, dziwkarz i oszust kochanka, która doskonale wie że facet ma żonę to dziwka i szmata. Oboje są śmieciami, gównami taplającymi się w bagnie.

Gość mieszkacie razem
to rozumiem mam takie samo zdanie w takim przypadku wyżej miałam na mysli głupie baby które wybaczaja facetowi a żeby zagłuszyc wyrzuty i chyba głupote czy naiwnośc obwiniaja o wszystko kochanke

Gość hfjkdgicm gjcmv
a zaakceptujesz obrzezanego?

Gość co racja to racja

Gość niewinny morderca
nienawidzę mordercę mojego brata, a według ciebie to obcy facet który nie obiecywał że go nie zamorduje. Więc dziwisz się że go nienawidzę?

Gość ale ten twój rzekomy brat
nie zaczepił tego mordercy i nie prosił go uprzejmie o zamordowanie siebie naprawdę nie czaisz różnicy czy tylko udajesz głupią

Gość Sratatatata
Zgadzam sie !To chlopy sa wszystkiemu winni :P Bo tamta kobita na serio mogla nie wiedziec!Raz sama mialam taka historie : Poznalam chlopaka i zakochalismy sie w sobie,obiecywal tyle pieknych rzeczy...az ktoregos dnia okazalo sie ze jest w stalym zwiazku skurwiel!I jeszcze do mnie ze moze zakonczyc tamten zwiazek!Kopnelam go w dupe i zgadalam sie z jego dziewczyna.Mial przejebane na maxa!Nie znosze takich skurwieli :P Albo dobrzy sa tez tacy co wyjezdzaja na jakies powiedzmy firmowe wyjazdy a pierdola tamtejsze dziwki majac swoje zony/dziewczyny.Obecnie jestem z nowym partnerem,na szczescie nie jest takim smieciem,sama nie wiem gdzie Ja go wytrzasnelam :D Ale wszystkim laskom zycze takiego wiernego chlopa :)