Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulinda

Czy wasza kobieta musi mieć idealne ciało?

Polecane posty

Fececi, czy wasza kobieta musi mieć ciało modelki, aby wam się podobała? Jak patrzycie na defekty swoich partnerek, widzicie je czy nie są dla was ważne bo je kochacie?

*Idealista z marsa. Może ciało to masz (takie sobie), ale twarz musisz mieć jak krowa dupę skoro jej nie pokazałeś.

Moi drodzy. Miałem wiele kobiet. tylko nieliczne utkwiły w pamięci. I wcale nie były to te idealnie wyglądające. Zatem, co się liczy? Dobre serce, życzliwość, akceptacja partnera, a dopiero na samym końcu jej dup*a. To, jaki z niej ona zrobi użytek, to zupełnie inna sprawa. Mężczyźni nie potrafią zadowolić kobiet, a kobiety mężczyzn. Nie miał ich kto tego nauczyć Wpierw trzeba odrzucić konwenanse i światopogląd. Wszak żyjemy tylko raz i to co utracimy, to już nigdy nie da się tego nadgonić.

Gość bez zony P
musi miec fajne cialko,przeciez grube sa obleśne :/

Gość Lov z internetu
Powinno właściwie, ale jestem Lov i od jekiegoś czasu dopuszczam niewielkie mankamenty

Gość inka..........
Tyle się naopędzałam w życiu od facetów ... to coś tam wiem (Ialbo mi się wydaje, że wiem :P) Musi wyglądać, ale to tylko wstęp ... Potrzeba dużo więcej .. Niektóre po prostu to mają ... :D Nie chwaląc się wystarczyło, że spojrzałam na faceta i już był mój .. :D

Gość ffff
inka.......... -ciekawe czy mózg masz na miejscu, bo po \Twojej wypowiedzi wydaje mi się że nie ;] odpowiadaj na pytania jak już coś

Gość statek wielorybniczy
ktoś wołał? :D

szukam laski bez podpaski. bez tamponu, bez freonu. bez gadania, bez szemrania. z wielkim cycem, małym picem. do ruchania, do kochania. 👄 bez freonu [w sensie bez klimy pipowej] gorąca w duupie. :p do kochania-opcjonalnie :o casting w poniedziałek o 11:00 pod kopcem. konieczne żółte szorty. 🖐️

Gość inka..........
ffff - co Ty wiesz w ogóle o mózgu, skoro nie zrozumiałeś najprostszej wypowiedzi? :O

Gość statek wielorybniczy
ster prawo na burt

Gość Polaczek
wiadomo ze tak jest ale jak uczucie troche jest slabsze z czasem nie wyobrazam sobie sexu z kobieta ktora nie jest sexy, dlatego moja zona ma smutne romantyczne oczy i duze piesi i zajebisty tylek co sprawia ze laczy dusze i cialo dla mnie idealnie:)

nie musi miec idealnego. wazne zeby miala zdrowe. w zdrowym ciele - zdrowy duch;) co znaczy idealne. d;a kazdego ideal oznacza co innego.