Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia wawa

usg 3d robiłyście?ja jestem zadowolona

Polecane posty

Gość asia wawa

wczoraj byłam na takim usg.opinie słyszałam już rózne,ale osobiscie jestem zadowolona i to bardzo biorać pod uwage,ze robiłam je u dobrego specjalisty. super przeżycie dla mnie,ukochanego i naszego starszego syna:) no i najwazniejsze,ze wszystko ok. ps.bedzie drugi synek:):)

Gość a w którym tc jesteś

Gość asia wawa
23

ja tez sie wybieram w 23 tc na usg 3d/4d ,we wtorek amm usg polowkowe za darmo a 5 sierpnia ide na takie usg ,zabieram meza i razem bedziemy patrzec na nasze malenstwo:-)

Gość jeli mozna spytac
a jakie byly te rozne opinie? negatywne? dlaczego?

Gość asia wawa
otóz,ze to bez sensu,ze to strata pieniedzy(jak dla mnie sprawa indywidualna)że nie tego się spodziewały...no nie wiem czego sie spodziewały,ze dziecko zacznie stroić miny i ze moze je w kolorze zobacza??...

wg mnie 3/4d to rewelacja,tak szczegolowego i dlugo trwajacego usg \"zwylkego\"nigdy nie mialam,a poza tym to cudowne uczucie widziec swoje malenstwo jak np.macha raczka,albo buzie dokladnie,plyta i zdjecia to pamiatka na cale zycie,teraz maly ma 10miesiecy a jak ogladam ten filmik to nie moge lez powstrzymac......gdy bede 2raz w ciazy to na 100% zrobie takie badanie.cena nie jest mala,ale co to jest w porownaniu np.do wyprawki czy wozka......

Ja też się zastanawiam czy zrobić usg 3d ... W Opolu kosztuje 70zł. Jestem w 19 tygodniu i zastanawiam się...Może się zdecyduję za jakiś tydzień, dwa. Koleżanka była i w 17 tygodniu dokładkie określili jej płeć a dzisiaj jest mamą wspaniałego chłopca :) Mi lekarz na usg 2 d wstępnie potwiedził na 80% że bedzie synek. Ma to potwierdzić 31 lipca ale i tak chcę jechać na 3d

Gość asia wawa
:)super cena,ja zapłaciłam 220zł

Gość nie miałam takiego