Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadetkaklaretka

czy chodzicie w mini?? i ile macie lat?

Polecane posty

ja tak m/w do 30 nosiłam...tez jestem drobna, szczupła i niewysoka...teraz mam taka jedną mini, która traktuje jak szorty po plazy (i tylko!)...poza tym bardzo lubię spódnice róznej długości...2 jeansowe krótkie (trochę przed kolano) tez mam i czasem zakładam...w takich dopasowanych do kolan tez dobrze się czuję...zwiewne letnie długie tez moga byc, ale nie za szerokie...bo takie do mnie nie pasują :) Oczywiście, że najwazniejsze to dopasowac ciuch do figury, ale uważam że do wieku tez :)

Gość ja na szczescie mimo 22 lat
w wieku 50 lat moze mini nosic nie bede ale taka przed kolanko na pewno

Gość bernadetkaklaretka
ja uwazam ze 38 moze chodzic w mini czy bardzo krotkich spodenkach.. ale to np jak jedzie na wczasy, na plaze, czy nad wode. w wieku 38 to moge nosi mini ale taka maksymalnie pare cm przed kolano.. krotszej nie.. a narazie chodze w bardzo krotkich mini ale wiadomo nie na uczelnie cyz urzedu itd, ale na spacer z chlopakiem, na zkaupy, spotkania ze znajomymi itd

Gość kolejna kobieta
do mam 38 zastanawiam sie czy powaznie tak myslisz?Nawet przy super figurze i botoksie widac wiek,czy Ci sie to podoba czy nie;).30 latka moze wygladac na 25,ale prawie 40stka na pewno nie:)

pierdolicie

Gość bernadetkaklaretka
moze wygladasz na 25 ktora wyglada na 38 hehhe

Gość mam 17 lat i....
moja mam sama mi powiedziala ,,nos spodniczki sukieneczki jestes mloda a kiedy pozniej bedziesz pokazywala nogi jak bedziesz miala 40 lat??" moze nog nie mam idealnych sa zgrabne zadbane moze przydalo by ie zrzucic ze 7 kg ale ja dobrze sie czuje w swoim ciele. noszenie spodniczki zalezy od nas a nie od tego jakie do tego mamy warunki

Gość bernadetkaklaretka
fajnie wygladasz w szortach... na plaze, spacer w sam raz...

wlasnie ze noszenie mini jak sie ma nogi salcesony jest gorsze od noszenia mini w wieku 40 lat

Gość Mam 38 i nosze
Tylko ze w dluzszej czuje sie jakbym miala 50.i tak wole jeansy na codzien a jesli spodniczka to do pol uda. acha nie pracuje w biurze jestem tzw.wolnym strzelcem wiec robie co uwazam;)

Gość bernadetkaklaretka
moja siostra ma 34 lata i nosi takie szerokie przed kolano, lekko za kolano, do poł łydki, czasem do kostek... falbaniaste itd ala pokahontaz... ale pasuje jej taki styl i wyglada w nich fajowo, nie wyglada jak stara baba

Gość 30---latkaaaaa
nie mam dziwnych kolan? bo prze kolana mam opory w chodzeniu w mini....do pracy musze,ale nie lubie tego

Gość bernadetkaklaretka
a co ww nich niby ma byc dziwnego?? normalne kolana

Gość Mam 38 i nosze
I powiem wam ze nie raz biora mnie za gowniare np.pytaja czy jest ojciec ...jak wyprowadze ich z bledu i dodam ze mam 4 dzieci to sa w szoku i mamy ubaw:D

Gość jhjhjh
twoje nogi sa ok:) mam nadzieje ze za 11 lat gdy bede w twoim wieku tez bede mogla je pokazywac:)

Gość 30---latkaaaaa
Dziękuje Wam a ja sie czepiałam kolan 🌼

Gość kolejna kobieta
w wieku nawet 50 lat mozna miec naprawde super nogi,wszystko zalezy od trybu zycia i oczywiscie genow;).Mimo to mysle,ze w tym wieku spodnica powinna lekko zakrywac kolana,nie ze wzgledow estetycznych tylko raczej wiekowych.Nic na sile,to co wypada 20latce niekoniecznie po 40stce.

Gość jhjhjh
tylko ze ja juz mam problemy z nogami:(

Gość del.icio.us
30latka w mini wyglada smiesznie, nawet jesli ma super nogi:O Co innego kiedy jest sie na wakacjach, ale tak na co dzien do pracy?:O

Gość bernadetkaklaretka
a tak wogole to lubicie chodzic w spodnicach czy wolicie w spodniach.. ja cale lato przebiegam w spodnicach,... nienawidze smazyc dupska latemw dlugich spodniach jak niektorzy..

Gość taka co czasem nosi mini
ale kur masz poroblem >> :):):):):):):):):) hahahaha

Gość Smieszne ...
Mieszkam w u.k i to co widze na ulicach jest dla mnie i dla innych normalne.Kazdy ma prawo wygladac jak chce. A wy robicie problem z powodu mini u 23latki

Gość milllla
Ja mam 23 latka i ost kupilam sobie 2 mini:) jedna dzinsowke, a 2 biala, z materialu heh..mojego faceta podobno strasznie w nich krece, innych niby tez..a co najwazniejsze ja sie samej sobie podobam:) wiec nie uwazam zebys byla w nieodp wieku. Zgadzam sie z poprzedniczkami, ze po 30-tce juz nie wypada nosic mini. Ale do 30-tki why not? :P

do >Mam 38 i nosze Jeśli 38 to Twój rozmiar, a nie wiek, to sobie noś :D 30parolatka wygląda zdzirowato w mini (takiej do połowy uda czy krótszej) i żadna \"kobieta wyzwolona\" tego nie zmieni.

Gość galinka
w wieku 23 lat NA PEWNO wypada nosic mini. Twoja kolezanka zmieniła sie chyba w kanapową krowę i dlatego tak gada, zeby sobie humor poprawic. Młoda siksa z ciebie. Mam 30 lat i osobiscie zakładam mini (ale tez nie te najkrótsze) tylko na plażę albo w podobnych okolicnosciach. Źle bym sie czuła, jakbym wyszła na miasto w mini, albo co gosza do pracy. Tak samo jak źle się czuję w tshirtach w kaczorki albo trupie czaszki. Ale nie wiem, co mi ma przeszkadzac, ze kto inny nosi mini w wieku 40 czy 50 lat. Co mnie to obchodzi ?

Gość .mam 38 LAT
Moja mama zaczela starzec sie po 50. A ja bede nosic co uwazam i w czym sie dobrze czuje :)

Gość no wlassnie
persymona zgadzam sie w 100 procentach:)) Dlaczego nikektore kobiety nie widzą ze wyglądaja smiesznie na ulicy???? Przeciez 40 lata seksownie wygląda w spodnicy do kolan i waskiej, do tego buty na obcasach i pełna klasa.

>Dlaczego nikektore kobiety nie widzą ze wyglądaja smiesznie na ulicy???? >Przeciez 40 lata seksownie wygląda w spodnicy do kolan i waskiej, do >tego buty na obcasach i pełna klasa. Niestety, w celu osiągnięcia pociągającego wyglądu w wersji eleganckiej potrzeba klasy i gustu, łatwiej świecić np. udami, dopóki nie stracą resztek elastyczności skóry ;)

Gość do tej w miniowie
chciałabym zobaczyć chociażby twoje kolana.40 latki mają je obwisłe co wygląda paskudnie