Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydal29

Pożegnanie Brzydala29 - z kafe i nie tylko

Polecane posty

agiie .a chcesz widziec ???? oj Kremiku ..poprostu musisz mi też wysłasc fotkę swojej sylwetki ale w ubraniu :)

Gość ofe rma
chyba raczej typ kurdupels!

a ja tam widze że jest tak jak oferma widzi. jak jest ładna dziewczyna to facet przecietny i odwrotnie

Gość Ilusion
Komu nie jest pisane być z kimś niech to przyjmie z pokorą.

Gość ofe rma
ubzdurałeś sobie coś i tego się trzymasz. a jednak życie jest trochę bardziej skomplikowane. oczywiście że wygląd ma znaczenie i nigdy nie twierdziłem że nie. ale o atrakcyjności decydują tez inne czynniki. wygląd jest jednym z nich. nie powiem czy najważniejszym czy nie najważniejszym bo nie wiem. ale jednym z iluś tam a nie jedynym i nie dominującym.

Jakby nie było my tu siedzimy i gadamy a brzydal jest niepoważny że pisze na forum o śmierci! Tak się nie powinno robić. mimo tego że jesteśmy anonimowi to nie znacz6y że nie posiadamy uczuć. Nie znam go ale w sumie sie martwie o niego.

Gość ofe rma
a ta znowu swoje :D no nie mogę!!!!!

Oferma, nie zrzucaj zbyt wiele na dzieciństwo, bo wiele osób miało ciężki start jeżeli chodzi o sprzyjające warunki do kształtowania się pewności siebie. jednak myślę, że większość z tych osób może dużo wypracować swoim własnym myśleniem i działaniem przecież jest masa przykładów ludzi chociażby z nizin społecznych, którzy "własną głową" zaszli daleko szukaj w sobie obecnej przyczyny, nie tylko w dzieciństwie. aha, nie znaczy to, że uważam, iż doświadczenia z dzieciństwa nie mają wpływu na osobowość - mają i to ogromny. ale nie muszą zaważyć na życiu nieodwracalnie trzeba tylko włożyć w ten \"sukces\" więcej pracy, np. Cream już działa i przede wszystkim jest dobrej myśli, prawda Cream? :-)

Gość ofe rma
tia, tylko ja jestem 10 lat od creama starszy i już mi się nie chce.

Gość ofe rma
nie tyle nawet nie chce co jak wyobrażam sobie siebie, 33 letniego chłopa, który jak gimnazjalista zaczyna chodzić na swoje pierwsze randki to śmiać mi się z siebie chce. takie to żenujące widowisko.

Gość ofe rma
no a poza tym, dużo lepiej się czuje gdy nie jestem spławiany. jakoś słuchanie "nie" od kobiet nigdy nie wpływało zbyt dobrze na moją samoocenę. ja to jednak jestem dziwny. :P

ja to nie od dziecko lubiala mówić i mi zostało..

Gość ofe rma
tylko czy można kogoś takiego jak ja nazwać "dojrzałym facetem"? śmiem wątpić.

Gość co mu się stało
co z Brzydalem? Powiedzcie proszę bo nie chce mi się tyle czytać;)

Oferma, teraz ludzie żyją znacznie dłużej niż tysiąc lat temu, czyli 33 lata to nie jest jeszcze dużo poza tym, czy uważasz, że warunkiem udanej randki jest fakt, iż nie będzie to jedna z pierwszych w czymś życiu? Cream, nareszcie chyba jakieś efekty, tak trzymaj! :classic_cool:

Tego i ja nie wiem. Ale to ty masz na to wpływ,nikt inny. Dlatego najlepiej winę za swoje niepowodzenia zwalic na swój wygląd. Może to nie o fizyczność chodzi tylko o to co masz pod czaszką.