Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dol dol dol dol ..

juz nie mam sily tak zyc bez pracy

Polecane posty

Gość dol dol dol dol ..

:( Cale latatak sie mecze, albo na czarno albo szukam pracy albo za male pieniadze.Wolalabym nie wiedziec, ze inni zarabiaja godziwie i maja stala prace od lat; wtedy by mi chocia znie bylo przykro. Musialam sie wygadac.

Gość ANIUTKAAAa
dawaj do nas na zmywak

Gość papayek
czy sama wiesz czego chcesz i co chcesz robić i gdzie pracować ?

Gość ankh
i nie dowiesz sie, nikt nie zarabia godziwie i nie ma salj pracy, chyba ze jest sluzazem, mechanikiem albo budowlancem.. ewentualnie fryzjerka.. nic Ci nie poradze bo sama mialam ten problem, ale wyemigrowalam .. mam prace, nie zla, mimo to w koncu kiedys wroce do Polski bo tesknie.. tylo co wtedy.. pracy jak nie bylo tak nie ma..

Gość wieczna_stażystka
dolku mały nie tylko Ty masz dość. Ja jestem na stażu, który mi przedłużają w nieskończoność, zawalaja mnie robotą, która nie należy do moich obowiązków, znoszę to bo licze na zatrudnienie, i zarabiam tylko 1 tys. zł. To dopiero złodziejstwo i ból...;(

Gość ankh
znam wielu polakow mieszkajacych na wyspach i zaden nie pacuje na zmywaku.. to takie glupie gadanie tych co zazdroszcza i nie potrafia zrozumiec ze bez wiekszych problemow mozna znajezc tu lepsa prac,e wiekszosc ludzi ktorych znam, pracuje w sklepach ( z markowymi ciuchami a nie tesco.. ) , w ochronie, w biurach..

Gość dol dol dol dol ..
wieczna_stażystka ja tak liczylam i sie przeliczylam, ale moze Tobie sie poszczesci.Czego Ci zycze🌻

Gość podnozeee.