Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrecja3

Za niedlugo nie bedzie sie oplacac wyjezdzac z PL za granice

Polecane posty

Gość Lukrecja3

a wy jak myslicie? chodzi o to ze niestety ale funt spada i euro tez a juz nie wspomne o dolarze oczywiscie jak ktos tam ma dobra prace i jakies stanowisko to spoko no i jak juz sie tam zadomowił kupił dom na kredyt na 30 lat no to ok ale w PL tez juz place wzrastaja ale zobaczycie ze w PL znowu wzrosnie bezrobocie bo ludzie zaczna wracac z Anglii Irlandii, Włoch i innych krajow

Gość wiciundje
poki co w polsce dalej nie ma pracy, porównujac poziom życia i entalnosc polakow a obcokrajowców ludzie dalej beda wyjezdzac

jak to nie ma pracy ?? :-O ja wracam w sierpniu i mam nadzieje ze znajde jakas prace

Gość wiciundje
jestem po studiach- 2 kierunki- administracja i socjologia , i juz 3 miesiace szukam pracy, porozsylalam chyba ze sto cv ale jakos nikt sie nie odzywa

ja tez wyjechałam po studiach odbyłam tylko staz wracam bo mi sie tu teskni za domem rodzinnym i jeszcze nie wyszło z facetem tu poznanym ale coz praca w PL bedzie to sama nie wiem ...

Gość uppupupupuppupu
juz sie nie opłaca ::)

Tja, nie ma pracy dla ludzi po studiach humanistycznych (a czasem i bez takich nawet), którzy zaraz po studiach chcą conajmniej 2 tys na rękę :D Standardowa pensja urzędasa zaraz po zrobieniu magistra to 1,2 tys. :P

Gość glosujcie dalej na
PO PiS i SLD a na pewno lepiej nie bedzie:p