Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala_86

Ile moze spoznic sie okres po Escapelle?

Polecane posty

Gość Mala_86

Ostatnio wspolzylam z moim chlopakiem, w wyniku "awarii" musielismy jechac do ginek po tabbletki..Za dwa dni mialam dostac okres a tu ani widu ani slychu..Jest mozliwe ze po tabletce Escapelle cos sie opozni?Jesli tak to ile??Troche mnie to martwi...Bardzo prosze o odpowiedz!!!

może Ci się spóźnić. ja zażywałam 21maja escapelle, krwawienie dostałam 6 czerwca, a okres 11 lipca. Czekaj spokojnie powinnaś dostać na dniach krwawienie, na ulotce piszę, że może się opóźniać do ok. 7 dni. nie martw się ;)

Gość Mala_86
Dzieki!! Bo powoli, jak wiekszosc dziewczyn na forum- zaczynam fiksowac:)) Dam znac jak tylko wyczekiwana miesiaczka sie pojawi, Pzdr!

Gość Mala_86
i ciagle nic..zaczynam fiksowac...

nie martw się ;) na pewno przyjdzie. Ja myślałam, że oszaleję na dodatek nagle odczuwałam wszystkie objawy ciązy ;D człowiek potrafi sobie wkręcić. ale jak się bardzo martwisz, a minął już ponad tydzień od stosunku, to może zrób sobie test?

Gość Mala_86
To byl gdzies 27 -28 dzien cyklu...wiec z zasadzie male prawdopodobienstwo;/no a teraz oczywiscie gdzie bym sie nie obejrzala widze same kobiety w ciaży, matki z wozkami, nawet gdy wlaczylam telewizor to dziewczyna mowila chlopakowi ze jest w ciazy...AAAAAAAAAA!!!!To chyba typowe oznaki psychozy maniakalnej!

Gość Mala_86
Albo mi sie wydaje..albo odczywam lekkie bole okresowe:))ale jeszcze nic konkretnego:)

ja też tak miałam, jak nigdy nie zwracałam na ciężarne czy niemowlaki uwagi, tak teraz były wszędzie ;o ja odczuwałam takie bóle na kilka dni przed dostaniem okresu.

Gość Mala_86
Jeeeeeeee!!!!!!!!hurra hurraaa hurraaa!Przyszedł!:)Dzisiaj po poludniu dostałam okres!!!Czyli 6 dni po czasie..Rany!Teraz ból okresowy jest jak miód kojący rany:)Nie sądziłam że kiedyś tak będzie;)) Droga chaotyczna!!bardzo dziękuję za wsparcie!! Ps. Dziewczyny!Dobrze radzę- nie kupujcie prezerwatyw w supermarketach!No chyba ze lubicie extremalne wyzwania lub opcja macierzyństwa nie jest Wam straszna!:) Pozdrawiam!