Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanastazystka

problemy na stażu...POMOZCIE!

Polecane posty

Gość zdolowanastazystka

jestem po studiach licencjackich ...od pazdziernika zaczynam mgr w kierunku rachunkowosc..bardzo mi zalezalo na tym aby szybko cos znalezc i znalazlam staz ale jako sekretarka medyczna w gabinetach w recepcji:( wiem ze to nic wspolnego z moim zawodem ale chcialam szybko zaczac cos robic....tam wiekszosc po szkoalch srednich ....czesciowo w trakcie studiow....czuje sie zle bo ciagle ktos na mnie krzyczy robia z odbierania tel cos wielkiego jakby to byla praca w ministerstwie pani nawet pokazuje mi jak alfebatycznie wlozyc karty....zalosne zbiera mi sie na placz....poza tym mowia ze nic pow mnie nie beda uczyc bo zajme ich miejsce chodze od pokoju do pokoju nic nie robie siedze tylko....rzadko nawet obsluguje pacjentow...zastanawiam sie czy nie zrezygnowac jakie bede konsekwencje ? mam staz z UP...

dlaczego nikt z was nie czyta umowy? podpisywałaś chyba \"papiery o staż\" w PUP-ie, więc dostałaś też do ręki umowę jesli przerwiesz staż z powodów osobistych, to na 90 dni stracisz status bezrobotnego

Gość zdolowanastazystka
:(

Gość a ule
ile teraz placa z UP za staz?

Gość a ta Pani
a co ma umowa do atmosfery?? Podpisała umowę o staż, ma zakres obowiązków, a atmosfera i podejście o niej to już inna sprawa.

Gość a ta Pani
Witamy w dorosłym świecie, gdzie nie zawsze jest miło i sympatycznie w pracy. Takie życie:)