Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelia123

oszukać o wiek?

Polecane posty

Gość kornelia123

dzisiaj przez pewien serwis towarzyski dowiedziałam się, że osoba, z którą się spotykam ma więcej lat niż podawała. pytałam więc dziś ile on ma lat, ciągle upiera się przy swoich. co robić? nie chcę by zaczynało się od drobnych kłamstw, kończyło na większych, prawda przecież i tak wychodzi na jaw zawsze.. możliwe jest, że boi się, że jest już między nami różnica 6 lat i nie chce jej powiększać na tę autentyczną?

Gość tamaris
jestem bardzo ućzciwą osobą i jako kobieta na poczatku nie przyznaje sie do wieku.. boję sie że to może wypłoszyć...ja nie mówię i tyle..nie podaje kłamliwych licz...facetowi to się dziwie ..jemu wypada być starszym od kobiety...ja byłam starsza od chłopaka 9 lat.

Gość nie lubie Indiany Jonesa
jemu wypada być starszym od kobiety :-D:-D:-D pewnie wypada mu mieć jeszcze dłuższego penisa od kobiety :-0

Gość tamaris
chodzi mi o to że jak kobieta jest starsza i to o 8-9 lat to dla innych jest toszok, sa bardzo nietorelancyjni...a i tak chce budować szczęście po swojemu...ale ludzie sa w szoku..Ci co robia na pokaz

Gość kornelia123
dlatego też to mnie zastanawia. może nie chodzi tutaj o fakt czy 'wypada czy nie być starszym' ale chodzi o zwykłą uczciwość. no przecież nic nie zrobię jeśli okaże się być starszy trochę bardziej, bo nie chodzi o wiek tylko o kontakt, o zrozumienie. tylko te kłamstwo martwi. =/

Gość podśmiewcaa
a czego sie spodziewasz po nieudaczniku z internetu?

Gość to że kobieta sie
do wieku nie przyznaje, tzn nie mówi albo sie odmladza jakoś jestem w stanie zrozumieć ale , ze facet szachruje z wiekiem to dziwne

Gość kornelia123
candywoman : gdziekolwiek sfałszował, czy okłamał mnie, czy serwer i ludzi - to ciągle oszustwo. on nie wie o tym, że znalazłam jego profil gdzieś, w internecie. podsmiewcaa: jak możesz oceniać ludzi tylko po samym fakcie, że ktoś rejestruje się na serwisach, w których można poznawać ludzi?

Gość podśmiewcaa
ja nie muszę ich oceniać...oni sami się o"oceniają" rejestrując się na tych stronach dla kalek :)

Gość kornelia123
swoją drogą, ciekawe czy Ty czasem nie jesteś zarejestrowany na podobnych, mniejsza z tym, tematem nie jest wasz stosunek do podobnych serwerów tylko to, co pisałam w pierwszym poście :)

Gość też poznalam kogoś z netu
byliśmy razem rok dobrze, że to skończylam bo wyladowalabym u psychiatry no i widze, że znowu szuka , odmlodzil sie i znowu wypisuje o wielkiej milości ja go znam i powiem jedno nic co tam jest napisane nie jest prawdą oprócz koloru oczu , wzrostu i imienia same klamstwa tak jak i on sam uważaj na na tych netowych pseudo romantyków, wiekszość to kanalie, klamcy, popaprańcy życiowi, szukający coraz to nowych ofiar

Gość podśmiewcaa
te kanalie internetowe zepsuły życie wielu bardzo zdolnym osobom ,poza tym nie ma żadnego wysiłku w tym by pisać na klawiaturze bzdury o sobie i przedstawiać się jako nie wiadomo kto , gdy jest sie zerem

Gość kornelia123
ale ja go nie poznałam na takim serwisie, spotykam się z nim w życiu realnym od jakichś 2 miesięcy. nie jest nawet typowym romantykiem..