Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysłuchajcie mnie

bo nie chcę już z nikim innym o tym rozmawiać..

Polecane posty

Gość wysłuchajcie mnie

mam 20 lat i tak.. mam to samo co wielu tutaj. jestem sama. może nie samotna - mam rodziców, rodzeństwo, paru przyjaciół, znajomych. ale ciągle sama. pierwszy raz się całowałam dopiero parę miesięcy temu.. i tak nie jestem z tym chłopakiem. mam wrażenie, że ten stan rzeczy będzie trwał latami. inne moje znajome co rusz mają innych chłopaków. ja niezmiennie sama. mam już dość tego. z jednej strony podobałam się paru chłopakom, ale i tak nic z tych znajomości nie wyszło. na ulicy też czasem widzę, że jakiś facet na mnie zwróci uwagę. ale tylko tak o, popatrzy. jak walczyć o swoje szczęście, dlaczego jedni mają wszystko bez wysiłku, a drudzy nic nie mogą zdziałać? mam studia, które lubię, ale ostatnio ciągle tylko myślę o tej mojej samotności, o braku kogoś bliskiego.. co mam robić😭

Gość A tak z ciekawosci...
Jak wygladasz? :)

Gość pośmiewcaa
jakie masz zainteresowania?>

Gość wysłuchajcie mnie
a czemu pytasz:P nawet jak opisze to to niewiele da. co innego zdjecie a co innego sie opisac. podpowie mi ktoś coś? ostatnio jakiś chłopak, poznany przez moją koleżankę, jak byłyśmy w pubie, powiedział mi że wyglądam jak doktorek.. noszę dobre ciuchy itp ale mam okulary=]

Gość wysłuchajcie mnie
aa zainteresowania? języki obce, film... muzyka

Gość benv.enuto
im więcej myślisz o samotności, tym bardziej ją do siebie przyciągasz

Gość podśmiewcaa
to się ucz i nie przejmuj facetami...

Gość wysłuchajcie mnie
ale dokucza mi ta samotność już:/ nie samą nauką człowiek żyje...

Gość renaczek
o ile ja bym dała żeby choć na jeden dzień nie mieć faceta przy sobie :D

Gość podśmiewcaa
im lepiej się wykształcisz tym większą masz szansę poznania faceta i wiedza pozwoli Ci na zrobieniu wrażenia (faceci mają swoje pasje , a jeśli kobieta ma coś jeszcze do powiedzenia, to wtedy jest mile widziana) ;)

Gość ejbisi
To zmień okulary na soczewki, umaluj się, rozpuść włosy. Przestań być "grzeczną dziewczynką" ;) uśmiechaj się dużo i zagaduj do ludzi. Zadziała.

Gość wysłuchajcie mnie
czyli co mam czekac do 24. roku zycia az kogos poznam? bo nagle ktos sie we mnie zakocha, bo po magisterce otworze przewod doktorski^^???? ja chce faceta teraz:P niech mi ktos podpowie, jak wziac sprawy w swoje rece:)

Gość wysłuchajcie mnie
yyh wlasnie soczewki.. mam duza wade wzroku-astygmatyzm.. jak mi zaspiewal optyk ile by mnie to kosztowalo.. prawie 500 zl co pol roku.. a ja nie pracuje... studiuje dziennie

Gość podśmiewcaa
jak się chce teraz to najczęściej bierze się drania do łóżka i się z nim nie gada na drugi dzień....spróbuj :p

Gość wyżej ktoś dobrze napisał
zmien cos w wygladzie i zachowaniu:)

Gość wyżej ktoś dobrze napisał
to zmien oprawki:P

Gość wysłuchajcie mnie
oprawki mam ladne, pasuja mi :P sprobuje te soczewki przeforsowac=]

Gość param param param
taaak.. oczywiscie- okulary sa powodem... boze ludzie, ale wy macie pomysly... nosze okulary od 13 roku zycia i od kiedy uznalam, ze jest na to czas- czyli od 17 roku zycia, nie bylam sama. mimo, ze zawsze w okularach jakos nie mialam problemu z brakiem powodzenia. wiec nie gadajcie, ze to oklary sa problemem i jak je dziewczyna zamieni na soczewki to nagle bedzie rozrywana na prawo i lewo problemem jest moja droga twoja osobowosc... moze zwracasz uwage akurat na takich facetow, ktorzy cenia inne cechy niz ty posiadasz. poza tym masz dopiero 20 lat- to nie jest wiek do tragizowania, ze jestes samotna ojej ojej.. bez przesady, teraz ludzie coraz pozniej wchodza w zwiazki a jesli interesuja cie przelotne znajomosci to idz do pierwszego lepszego klubu a na pewno kogos poznasz. a jesli juz jestes taka zdesperowana to zaloz sobie konto na portalu randkowym i gotowe!

Gość podśmiewcaa
nie zakładaj sobie żadnego konta , na żadnym portalu , bo stracisz czas na kaleki i będziesz narzekać na ludzi cały czas (tak jak to robią ofermy np.na kafe)

Gość wysłuchajcie mnie
no właśnie. a nie jestem zdesperowana, zreszta mialam konto na fotce-juz skasowalam, poznalam pare ludzi, niektorzy fajni inni mniej, ale to nie bylo TO!:( ech, a okulary, wiem że to nie one są problemem, bo widzę różne dziewczyny w okularach i mają facetów. i są szczęśliwe. chodzi O MNIE. ja siebie w nich nie lubię, swego czasu miałam przerąbane z powodu okularów w szkole. i mimo że wyglądam w nich fajnie, coś jest nie tak:/

Gość
A skąd jesteś? :D

Gość ja mam 175
oj tam oj:)ja tez mam 20 lat, nigdy nikogo nie mialam, nie calowalam sie i zyje. czasem jest do bani, znajoem maja facetow, ba awet juz kolejnych a ja nie. problem tkwi we mnie i wiem to. glowa do gory:)