Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truuuula

Czy Wasi Kochankowie sypiają ze swoimi żonami?

Polecane posty

Gość truuuula

jeżeli są żonaci oczywiście pytałyście ich o to?

Gość po co pytac przeciez
to oczywiste, raz spuszcza sie w zonie, raz w kochance :D facet sie ustawil :D

Gość hahenheim
do autorki - ty szmato zdradziecka !!!

Gość mam żółtaczkę typu C
Mój sypia ze swoją żoną. :-P

Gość Koch_anica
mój też, ale nie wiem jak często a chciałabym to wiedzieć....... :(

Gość mam żółtaczkę typu C
może spytaj go?

oglądałem swego czasu film Układ , Kazana, i zastanawiałem się czy jest możliwe, coś takiego jak w filmie, bohater kopulował z żoną/bo nazwać to kochaniem, to nie za bardzo/ , widział twarz kochanki a nie żony, gdybym był szmatą to może bym sie chciał o tym przekonać,ale za bardzo kocham żonę , by zadawać się z inną

Gość Koch_anica
kurde, jakoś tak dziwnie zapytać "Kochanie jak często bzykasz się z żoną"?

Gość carrie22
Szmateksie, po prostu sie zapytaj:D

Gość ale twoj mąż się wazył
kocha- nica czemu go po prostu nie zostawisz? jak sie z tym czujesz? nie zal ci siebie? nie mozesz poszukac normalnego wolnego chlopa tylko robic z siebie taka szmate????

Gość ich zony sie o tym dowiedza
prze szmaty z Was jak spicie z chlopami wiedzac ze maja zony!!!!! postawicie sie na ich miejscu!!!!!

Gość ja swojego pytam co jakiś czas
i bacznie obserwuję reakcję robię to niby w żartach, ale jego odpowiedź jest nie tylko w tym co odpowie słowami, ale i w tym co powie jego mowa ciała

Mój mąż zdradzacz oczywiście ,że sypiał ze mna .I to ja zapytałam jak mógł kochankę zdradzać ze mną ?Ona wiedziała o mnie ,ja o niej nie . Gdzieś to juz pisałam ,jedyna odpowiedż zdraczacza .\"Pogubiłem się .Nie wiem czy to poważny związek \". Powiedziałam ,żeby sie wyprowadził .Poprostu obrzydzenie ,jedno wielkie obrzydzenie brrrr.

Gość wrrrrrrr
Ale wy macie problemy... Ja pierdole... Wezcie sie moze lepiej za wolnych facetow!

Gość evillive
wolnych??? a po co mi wolny facet, jeszcze mi będzie chciał się do chaty wprowadzić żonaty po wszystkim niech spada do żoneczki

Gość ransomstark
pewnie evil nie trzeba sprzątać w lazience

no jasne evilline, murzyn zrobił swoje i paszoł won, kto by się chciał z takim śmierdzielem wiążać, bardzo słusznie

Gość masz rację blondyn
zdradzający mąż to śmierdziel a te naiwne kobieciątka wzajemnie sobie kudly wyrywają o niego. I wmawiają sobie że on taki dobry tylko zbłądził bo tamta go omotala a on je przeciez kocha chociaż zdradzal kilka lat. A te drugie, też naiwniary, myślą, że żonę zdradzał ale przy nich jak go wreszcie dostaną to będzie cud miód i sielanka.

moje zdanie się nie liczy, bo ja uważam, że jak się jest wolnym, można wszystko, ale tak, żeby ktoś inny przez nas nie płakał. A jak facet jest żonaty, to napewno żona bedzie płakała, a więc, zajęci to temat tabu i koniec pieśni.

Gość echu echu
gierki zdradzających facetów sa oklepane i znane a i tak kobiety sie na nie łapią - dziwne to fr ksiązki do poczytania: NIE ZALEZY MU NA TOBIE, JESLI JEST ZONATY (LUB JESLI Z INNYCH, NAWET NAJBARDZIEJ NIEDORZECZNYCH POWODÓW NIE MOZE SIE Z TOBA WIAZAC) Kiedy nie mozsz kochac bez ograniczen, to nie jest miłosc Zabrzmi to kontrowersyjnie, ale i tak porusze ten temat. Bez wzgledu na to, jak silne i prawdziwe sa twoje uczucia do kogos, jesli ta osoba nie moe w pełni i s z c z e r z e ich odwzajemnic, czyli kochac cie otwarcie, to takie uczucia nic nie znacza. Jasne, ze moga sie wydawac silne, głebokie czy mitycznie wielkie. Mozliwe nawet,z e „po raz pierwszy czujesz cos takiego". Ale kogo to obchodzi? Jeeli człowiek, którego „kochasz" (zwróc uwage na ironiczny cudzysłów), nie moze bez przeszkód spedzac z toba dni, myslac o tobie i bedac z toba, to nie jest p r a w d z i w a mi ł o s c .

Gość echu echu
Wymówka „Bo jego zona to wredna swinia" Drogi Gregu, Spotykam sie z moim szefem. Jest zonaty. Dotad krylismy sie z tym, żeby nikt sie nie zorientował. Naprawde bardzo go kocham, a on kocha mnie. Wiem,ze nie powinno sie umawiac z żonatym meczyzna, ale jego zona jest dla niego okropna. Wyzywa go i mówi mu, ze jest głupi. Nigdy nie prawiaja seksu.On wciaz mi powtarza,ze tylko dzieki mnie jeszcze nie zwariował. Jak mam go zostawic, skoro przeżywa teraz tak ciezki okres i skoro tak go kocham? Blaire Droga Ukrywana, Czyzbyśmy musieli odbyc te rozmowe? Mam ci wyjasnic, dlaczego nie powinnas sie spotykac z zonatym meczyzna? No cóz, dobrze. Oto brudy na temat twojego szefa. Jest żonaty i ma romans, a to, według mnie, wskazuje na wiele. Po pierwsze, jest nieuczciwy.(To juz niezle.) Po drugie, nie ma problemów ze zdradzaniem zony. (Jeszcze lepiej.) Po trzecie, nie szanuje swojego małzenstwa. (To ju prawdziwa perełka.) Po czwarte - i dla ciebie najwazniejsze - nie szanuje ciebie, bo serwuje ci same ochłapy: kradziony czas, az ciezki od poczucia winy. (Zawsze marzyłas o tym jako dziewczynka, nie?) A poniewaz mówimy tu o romansie biurowym, jak sadzisz, kto bedzie musiał odejsc, kiedy miłostka stanie sie tematem numer jeden rozmów przy ekspresie do kawy i zacznie zagrazac jego posadzie czy małeznstwu? Ty. Czyja reputacja w powaznych kregach zawodowych ucierpi na tym? Zgadłas, ze twoja? Madra dziewczynka. Moze ma beznadziejne małzenstwo i okropna zone, ale najwyrazniej nie az tak bardzo, by odejsc. Dobry zwiazek to taki, z którym nie trzeba sie kryc. Lepiej znajdz sobie kogos, o kim bedziesz mogła głosno krzyczec. Wiem, ze jest łatwiej, kiedy masz romans z meczyzna, który ma zła zone, wrzaskliwa, plujaca obelgami wiedzme. Ale bez wzgledu na to, jak wyglada ich zwiazek lub sytuacja, pomagasz mezczzyznie w zdradzie. Ustalmy,ze jestes na to o wiele za dobra.

Gość pięknie i wzruszająco
Bardzo miły blondyn napisał tak: "moje zdanie się nie liczy, bo ja uważam, że jak się jest wolnym, można wszystko, ale tak, żeby ktoś inny przez nas nie płakał. A jak facet jest żonaty, to napewno żona bedzie płakała, a więc, zajęci to temat tabu i koniec pieśni." A ja powiem tak: jestem mężatką i jako że sama nie umiem się wyplątać z bardzo złego związku, bo mnie skurczybyk na litość teraz bierze, to czekam z wytęskinieniem aż jakaś baba zechce mojego męża. Ale kobiety mądre są. Nie chcą dupka. Szkoda!!! 😭 No dobra, wiem, że u mnie to chora sytuacja i nijak się ma do świętych szczęśliwych związków małżenskich. :P :O

Gość echu echu
Wymówka „Ale on jest naprawde wspaniałym człowiekiem" Drogi Gregu, Nigdy nie sadziłam, ze znajde sie w takiej sytuacji. Wiem,ze nie powinno sie umawiac z zonatymi mezczyznami, ale tak sie stało. Poznałam go na konferencji na wyjezdzie, ale potem spotykalismy sie w sprawach zawodowych w miescie, w którym mieszkam. Zakochalismy sie w sobie. Teraz widujemy sie za kazdym razem, gdy on tu przyjezdza, czyli dosc czesto. Pewnie myslałabym jak najgorzej o sytuacji, w jakiej sie znalazłam, gdyby nie to,ze on jest dobrym i zyczliwym człowiekiem. Po raz pierwszy przytrafiło mu sie cos takiego. Nigdy nie mówi zle o zonie. Jestesmy w sobie bardzo zakochani. Mam trzydziesci szesc lat i nigdy w zyciu nie kochałam tak mocno. On tez to czuje. Mówi, ze zostawi zone, ale ma dwoje małych dzieci, które bardzo by na tym ucierpiały.Taka sytuacja jest dla niego udreka. Czuje sie okropnie, ale jednoczesnie wierze,ze zasługuje na taka miłosc. A skoro uczucia sa tak silne, to znaczy, ze musza byc prawdziwe i ze tak miało byc. Nie ma to nic wspólnego ze zwykłym romansem z zonatym facetem, Greg. Tu chodzi o mnie. Czuje, ze to zupełnie cos innego. Belinda Droga Tamta Kobieto, Hej, niegłupia dziewczyno. To dobrze, ze wiesz, iz zasługujesz na wielka i głeboka miłosc. Mysle tylko, ze powinnas ja przezyc z kims, kto rzeczywiscie bedzie twój. Jest cale mnóstwo facetów. Dlaczego nie znajdziesz sobie własnego? No jasne, wiadomo, e ludzie czasem sie odkochuja, poslubiaja niewłasciwa osobe, daja sie poniesc namietnosci albo dokonuja złych, wyborów, a to wszystko moze sie skonczyc jakims romansem na boku. Oto, jak ty i twój Zaobraczkowany Fred mozecie teraz postapic: przestancie sie widywac. Niech on uporzadkuje swoje zycie Jesli zostanie z zona, bedziesz dziewczyna, która miała romans z zonatym facetem, który nie zamierzał sie rozwiesc. Jezeli rozstanie sie z zona mo-zesz zaczac zyc z nim bez wstydu i ukrywania sie. Nie zartuje i nie zamierzam prawic zadnych gładkich słówek (choc pozwoliłem sobie na to w powyszym liscie). Chcesz kochac i byc kochana i wydaje ci sie, ze wreszcie go znalazłas. Ale on jest zonaty. Prosze, nie próbuj tego ignorowac. Jest mezem innej kobiety. Wiem, ze ty jestes wyjatkiem i wasza sytuacja jest inna, ale fakt jest faktem, on nadal jest zonaty. Jesli postanowisz, ze w zyciu nie bedziesz ignorowała tylko jednego czerwonego swiatła, prosze, niech to bedzie własnie to. Wszyscy wplatani w taki układ maja wiele do stracenia.

Gość echu echu
Wymówka „Powinnam to przeczekac" Drogi Gregu, Zaczełam sie umawiac z naprawde swietnym i uroczym facetem, który tak bardzo rózni sie od innych. Dzwoni wtedy, kiedy obiecał, mieszka dosc daleko ode mnie, ale zawsze po mnie przyjezdza i naprawde miło spedzamy czas. Jedyny problem w tym, ze własnie wdał sie w paskudna walke o prawa rodzicielskie i przez cały czas o tym mówi. Serio. Nawet kiedy błagam go, zeby przestał, wciaz mówi o swojej zonie, o tym, jak bardzo jej nienawidzi, jaka jest kłamliwa swinia i jak zamierza zmieszac ja z błotem. Rozumiem,ze przechodzi teraz trudny okres i nie chce niczego zaprzepascic tylko dlatego, ze akurat trafiłam na zły moment. Czy powinnam nadal próbowac go wspierac i wysłuchiwac, jak wyrzuca z siebie to wszystko? Pam Droga Oazo Wsparcia, Jejku. Facet jest swietny, uroczy i bardzo rózni sie od innych, ale nie potrafi przestac pluc jadem i gadac o byłej zonie. Niezła zdobycz. Kochane panie, jest mi naprawde przykro, ze w dzisiejszych czasach tak trudno o porzadnego faceta i zejestescie skłonne wybaczyc wszystko kazdemu punktualnemu gosciowi, który potrafi obsługiwac telefon i prowadzic samochód. Taki stan rzeczy jest bardzo przygnebiajacy i nie jestem pewien, jak mozna mu zaradzic. Co do twojej sytuacji, Pam, nie wydaje mi sie, z zeby wkrótce zaczeło mu na tobie zalezec, chocby z tego powodu, ze w jego małej, zagniewanej łepetynie nie ma w tej chwili miejsca. Chcesz wiedziec, co mysle? Według mnie nie dał ci zadnego dobrego powodu, abys wytrzymywała jego przedstawienia jednego aktora zatytułowane Chce zabic zone. Jesli za toba zateskni, moze szybko ułozyc swoje sprawy i zadzwonic do ciebie, kiedy jego mysli zyskaja wieksza przejrzystosc. Tymczasem ty masz lepsze rzeczy do roboty, jak chocby kupno biletu na o wiele lepsze przedstawienie teatralne. Niedobrze, jesli myslisz o swoim zwiazku w kategoriach „czekania na niego". Jezeli tak jest, nie powinnas inwestowac w te akcje. Twój meczyzna powinien byc emocjonalnie otwarty na tyle, by móc z toba rozmawiac, dostrzegac cie i byc moze szalenczo sie w tobie zakochac. Przeciez po to sie z toba umawia. A jesli chcesz znac absolutne minimum, powinien miec choc tyle przyzwoitosci, by byc dobrym towarzyszem.

Gość echu echu
TO TAKIE PROSTE! Na swojej drodze spotkasz wielu mezczyzn w róznych stadiach kuracji pozwiazkowej. Jesli twojemu wybrankowi naprawde na tobie zalezy, szybko upora sie ze swoimi problemami, aby cie nie stracic. Mozliwe tez, ze zechce ci wyraznie dac do zrozumienia, co czuje, aby nie było zadnych niedomówien, i z góry uprzedzi, ze w tej chwili nie jest jeszcze na to gotowy. I możesz miec pewnosc, ze kiedy juz bedzie gotowy, natychmiast cie odszuka. Bo o tobie niełatwo zapomniec.

Gość echu echu
DLACZEGO TO TAKIE TRUDNE Bo tu chodzi o ciebie - nie o kogos, o kim czytałas lub kogo widziałas w telewizji. Zasługujesz na szczescie tak samo jak jego zona czy dziewczyna. Czasami ludzie rzeczywiscie sie pobieraja, zanim spotkaja osobe, która jest im przeznaczona. Bywa tez, ze małzenstwa po prostu umieraja i nic po nich nie zostaje. Jesli twój wybrany nie jest akurat zonaty, ale i tak niepokoi go kto inny, a nie ty, no cóz, wiekszosc mezczyzn zwykle wydostaje sie z jednej sytuacji, jednoczesnie pakujac sie w kolejna... moze wiec z wszystkich sił powstrzymaj sie, dopóki on nie zapomni o swojej byłej? W obu przypadkach kluczowe słowo to „czekac". To t y musisz czekac - nie spieszyc sie, gryzc sie w jezyk i tłumic własne potrzeby. Bo przeciez on jest fantastyczny, ten twój facet. Jest wart tego, bys cicho siedziała, odłozyła własne xycie na pózniej, nie spełniała własnych pragnien i czekała, a on wszystko sobie poukłada. Bo jest a tak wyjatkowy. A ty wcale nie jestes. Tak sie akurat składa, ze umiem czekac i nie prosic o wiele. Zadowala mnie jeszcze mniej, niz dostaje. Wprawdzie nie umawiałam sie nigdy z zonatym mezczyzna, ale jestem ekspertem od randek z facetami emocjonalnie niedostepnymi. Jesli mam byc szczera, kiedy tesknisz i masz swiadomosc, ze mezczyzna, którego kochasz - niewane z jakiego powodu - nie moze w tej chwili byc twój, to takie szlachetne, romantyczne i pełne dramatu. Jestes gotowa na niego czekac, bo twoje uczucia do niego sa wielkie i głebokie. (Teraz podejrzewam, ze moje uczucia do nich wszystkich były takie wielkie i głebokie, własnie dlatego ze nie mogli byc moi, ale nie potrafiłabym dowiesc tego w sadzie.) Jeśli naprawde ci to odpowiada i nic, co znajdziesz w tej ksiaz ce lub usłyszysz od przyjaciół czy psychologa, tego nie zmieni, to w koncu - mam taka nadzieje - zmeczy cie to tak jak i mnie. Czasami zadna pomoc na swiecie nie jest w stanie nic zdziałac. Kiedy musi tego dokonac nuda. Znudzi cie to,ze zawsze masz mniej niz inni wokół ciebie i mniej, niz pragniesz. Zaczynasz myslec, ze moze rzeczywiscie zasługujesz na wiecej, nie dlatego, ze nauczyłas sie kochac siebie, zgubiłas tyle kilogramów lub zobaczyłas ten swietny program Oprah z Doktorem Philem, ale dlatego, ze znudziło ci sie. Znudziła cie w kółko i w kółko, i w kółko ta sama bieda. Mysle, z e tak własnie było ze mna. Mam nadzieje,ze u ciebie nastapi to znacznie szybciej.

Gość do dobra kopiowanie zaliczone
umiesz naciskać Ctrl+C i Ctrl+V może jeszcze jakaś nauka korekty, polskie znaki i będzie nieźle