Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO MAM ZROBIC

POMOCY!!!! niech kazdy sie wypowie

Polecane posty

Gość CO MAM ZROBIC

Jestem ze swoja ukochana od ponad roku...wczoraj jak u niej siedzialem to rozmawialismy o jej bylym przez jakis czas a potem...zaczelismy sie kochac,kiedy to w pewnym momencie powiedziala do mnie kuba(imie jej bylego)...po czym uciekla do kuchni i zaczela plakac bo widziala ze popelnila blad a ja wyszedlem mowiac ze to koniec...Co mam robic..??

Gość olej ja - ona mysli o nim
moze dalej go kocha

Gość no cóż nic miłego
Ale może po prostu zadzwoń do niej i spytaj czy możesz przyjść jak zwykle o piątej. Jeśli chcesz być szlachetny to nie wspominaj o pomyłce. Bo z twoich słów rozumiem, że nie chesz zrywać tylko tak pod wpływem wzburzenia rzuciłeś. Prędzej czy później ona pewnie sama nie wytrzyma i będzie chciałą ci się wygadać i wypłakać po babsku.

Gość CO MAM ZROBIC
oczywiscie ze nie chce tego konczyc ale strasznie mnie to zabolalo...

Gość no cóż nic miłego
może go kocha :-O , ale ja stawiam raczej na to, że rozmowa wyzwoliła jej dawne emocje i tak wyszło bo przecież ona się z nim nie spotyka od ponad roku, czyż nie??

Gość carrie22
prowokacja jak nic:D Na pewni w takiej sytuacji nie zaczelaby plakac:O

Gość no cóż nic miłego
Nie chcesz kończyć, więc spotkaj się z nią i daj jej szansę na przeprosiny. Pewnie będą wśród łez.

Gość no cóż nic miłego
jak się spotkacie możesz jej powiedzieć: Zraniłaś mnie wczoraj. i pogadacie sobie

Gość CO MAM ZROBIC
to jest troszke inna sytuacja...ja mam 21 lat ona 30 lat ale nie widac tej roznicy...on byl jej mezem jakies ale jakies 4 lata temu wzieli rozwod...onie sadze zeby go kochala bo ma z nim same problemy...maja wspolne dzieci a on wiecznie ma problemy z płaceniem alimentow...z nami jest tak ze ja przy niej wydoroslalem a ona przy mnie stala sie wiekszym dzieckiem...sadze ze dopelniamy sie pod kazdym wzgledem a ten zwiazek jest naprawde powazny...pomagam jej z dziecmi itp..jest bosko..ale wczorajsza sytuacja naprawde mnie zabolala i zastanawiam sie czy bylo to wlasnie spowodowane tym ze wczesniej o nim rozmawialismy czy czyms innym

Gość CO MAM ZROBIC
msz racje ale ja chyba poczekam az ona sie pierwsza odezwie...jestem ciekawy czy to zrobi..jelsi tak to napewno jej nie odepchne ale musze zobaczyc jak sie zachowa i co powie...A O CO CHODZI CI Z TA PROWOKACJA??

Gość no cóż nic miłego
Zdaje się, ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem :-(

Gość CO MAM ZROBIC
czytam czytam...ale ciezko mi z tym wszystkim

mysle ze powinienes ty isc do niej i zaczac rozmowe;-) ona wie ze popelnila,,gafe\'\'mowiac do ciebie jego imieniem-raczej go nie kocha -skoro ma same problemy,ale zawsze bedzie o nim myslec jako o ojcu jej dzieci;-) i tylko w ten sposob. pisze to jako matka corki ktora wychowuje sama ,patrzac na corke czesto wspominam jej ojca-chociaz ten juz nie zyje;-) to ze sie przejezyczyla moglo byc skutkiem rozmowy o nim a nie tego ze o nim mysli;-) zachowaj sie dorosle i idz do niej w odwiedziny;-)

Gość porozmawiajcie...
ale tak calkiem na spokojnie, jak opadna Wam emocje...

Gość jozefina b.
chlopaku dam ci przykald na przejezyczanie jaki sama popelnilam: pracuje w innej formie ale zalozmy ze pracuje dla Dody i jestem jej menadzerka ..... ale gadamy soebie z kolega na temat jej najwiekszej konkurentki Edzi i ciagle mowim:a ta Edzia to to, ta Edzia to tamto..... nagle dzowni telefon a ja: dzien dobry tu manager Edzi popelnilam AUTENTYCZNIE tego typu blad ... wymienilam nazwe konkurencji, czy to nie jest szok i wstyd ? wy- przez to ze gadaliscie o tym chlopaku wprowadzilismice do jej podswiadomosci jego imie ..i po prostu jej sie wypsnelo... moja rada: nie gadac o bylych przed sexem

Gość CO MAM ZROBIC
troche mnie pocieszyliscie...a swoja droga to gadanie przed seksem nie bylo zamierzone bo sam stosunek wyszedl mi dosc spontanicznie

mi czasem w ostatniej chwili zdarza sie ugryzc w jezyk i nie powiedzic do mojego obecnego chlopaka imieniem bylego..a wcale go juz nie kocham..:)

Gość CO MAM ZROBIC
niunia mi sie tez to zdarzalo ale tylko wtedy kiedy bylem w jednym zwiazku po drugim...tez tak mialas..?? a to jest troszke inna sytuacja bo jestemy ze soba juz jakis czas

Gość orliczka
pewnie doszło do zblizenia z tym kuba i wstydzi sie o tym powiedziec

Gość bdbfbdfb
No skoro każdy ma się wypowiedzieć to ja - jako kobieta, nienaiwna i niemłoda - uważam tak: NIE ODZYWAJ SIĘ DO NIEJ PÓKI SAMA NIE BĘDZIE CIĘ PRZEPRASZAĆ, potem zrób co uważasz.

Gość krótko powiem
jak babka jest dumna to sie nie odezwie. Przecież jej powiedziął, ze to koniec. W dodatku jest starsza wiec pewnie uważa że i tak stoi na gorszej pozycji. Odezwij się pierwszy do niej.

Gość krótko powiem
Aha, tez jestem kobieta nienaiwną i niemłodą juz 😭

Gość CO MAM ZROBIC
orliczka zasmuciłąs mnie...myslisz ze jest naprawde taka opcja zeby sie do siebie jakos zblizyli??troszke mnie to martwi

Gość CO MAM ZROBIC
juz sam nie wiem co mam robic....:(

Gość CO MAM ZROBIC
odezwac sie do nieh czy nie??Wczoraj wieczorem napisala mi eske ze to ze sie nie odzywa to nie znaczy ze odpuscila tylko daje mi czas do zastanowienia sie nad tym wszystkim

Gość czyli jej zalezy
a piłeczka jest na twoim boisku juz. tylko coś mi się wydaje, ze czekałes na podobny pretekst, zeby sie z tego zwiazku wyplątac. :P nieładnie.

Gość aga rozraga
Słuchaj mnie tez kiedys zdarzyło się zwrócić do chłopaka imieniem byłego a to dlatego że byłam z nim dłuuugo i po prostu jakoś przyzwyczaiłam sie do imienia. Natomiast wiem tez że mój były do swojej obecnej żonki tez na początku mówił parę razy "Aga" a ma na imie Ania...i też miał drakę z tego powodu. Ot, kwestia przyzwyczajenia, niekoniecznie uczuc do byłego partnera.

Gość bdbfbdfb
Aha... No to taki esemes oznacza "proszę odezwij się i daj mi szansę". Skoro dostałeś esa to teraz pora na twój ruch. A swoją drogą... sama mam 30 lat... nie rozumiem po co ci taka kobieta, o tyle starsza, i po co ci wychowywanie cudzego dziecka. A już szczególnie ona wydaje mi się popaprana emocjonalnie skoro taki chłopiec jak ty ją zainteresował i zawraca mu głowę.

Gość CO MAM ZROBIC
nie mysle o tym ze musze zajmowac sie jej dzieckiem...poza tym jestesmy szczesliwi i nasza roznica wieku nie jest widoczna na codzien...moze za jakis czas zauwaze ze to byl błąd ale poki co dlaczego nie moge byc z nia szczesliwy...tylko ten incydent mnie tak zabolał

Gość CO MAM ZROBIC
no to co odezwac sie czy poczekac jeszcze troszke...