Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość velaxix

FOTO!.... oceń.......FOTO

Polecane posty

Gość ROKI
Po co wystawiasz te zdjęcia dla ogólu?szukasz poklasku,masz przecież lusterko,mają i lepsze i gorsze giry.

Gość velaxix
chcialam wiedziec co inni mysla o moich nogach...czy moje komleksy sa urojone czy prawdziwe...

Gość troskliwa
Moim zdaniem bardzo ładne nogi. Nie wiem czemu się niektórzy czepiają. A jestem dziewczyną. Myślę że trzeba je tylko troszkę opalić :)

Gość green_kitten
velaxix,a masz jakies kompleksy na punkcie tych nog? ja mam takie mniej wiecej jak Ty nogi i mi cale zycie laski mowily,ze za chude,z reguly te grube sztuki,nie przejmuj sie :)

Gość velaxix
no wlasnie a co im odpowiadalas??

Gość Teens
haha nie pytaj tutaj o ocene bo na pewno nie usłyszysz prawdy!! kazdy kto wystawil swoje fotki został baardzo zjechany od gory do dołu!! nawet ktoś śliczny!! noo były małe wyjątki kiedy na kafe siedziało więcej normalnych osób chyba te nienormalne spały.. a tak tutaj znajdziesz same grube pasztety które tylko w necie są takie odwazne a w zyciu są zakompleksionymi szarymi myszami!! NOGI masz śliczne wiadomo nikt nie ma idealnych haha czepiają sie żyłek... wrzuccie swoje foto z bliska ciekawe czy nie bedzie zadnej żyłki .. nogi proste i bardzo ładne !! nie słuchaj tych idiotów błąd zrobilas ze tutaj proszisz o ocenę tutaj to jest patologia ;P

Gość green_kitten
velaxix,oj to roznie bywalo,ale ludzie czesto przez to doprowadzali mnie to placzu niestety...laski nieustannie podkreslaly,ze mam anoreksje,wlasciwie caly etap szkolny tak bylo,teraz tez musze sie czesto bronic- juz nie mam oporow i mowie wprost:wole byc taka niz gruba.bo na glupote ludzka juz nie znajdze chyba innej odpowiedzi..ale naprawde,gdyby nie te nogi mialabym swiety spokoj,chociaz pewnie do czegos innego by sie przyczepili...

Gość green_kitten
a Ty sobie z tym radzisz?

Gość mathh31
bardzo ładne nogi

Dla mnie też bardzo ładne szczupłe nogi;) Jak ktoś Ci dogaduje to się nie przejmuj;) pozdrawiam - Kamil

Gość MOIM zdaniem twoje kompleksy
nie są urojone. a to trzecie zdjęcie OBRZYDLIWE. Jeszcze te rany na nodze, OKROPNE paluchy i paznokcie. Majty faktycznie jak po dziadku :D

Gość czarny cukier
Szczuple, ladne nogi, w zadnym wypadku nie krzywe. Krzywe to chyba maja tutaj niektorzy swoje mozgi, albo wypowiadaja sie osoby z waga ciezka, probujacy zaleczyc na sile swoje kompleksy. nie potrzebnie masz kompleksy.

Gość weź zmierz dobrze te nogi
bo na pewno nie uwierzę, ze w łydce masz 30cm:O

Gość weź zmierz dobrze te nogi
gdzie ty zmierzyłaś tę łydkę i udo????

Gość velaxix
naprawde tyle mam i w lydce i w udzie. mierze wnjagrubszym miescu na stojaco z wyprostowanymi nogami.

Gość justysska
hehe... nogi jak nogi chyba lepiej, ze nie lacza sie w 1 miejscu niz jak moje na calej plaszcyznie zlaczone :)

Nie przejmuj się głupimi uwagami, masz bardzo ladne, szczupłe i dłuuugie nogi . To prawdziwy atut a nie powód do kompleksów. Nie sa ani za chude ani krzywe, ja mam 178 cm wzrostu i mam podobne do twoich, nie usłyszałam od nikogo ,ze sa za chude albo krzywe a wręcz przeciwnie ;). Głowa do góry ;)

Gość bardzo łądne chciałabym takie
miec, zwłaszcza te uda i kolana, masz ślicznie wyrzeźbione uda, widac to z boku, ładnie ułożone mięśnie jedynie łydki trochę Ci sie rozchodzą na boki ale nie jest to aż tak widoczne, możliwe że jak rozbudują Ci się z wiekiem mięśnie łydek, to ta przerwa między łydkami zniknie podejrzewam że jesteś bardzo zgrabna i młodziutka, daję Ci maksymalnie 16-18 lat, też miałam takie szczuplutkie nogi w tym wieku, a teraz to niestety grube balerony

Gość sarejeczka
mi tez sie podobaja i pisze szczerze:)