Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celinba

temperatura w pochwie

Polecane posty

Gość no będziesz mieć jajo lada
albo i nie... kurde, już sama nei wiem, bo to jakby był 11 dc?

Gość no będziesz mieć jajo lada
jajo=owulacja;) a jakim cudem masz dzisiaj 8 dc jeśli pisałaś, że 10 grudnia dostałaś ten "niby okres"? to przecież byłby dziś 11 dc jeśli to faktycznei był @

no hej pomylily mi sie obliczenia;) tak 10 grudnia rozpoczely sie plamienia i dzis 11dc dobrze piszesz no ale dzis zauwazylam ten sluz plodny to nie owulka??no i czy te plamienia byly faktycznie @??chcialam zaznaczyc ze nie mialam rzadnych objawow na @ a zawsze mam

Ile razy trzeba Ci napisać, żebyś zrozumiała, że plamienie ABSOLUTNIE ZAWSZE zalicza się do starego cyklu a miesiącka musi speniać konkretne warunki by mogła zostac nazwana miesiączką?Musisz mieć przynajmniej 3 dni krwawienia i minimum 1 dzień krwaweinia ze skrzepami.plamienie to NIE miesiączka. I pisałam Ci już, że masz plamienieśródcykliczne (plamienie nie poprzedzone fazą wyższych temperatur najczęściej towarzyszy okresowi okołoowulacyjnemu, jak nazwa plamienia wskazuje). Nawet krwawienie bywa śródcyklicznym (zdarza się rzadziej niż plamienie ale nazywa się tak każde występujące po cyklu bez temperatur wyższych bo również najcześciej towrzyszy okresowi okołoowulacyjnemu).

Dzieki za odpowiedz ale nie trzeba az tak krzyczec...ty masz pewnie juz dzieci i nie wiesz co to znaczy jak ktos sie stara...czyli dzis mam 39dc i pewnie w 53dc bedzie @???gdybym nie miala problemu to bym nie pisala wczoraj zauwazylam sluz płodny a dzis temka spadla 36,7 moze ktos mial podobne problemy prosze o odpowiedzi dzieki:)

Hejka wszystkim no i co u Was nowego???? jak juz pisalam wczesniej mialam plamienia moim zdaniem to byl normalny okres tylko w mniejszej ilosci poniewaz gdyby bylo inaczej to dzis bylby moj 46dc a to dosc dlugi rozmach mimo ze mam nieregularne ale bez przesady liczac ze to byla @ dzis jest 19dc mam niskie tempki dzis rano 36,4 wczoraj na wieczor 37,4 ale mysle ze dosc wysokie bo 2 dni sporo alkoholu wypilam jak to na weselu bywa:) 3 dni tempki nie mierzylam 24 grudnia 36,5 i 28 grudnia 36,4 miedzy tymi dniami nie mierzylam napiszcie cosik pozdrawiam

No hejka jest ktos z kim mozna pogadac???ja dzis zauwazylam plamki krwi na bieliznie nie wiem co sie dzieje najpierw jedne plamienie teraz drugie co sie ze mna dzieje??moze miala ktoras tak jak ja??

Gość to musi być plamienie owulacyj
e

Hejka ja nigdy nie mialam takich plamien dzis znow zauwazylam sluz w kolorze rozowym, takze na pewno nie plamienie owulacyjne a moze jestem w ciazy??

Gość rób test w takim razie
;)

Gość rób test w takim razie
no a poza tym, musisz pamiętać, że nie ma "zawsze" i "nigdy" jeśli chodzi o cykl, bo Twój organizm to nie szwajcarski zegarek;)

Hej wlasnie zamierzam jutro zrobic test bo te plamienia mnie bardzo niepokoja, mam nadzieje ze to nie ciaza pozamaciczna, a moj organizm juz tak wiele razy mnie zaskakiwal ze juz sama nie wiem co sie dzieje, mysle ze gdyby byla ciaza mialabym wysokie tempki a ja mam niskie ale wiadomo ??chcialabym bardzo byc w ciazy juz ponad rok sie staramy..

Hejka kupilam dzis pre-test jutro rano go wykonam chociazama nie wiema czy jest sens, dzis moje plamienie sie powieksztlo krew jest widoczna boje sie strasznie dodam ze od wczoraj zaczelo mnie bolec z prawej strony ten bol to jakby mnie rwalo tzn ciaglo w dol wiecie o co chodzi??dziewczyny boje sie strasznie napiszcie jak najszybciej co sadzicie o tym wszystkim siedze przy kompie odpiszcie

Witajcie test wyszedl negatywny, a ja nadal plamie..tak sie boje ze cos powaznego sie ze mna dzieje, w srode mam wizyte u ginekolog ale to jeszcze sporo czasu do tego czasu stres mnie zezre

Gość nie zamartwiaj się na zapas
bo to nigdy w niczym nie pomaga i też nic nie daje wątpię, że to coś poważnego na pewno wszystko jest ok:) daj znać co i jak;)

Hejka dzieki za mile slowo jak masz na imie?odpowiem pozniej po wizycie czyli w srode mam nadzieje ze bedzie ok ale plamienia mnie przerazaja pozdrawiam

nadal mam plamienia powiedzialabym ze nawet okres temper 36,7 moj organizm jest dziwny w sumie juz 10 dni nie wiem co mi jest dokad ja tak bede plamic??CZY BEDAC W CIAZY plamienia wystepuja??zanacze ze test robilam kilka dni temu i wyszedl negatywny

Hejka bylam u gina USG nic nie wykazalo tyle ze pecherzyk byl dominujacy i trzeba dzialac przede mna wiele badan...trzymajcie sie

Gość no widzisz a nie mówiłam
?;) wiedziałam, że wszystko jest ok:) bardzo się cieszę:) to działaj;) a ja czekam co będzie, bo działania w tym cyklu już były;)

u mnie tez przytulanko bylo biore od dzis duphaston 2x1 przez 10 dni, ciekawa jestem czy on cos pomoze w zajsciu w ciaze??a Ty jak dlugo sie starasz??masz juz dzieci ??

hej. dzis mija 42dc robilam test i wyszedl negatywny mialam podobny problem bo w dni spodziewanej miesiaczki mialam takie jasno brazowe uplawy ktore trwaly dwa dni i koniec... do tej pory cisza nic, zero objawów na okres.

moze masz sporo stresu??bo u mnie tak bylo poprostu wyluzuj i nie mysl o tym tak intensywnie.. najlepiej to wybierz sie do gina

nie mialam zadnych stresow i nic z tych rzeczy wrecz przeciwnie.jezeli chodzi o dziecko to nei jest to az taka pilna sprawa tzn nie staramy sie na sile i u nas jest tak zajdde w ciaze super nie zajde tez dobrze...tak wiec nie wiem co sie dzieje

Hejka co taka cisza?? milenko nie martw sie na pewno bedzie wszystko ok zobaczysz, a moze faktycznie w ciazy jestes??zrob sobie tescik najlepiej pre-test jest szczegolowy a czy Twoje cykle sa regular??bo jak nie to moze sie zdarzyc ze tak sie wydluzylo a czym bardziej o tym myslisz tym bardziej moze sie wydluzac Jesli tak bardzo Cie to niepokoi idz do gina da Ci cos na wywolanie @ pewnie luteine lub duphaston. A mnie po duphastonie piersi swedza czy to normalne?? temperaturke od 3 dni mam 36,8 piszcie piszcie

niestety jestem w belgi wiec narazie nie mam mozliwosci pojscia do gin bo moj facet pracuje do pozna wieczorem a sama nie znam na tyle jezyka zeby sie tam wybrac.cykle zawsze mialam 31 dniowe. tak wiec nie wiem... bralam tabletki nieregularnie bo praktycznie co drugi dzien ostatnia wzielam 28 grudnia a 1 stycznia kochalam sie bez zabezppieczenia i facet we mnie skonczyl. dodam ze nawet jak przerywalam branie tabletek to zawsze cykle byly 31 dniowe

czesc dziewcyny czytam wasze posty od jakiegos czasu i mam pytanko: otóż mierze tempke od poczatku tego miesiaca , cykle mam 28-30 dniowe ostatni cykl mial 30 dni. Opisze woje tempki bo juz ie pogubilam i nie wiem czy mialam owulacje czy tez nie bo z moich oblicen wychodzi ze powinna byc okolo 17 dc pomóżcie: 07.01.2010 (5dc-koniec okresu) - 36,3 08.01.2010-36,5 09.01.2010-36,4 (przytulanko) 10.01.2010-36,5 (przytulanko) 11.01.2010-36,5 12.01.2010-36,3 (przytulanko) 13.01.2010-36,2 14.01.2010-36,2 15.01.2010-36,2 (przytulanko) 16.01.2010-36,1 17.01.2010-35,9 18.01.2010-36,1(przytulanko) 19.01.2010-35,9 (przytulanko) 20.01.2010-36,1 mam nadzieję, że nic nie namieszalam i moje pomiary są czytelne pozdrawiam

mnie sie wydaje ze jeszcze nie bylo owulki ale moze dzisiaj wlasnie jest bo nastapil wyrazny skok o dwie kreski no ale sama juz nie wiem pomozcie...

Gość niestety ale owulacji
jeszcze nie było