Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

u mnie jest burza

Polecane posty

Gość bwd
u mnie jest czarny zimowy dzieńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńń

Gość magaaaaa
a u mnie pada snieg... ;p

Gość Ojciec mial z córką kontakt
Witam.Jestem mamą prawie 8 letniej córci-pierwszoklasistki. Nie wiem od czego zacząc...Ojciec Patrycji był moim pierwszym mężem.Kiedy Pati miała 8 miesięcy zamieszkaliśmy osobno, a jak miala 1,5 roku założyłam sprawę rozwodową.Ojciec mial z córką kontakt,zwykle zabierał ją do siebie i nie widziałam w tym nic dziwnego.Kiedyś zauważyłam u Patrycji otarcia skóry pod pieluszką (po nocy spędzonej u taty).Myślalam,że to brak wprawy w zakladaniu pampersa,że przebierał po ciemku i przykleil plaster do skóry a potem zdarł (dokładnie tak to wyglądało)...Zaniepokoiła mnie tylko jego odp na pytanie skąd otarcie-twierdził,że z takim do niego przyszla!Nadal jednak nie myślałam o molestowaniu. Minął rok.Cały czas Patrycja co jakiś czas była zabierana przez ojca.Miała w tym czasie mnóstwo ataków histerii,wyrywała sobie włosy z głowy,krzyczała że nie chce mamusi ani tatusia!Kiedyś wykrzyczała mi że tatuś powiedział,że mamusia jej nie kocha... Kiedy miała 3 lata zamieszkałyśmy z moim obecnym mężem,do którego do dziś (ok. 5 lat) Pati zwraca się po imieniu.Po 1 mies wspólnego mieszkania córcia zapukała do łazienki kiedy kąpał się mój obecny mąż i na moje pytanie - czemu puka- odpowiedziala,że chce pobawić się siusiakiem.Gdy zapytalam skąd zna tą zabawę,odpowiedziala że tata ją nauczył.....Wtedy założyłam pierwszą sprawę w prokuraturze.którą wkrótce umorzono z powodu braku dowodów.Były mąż nadal mógł prawnie zabierać córkę na spotkania.Ja jednak jej nie dawałam,mimo pouczeń i upomniń sądu.Kilka razy jednak dałam... Pati miała jakieś 4 lata kiedy powiedziała mi że ma tajemnicę z tatą - że on ją dotykał w "siusię" i ona jego w "siusiaka". Resztkami rozsądku poprosiłam ja wtedy żeby narysowała tatusia. No i narysowała-tatusia z siusiakiem i siebie z ręką dotykającą siusiaka taty.Od siusiaka w dół szła kreska i pod nią coś nabazgrane.Dowiedziałam się,że to "coś" to błotko...Wtedy ruszyła druga sprawa o molestowanie.Dziecko chodziło od psychologa do psychologa,było wielokrotnie przesłuchiwane.Jeden biegły twierdził że do molestowania dochodziło a inny że nie i taka przepychanka.Koniec końców stwierdzono że molestowania nie było,jednak w sądzie apelacyjnym udało mi się wywalczyć spotkania z ojcem u mnie w domu i w mojej obecności.To maksimum co mogłam osiągnąć.Trwało to latami,wyrok zapadł dopiero 1,5 roku temu. Wszystko zaczęło sięporządkować.Ojciec wraz ze swoją mamusią przychodzil do córci co jakiś czas,wyrzucał zabawki i wychodził. Niecały rok temu moja córunia powiedziała mi że od dawna ma spory problem (miała wówczas prawie 7 lat).Powiedziała,że czasem "czuje jakby serduszko biło jej w siusi".Powiedziałam że to nic takiego,że czasem można mieć takie wrażenie,ale ona na to,że wówczas "ma przed oczami pana,któremu z siusiaka leci coś jakby sikał"..To mnie powaliło...Zawarłyśmy umowę,że gdyby tak się działo to będzie mi o tym mówić.I tak było.Jakoś radziłyśmy sobie.Do czasu... W zeszłym tyg zapłakana córeczka podeszła do mnie i powiedziała,że ma problem.Że "ma chorobę która nazywa się zboczenie".Okazało się,że Pati się onanizuje.I to w szkole na lekcjach,na świetlicy.W domu też zaczęła to robić.Ciężko ją odciągnąć od tej czynności.Ona z tym bardzo źle się czuje,nie wiem jak jej pomóc. Wiem,ze onanizm dziecięcy to nic strasznego,jednak biorąc pod uwagę przeszłośc Pati i jej świadomość...nie wiem jak reagować..Pozdrawiam.To tylko skrót naszych przeżyć.

Gość ojojojojoj
ble ble skad jestes? bo u mnie pioruny trzaskaja jak sie masz.

Gość bwd
u mnie pada grad

Gość bwd
ja uwielbiam burzę chociaż faktycznie dzisiaj jest raczej czarny zimowy dzień bo tak sobie wymarzyłam

Gość papayek
w Wawie zdrowo huczy i co chwilę białe niebo jest , chyba pójdzie w kierunku Siedlec ściana deszczu :(

Gość gdzie jest Wawie
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość u mnie nadchodzi