Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aggga0904

wiza dla muzulmanina w uk

Polecane posty

pomozcie!!!!!! przbywam obecnie w uk. od 3 lat jestem z chlopakiem z afganistanu. jestem bardzo szczesliwa i kochana. nigdy nie ukrywal przede mna ze przebywa tu nielegalnie. nigdy nie prosil mnie o jakakolwiek pomoc w otrzymaniu wizy. 2 lata temu zlozyl papiery do home officu w celu uzyskania statusu uchodzcy. sprawa byla w toku i tydzien temu dostal negatywna odpowiedz. teraz jest proces drugiej apelacji. wczesniej przebywal w austrii. tam mial tzw. fingerprenta. jezeli teraz sprawa zostanie negatywnie rozpatrzona zostanie on odeslany do austrii. czy ktoras z dziewczyn bedac w zwiazku z chlopakami z azjatyckich krajow dotknietych wojna miala podobna sytuacje? bardzo prosze o pomoc. jak moge mu pomoc w otrzymaniu wizy? wiem ze slub cywilny nie wchodzi w gre bo na to trzeba miec pozwolenie z home officu a on ze wzgledu na wczesniejszy pobyt w austrii go nie dostanie. prosze! nie chcemy byc rozdzieleni!!! swietnie mowi po polsku, i planowalismy na nastepny rok wrocic na stale do ojczyzny i tam ulozyc sobie zycie. czy jest jakas szansa jesli zaapeluje o wize dla niego w ambasadzie polskiej w londynie? prosze o pomoc!!! z gory dziekuje

Gość jak tooooooooooo
zezwolenie na ślub??? co za średniowiecze!!!!

Ja ci radze z calego serca odkochaj sie i pusc go w trabe :-(

Gość fz
Znowu ciapek :(