Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SINGIELKA OD TAK

KOBIETA BRZYDNIE PO CIĄŻY

Polecane posty

Gość SINGIELKA OD TAK

CZEŚC KOBITKI! MAM 34 LATA, MAM KOCHANEGO MĘŻA ALE NIE MAMY DZIECI I NIE CHCEMY. ZNACZY JA NIE CHCE, A ON TO ROZUMIE. WIĘC NIGDY W ŻYCIU NIE ZARYZYKOWAŁABYM KARIERY I NIEZALEŻNOŚCI, A TAKŻE POGORSZENIA WYGLĄDU DLA JAKIEGOS DZIECIAKA. WIECIE JAK BEDZIECIE WYGLADAC PO CIĄZY? ROZTĘPY, OBWISŁE CYCKI, FALDY NA BRZUCHU.. CHCECIE TEGO? NA SERIO TEGO CHCECIE?

Gość czarna woda
Ja wszystkie kolezanki - mamy ktore znam to one wlasnie po ciazy wyladnialy:))

Gość aż dziw że ten mąż cię chciał
na pewno nie dla rozumu...

Gość aaaaassssssiaasd
Ja po 2 ciażach jestem szczuplejsza iładniejsza niż za panny .

A wiesz,ze nie jest sie wiecznie pieknym, zdrowym i mlodym?? Po chorobach tez sie "brzydnie".

Gość SINGIELKA OD TAK
ale kobitki! ja nie mowie ze posiadanie dziecka to jest złe tylko mówie, ze moja siostra zbrzydła starsznie! przytyła, rozciągneła sie, włosy jej wypadly... żal mi jej i nie chce tak skonczyc

Wolisz skonczyc jako stara, pomarszczona babulinka z wyrzutami sumienia,ze nigdy nie doswiadczyłas macierzynstwa....

Gość czarna woda
wszystko jest kwestia zadbania o siebie. Ja mam dwie kolezanki -mamusie i obie po ciazy wyladnialy. przyczynila sie chyba do tego ich wielka radosc:)) a do tego po porodzie szybko wziely sie za siebie i dzis maja dokladnie taka sama wage jak przed ciaza:))

Gość tak - bez dzieci nigdy się
nie zestarzejesz, nie utyjesz, nie osiwiejesz, zmarszczki nie będą się ciebie imać i cycki do setki będziesz miała super :-) :-) :-)

Gość sz....a
Bardzo ładna, a z dzidziusiem jeszcze ładniejsza:)

Gość SINGIELKA OD TAK
wybaczcie kobitki, ze uraziłam pewnie szczesliwe mamusie :) życze szczęscia z dzidziusiem jestem kobietą sukcesu w kazdym calu i nie mam czasu na dzieci. nie chce zbrzydnąć...

Nikogo nie urazilas. Czy chcesz dziecka czy nie to twoj osobisty wybor, ale glupota wypisywanie jest, ze od macierzynstwa sie brzydnie. Brzydnie sie od zaniedbania wlasnej osoby a zapuscic sie mozna nawet nie majac dziecka. Poza tym niezaleznie czy zostaniesz matka czy nie, czas jest nieuchronny dla kazdego wiec zmarszczki i obwisla skora ciebie tez czekaja.

Mnie sie wydaje,ze cos sobie wmowiłas.... Nigdy nie jest tak,ze np. po ciazy bedziesz miec rozstepy...mnostwo kobiet nawet nie wie, co to jest i sa szczesliwymi mamami. Kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze....Pomysl, nam kobietom zegar biologiczny tyka szybciej...a facet....moze miec dzieci nawet jako 50latek.Czy twoj maz zawsze bedzie sie trzymał tego,ze tez nie chce miec dzieci...........Mozesz kiedys na swiecie zostac SAMA!

Gość mimi no
szcezrze mówiac, średnia jesteś, ani brzydka, ani piękna.

Gość Bez rozstępów
żyję sobie. Po ciąży zostały mi 4kg. Nie przeraża mnie to, bo przed ważyłam 48kg. Przy wadze 52 jeszcze duuuużo mi brakuje do zapasienia. Tak, jak pisały poprzedniczki, kwestia zadbania.

Gość przeciez to stara prawda
ze ciaza, jako zastrzyk hormonalny dzial lepiej niz kuracja odmladzjaca , zwlasza po 30 tce. Ja po porodzie nabralam idealnej cery , przestaly mi sie tluscic wlosy, urosły mi cycki ( nie obwisly!) i wszyscy faceci zaczeli sie za mna ogladac na ulicy.A rozstępow w ogole nie mialam , zreszta nikt w rodzinie nie mial.

Ło jezu, a czy to zbrodnia nie chciec dziecka zeby np nie zbrzydnac? miedzy innymi oczywiscie bo ja miedzy innymi dlatego raczej dziecka miec nie chce

To nie jest zbrodnia nie chciec dziecka. Ale skoro autorka nie chce dziecka niech po prostu napisze ze to taki jej osobisty wybor a nie wypisuje bzdury, ze po urodzeniu sie brzydnie. Brzydnie sie wtedy gdy sie o siebie nie dba a to nie ma nic wspolnego z macierzynstwem.

Gość autorko radze poczytac cos
ty kobieto "sukcesu" bo byki robisz. mowi sie "ot tak". co za debilne niedouczone pokolenie. rece opadaja!

Gość autorko radze poczytac cos
no ale czego sie spodziewac ot, kretynka sie trafila na kafe. a czy to rzadkosc tutaj? nie - chelb powszedni. pewnie nie wiesz tez ze slowi "bynajmniej" oznacza "wcale, w ogole"?

Gość mój syn powiedzial mi ostatnio
ze jestem najpiekniejsza na swiecie. I powiem,ze komplement zadnego faceta tak mnie nigdy nie ucieszyl , bo syn jest najwazniejszym obok meza męzczyzna w moim zyciu,no i wiem, ze powiedzial to szczerze ( zreszta mysle ,ze gdybym miala cycki do samej ziemi to dla niego nadal bym byla piekna). .Wiem,ze majac syna bede piękna ZAWSZE. Najwieksza radoscia jest bycie piekną w oczach tych, których kochasz.