Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierwszy-lepszy

w Warszawie już jest po burzy, chyba bez strat a jak u Was ?

Polecane posty

szkoda ze po burzy ---> powiedz kim jesteś. agusiak ---> oj już się nie oburzaj. Pierwsza przyszłaś mi do głowy, bo ostatnio właśnie nad Tobą się głowiłem :p

Gość aha a gdzie
kolo olsztyna na warmii i mazurach tez burza :/ juz jakas godzine

No jestem jestem bo niedawno wrocilam z weekendu i postanowilam wpasc na kafe - przegladajac topiki chcac nie chcac trafilam na Ciebie... pech jak to sie mowi :P Ale widzisz - jak pisalam na pomaranczowo to sie grzecznie przyznalam ;) I Ty sie nade mną nie głow bo ja to sie już Ciebie boje :P Szkoda - nie jestem zazdrosna ale to jest dobijajace ze on mnie juz wszedzie widzi i to nie z mojej winy :o

Gość szkoda ze po burzy
hehhe stara spolecznosc kafe wszedzie widzie siebie na wzajem ;):P

Gość szkoda ze po burzy
wysli to ci napisze kim ja :)

to nie fair :o Tez chcialam 😭 Szczerośc jednak nie popłaca - moglam pisac tak jak ona pod pomaranczka to bym tez dostala 😭 :P

Gość pomarańczka_jedna
o kurcze...nie zalapalam sie:/

Gość pomarańczka_jedna
mnie tez zdradziles.. ech, co za zycie :

Przesadzac to wiesz co...:P ja kwiatki moge ;) Wyogon mnie lepiej bo ja na 7 do pracy mam a spac nie moge 😭

No popatrz choroba... ale Ty to masz powodzenie :D Stwierdzam ze nie lubie pomaranczek :P

Jak nie chcesz wygonić to chociaz obudź o 6 rano :P W sam raz zdązysz dojechac ;)

Gość pomarańczka_jedna
ja sie nie zdradze mimo tej Twojej haniebnej zdrady:D pozostane incognito... jest jeden kolor, ktory o mnie duzo mowi. ale nie powiem jaki:) Agusia- ja mam na 10, ale dla mnie 8h snu to czasami duzo za malo:D pozdrawiam Cie serdecznie moja droga:)

Gość szkoda ze po burzy
agusia..z calym szcunkiem dla kolegi :) nie wysyla sie fot nie wiadomo komu, jeszcze wieksze 'buzki' dla wielbiciela :)

Wielbiciel 🌼 zostawie dla ciebie otwarte okno ;) Wdrapiesz sie, szybciutko pójdziesz do kuchni, zrobisz kawke, sniadanko, obudzisz :) No no nawet taka opjca by mi sie podobala :P hmmm... pomaranczko dalabym sobie reke odciac ze moge sie domyslac kim jestes :P

pomarańczka_jedna ---> jakiej znowu zdrady?? To pomówienia! :p szkoda ze po burzy ---> :) Agusia ---> ale kombinujesz :p Na którym piętrze mieszkasz?

Gość pomarańczka_jedna
Agusia- :) ten Pan Od Rozmiarow- widzialam na wlasne oczy! niegodziwcze :D

Gość pomarańczka_jedna
oj wazne, ze ja wiem...niegodziwcze:P zreszta. who cares now?:D pozna pora, a ja mam krotka pamiec. o czym rozmawialismy?:)

heheh :D :D Miałas spać chyba :P kurcze nic na tym forum sie nie ukryje :o Wielbiciel nawet jakbym mieszkala na 10 to dla chcacego nie ma nic trudnego ;)

pomarańczka_jedna ---> o Twoim czarnym nicku :) Agusia ---> na 10-tym? Miałbym się wspinać do okna po ścianie?? I narażałabyś moje życie dla jednego śniadania i kawy??