Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na krawedzi zycia

POMOZCIE MI SZYBKO !! NIE WIEM CO ROBIC

Polecane posty

Gość na krawedzi zycia

Sluchajcie ...Troszke to długie będzie,ale mam nadzieję,że znajdzie się ktoś,kto to przeczyta i udzieli mi porady Bo ja już nie daję rady Nie wiem czego mam słuchac - serca,czy rozumu? A może ja wyolbrzymiam sytuację?Może przesadzam?Otóż,jestem z moim chłopakiem 2 lata ... Bardzo,ale to baardzo Go kocham ... On mnie też.. Tak mówi .Ja również czuję miłość z Jego stron,gdy jesteśmy sami ,ale ... No właśnie ,ale ... On ma problem z okazaniem miłości Tzn.chodzi mi o przytulane,całowanie ..Sam tego nue zrobi,ja muszę sama ingerować w to I on tego nie lubi ,jest takie ,,niedotykane jajo'' Zaczęło mi to już przeszkadzać,ponieważ ja jestem straszny pieszczoch a on na odwrót I o to si e najczęsciej kłocimy Przez gg ,czy smsy potrafi powiedziec,, kocham Cie''a na zywo sam nigdy mieszkamy od siebie 15 km ( niby blisko),ale tylko on do mnie przyjezdza bo autobusy nie jezdza w jego kierunku a ja nie mam prawa jazdy i przyjezdza srednio 2 razy w tyg dla mnie za malo ;( i kolejny powod do klotni on cisgle z kolegami siedzi z nimi jezdzi gdzies ( ale oni kieruja ) ,a ja robie afere ze on molgy tez po mnie przyjechac nie wiem co robic ;( ja bym chciala z nim zamieszkac za gora 2 lata a on za 5 ;( ja bym chciala skub za 3 lata a on za 10 ;( mowi ze mnie kcha ze zawsze chce ze mna byc ale tak sie dziwnie zachowuje ze juz nie wytrzymuje ;( ja chce zeby on latal za mna okazywal milosc nie dawal mi zyc ehh ;( a tu ja tak sie zachowuje co wy byscie zrobily na moim miejscu

Gość puknij się w łeb dziewczyno
zamiast na wszystkich forach powielać swój beznadziejny wątek ! Ludzie na raka umierają,a ty się przejmujesz że facet nie skacze koło ciebie jak piesek. Idiotka !

Gość na krawedzi zycia
na wszystkich nie ! i sama /sam puknij sie w leb !

Gość z autobusami najlepsze
:D

Wyluzuj, niech on poczeka na telefon,kontakt -zabaw sie z przyjaciółmi bez niego ma Cie w nadmiarze i na każde skinienie, nie dajesz mu okazji sie wykazać...Niech zatęskni i doceni, co ma...zamień sie, co najmniej na tydzień w laskę,której mniej zależy. .Odwróć role a facet zorientuje się ,ze cos jest nie tak...Jeżali będzie Cie dalej olewł kopnij go w dupe