Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leloida

Stroj kapielowy i figura psuja mi cala radosc z wyjazdu

Polecane posty

Gość leloida

Hej Nie jestem chudzinka, mam 168 cm, waze ok.60 kg,nosze rozmiar 38, mam waska talie, ale dosc szerokie biodra i spory tylek Jade za tydzien z moim chlopakiem do Grecji i nie wiem zupelnie jaki kupic kostium do mojej figury Mam na pupie cellulitis, przyznam sie...w bikini bede wygladac jak wieloryb, w jednoczesciowym moze mi byc za goraco...nie wiem co mam robic, i tak schudlam 5 kg i zmniejszylam troche pomaranczke na pupie ale sie do stanu gwiazdy filmowej nie doszlifuje do przyszlego tyg... Nie moge przez to spac w nocy

Grecja to nie Polska co każdy się gapi i żyje życiem innych :o tam nikt na nikogo sie krzywo nie patrzy, nie smieje sie z nikogo ani nic:) kazdy chodzi jak chce babki starsze bez gory chodza nikt sie niczym nie przejmuje:) spokojnie wskakuj w 2 częsciowy kostium;)

Gość gaździno
jak masz kompleksy z powodu tyłka, to kup 2-cześciowy, ale z majtkami bokserkami

Gość leloida
ja nie mam w sumie kompleksow, jestem jaka jestem, co trzecia laska ma cellulit poza tym ja nie jestem jakas otyla...po prostu jak sobie wyobraze te wszystkie pieknosci z idealnymi figurami na plazy i siebie to jakos mi tak...

nie ma idealnych pieknosci :P sa zroznicowani ludzi a ty martw sie bardziej jeżowcami niz tym ze masz troszke cialka:P

Gość
dziewczyno, wiesz jak wyglądają kobiety na plaży na Zachodzie? ;) no i na Południu :P nie przesadzaj - ja mam 159cm, 55 kg i grube uda i tyłek. rok temu chodziłam w Sopocie w dwuczęściowym stroju i git. w Grecji będzie pewnie masę szerokodoopnych lasek. poza tym miałam praktyki w biurze podróży i przejrzałam wszystkie katalogi jakie mieli i na zdjęciach reklamowych na basenach przewaga kobiet z cellulitem i większym tyłkiem...

Gość perletta
ja jade do chorwacji 27...nasluchalam sie jakie chorwatki sa piekne, dlugonogie i zgrabne, a jestem taka sama jak ty leli, wiekszy tylek, szerokie biodra...drugi dzien jestem na diecie glodowkowej

Gość leloida
mi jest jednak baaardzo daleko do idealu...to doradzacie dwuczesciowy z bardziej zabudowanymi gaciami?

lepiej odkryj sobie wiecej cialka bo jak sie opalisz to bedzie glupio wygladac:P

Gość baby są poyebane
:o :(

Gość perletta
a byl juz ktos w chorwacji?jak tam wygladaja laski na plazach?

skoro wg ciebie baby są ''poyebane'' to po co siedzisz na forum dla kobiet?;)

Gość
nieee, bardziej zabudowane majtki jeszcze cię pogrubią :/ tzn mam na myśli spodenki czy coś takiego ja mam normalny dół stroju, żadne sznureczki, szerokość na biodrach z boku jakieś 3-4 cm

Gość taka jedna z miasta
dziewczyny, ja mam taki problem: też mam taką sylwetkę, do pasa wszystko ok, od pasa w dół już nie... grube uda, łydki też i chciałabym załozyć strój kąpielowy tylko mam rostępy na udach :( macie pomysł jakje zamaskować? :(

Gość
nie :P nie da się.... ale mój facet ma rozstępy na plecach, więc jest równouprawnienie :P

taka jedna z miasta- zamasakowac to sie raczej nie da..zaakceptuj je;)

Gość taka jedna z miasta
próbowałam... i chyba nic z tego :P

i tak musisz zaakceptowac:D no chyba ze jakies lasery,kremu czy cos ale pewnie kremu niewiele daja:P

Gość baby są poyebane
żeby potwierdzić tezę :P:D Na szczęście nie wszystkie. Taka Syntja wydaje się być całkiem NORMALNA :) Może nawet aż za bardzo. Chyba jakiś facet się podszywa :P :D

Gość leloida
w niezabudowanym bede miala uda jak kolumny, jakos ten tylek musze tez ukryc...moj chlopak sie cieszy, ze troche slonca zlapie a ja chyba tez na glodowke przejde

Gość taka jedna z miasta
ehh.. cięzkie jest życie kobiety ;) :P

Gość
ale ja przyznam, że np na basen miejski odkryty to nigdy nie poszłabym w dwuczęściowym :/ bo chodzą tam chamskie szczyle i laski z gimnazjum, czyli kopie paris hilton :/ dwuczęściowy to nie w moim mieście, nad morzem albo w górach :P poza tym bardziej lubię pływać w jednoczęściowym, no i się nie opalam :P

Gość leloida
najgorsze, ze moj facet nie jest idealem, tez ma brzuszek slodziutki itp., ale on sie kompletnie nie przejmuje, mowi, ze go tam nikt nie zna i co innych jego brzuch obchodzi, on tam jedzie wypoczac i slonce zlapac a nie sie przejmowac zdaniem innych... znacie jakas szybka diete, zebym schudla tak z 5-7kg do przyszlego tyg?

baby są poyebane-zaden facet:P jestem kobieta niestety :( niestety bo tak jak napisała taka jedna z miasta cieżkie jest zycie kobiety:P

Gość taka jedna z miasta
ja strasznie żałuję, że nie urodziłam sie facetem :P ale niestey za późno :P

no faceci nie maja problemu ze maja za male cycki,ze maja okres,ze okres sie spoznia,ze maja brzuszek,nie rodza dzieci itp:P

Gość taka jedna z miasta
o właśnie ;) tylko pozazdrościć :P

Gość leloida
Ja chyba nie pojade...jak ja sie pokaze w kostiumie...rok temu bylam na szczescie chora cale wakacje i spedzalam je sobie spokojnie we wlasnym ogrodzie, ubrana w spodnice do kolan i bluzke...perletta, chyba tez przechodze na glodowke

ty sobie chyba zartujesz ze nie pojedziesz przez takie glupstwo ;|