Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała__mi_

Czy to ząbki?? Kilka nocy nieprzespanych a teraz spokój...

Polecane posty

Gość mała__mi_

Zaczęło sie czestsze budzenie w nocy - o dziwo chce piers i pije choc juz wstawała tylko raz na jedzenie :( po kilku dniach akcje zaczęły nabierać tempa - mała zmierźliła, przewracała sie na boki, była niespokojna, nie chciała lub nie potrafiła usnąć. Raz podałam na noc czopek dla niemowlat - paracetamol i był spokój, pomyślałam, że to własne już ząbki jednak potem już nie dawałam nic i jakos się uspokoiło. Dodam, że nie widać nabrzmiałych dziąsełek, zaczerwienienia ani nic z tych rzeczy. Mała za 2 tyg. będzie miała pół roku.

U mojego synka pierwszym objawem ze ida zabki jest własnie budzenie sie w nocy . 3,4 noce niespokojne a pozniej widac na dziasłach białe plamki moze akurat i u twojego dziecka tak jest

moja zuzia miala ostatnio tez 3-4 takie nocki...budzenie i nie mogla zasnac, z placzem...dalam jej przez kolejne dwie noce czopek uspokajajacy Viburcol...pomoglo a potem samo przeszło ....wtedy z dziasłami nic sie4 nie dzialo, ale teraz od kilku dni ma jakies takie poofladowane i inne...mysle ze to zabki, bylam u lekarza i powiedzial ze samo pezbijanie sie zabkow juz nie boli a baerdziej boli dziecko to jak zabek sie wyrzyna tam glebiej...moze idz do lekarza albo sprobuj tez te czopki Viburcol...