Margo_51 0 Napisano Lipiec 14, 2008 ...finka czekam na wiadomość. Wszystkie kobietki co to przeszły odezwijcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ruda55 Napisano Lipiec 14, 2008 :) trochę nas jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
torii 0 Napisano Lipiec 14, 2008 jesteś przed czy po? coś Cię trapi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jestem 5 lat po operacji Napisano Lipiec 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo_51 0 Napisano Lipiec 18, 2008 Jestem przed operacją i wszystko mnie trapi. Chociaż jestem stara to boje się jak trzylatek Baby-Jagi. Bardzo mi pomogła jedna z was. Całuski dla Danusi!!! Interesuje mnie wszystko co trzeba zrobić przed operacją, jak jest w czasie i jak po. Jeżeli któraś z was miała by ochotę do mnie napisać to będę wdzięczna. Piszcie na maila bo neta mam tylko w pracy i nie mogę ciągle siedzieć przy kompie. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny co są przed i te co są po. Tym co \"po\" zazdroszczę tym co przed życzę żeby się tak nie bały jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach