Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Effective

Problem w zwiazku - erekcja

Polecane posty

Gość Effective

Hej, Piszę tutaj, bo to jest troche powazniejszy dzial. Otoz jestem z dziewczyna juz 4 lata, ja mam 30 lat, ona 29. Jest miedzy nami dobrze, kryzys byl rok temu, ale wszystko naprawione. Do czegozmierzam: od 3 miesiecy mam problemy z erekcją. Seks byl zawsze dla nas wazny, a ja zawodze. Ona jest wyrozumiala, ale ile mozna? Erekcję mam, owszem, ale tylko przy (srednio) 4 probie. Nie wiem czy to wina przepracowania czy stresu, ale frustruje mnie to,bo jak juz jest erekcja, to jest ok wiec nie jestem chory. Czy isc do sekusologa i karnie wziac Viagre (slyszalem ,ze tak to sie konczy) czy moze samemu cos sprobowac - jest troche preparatow na rynku - Permen, Peniigra, Lovemax. Tylko ktory jest skuteczny i czym sie roznia?? Prosze o rady.

Oprócz leków które są rozwiązaniem, często okazuje się że problem tkwi w nas samych. zawsze opcją może być wizyta u psychologa, albo poradnia rodzinna - razem z partnerką. Nie jestem facetem ale może warto spróbować?

Gość Effective
Wakacje to oczywiscie dobry pomysl i beda - w sierpniu. Ale tylko tydzien. Z tym ze wyjezdzalismy "bez stresu" na weekendy majowe i mimo wszystko ciagle bylo tak samo. Poza tym - wakacje mina, a zycie codzienne i praca przede wszystkim beda stale.

Gość abcd______
proponuje tez zrobc podstawowe badania - czasem powodem moze byc np zbyt wysoki poziom cholesterolu

Gość Kaferka
Brak wzwodu, to ogromny problem. Wiem, bo mój mężczyzna przechodzil przez to samo. Używał Permenu, to takie ziołowe tabletki. W sumie to są długoterminowe i nam pomogły, życzę powodzenia. A co do Penigry, to też była opcja zeby to brać, ale jednak zdecydował się na Permen.

Gość KrzysztofZ
Ja również jestem za Permenem, brałem kiedys Penigre, ale skutków nie było żadnych, wydałem po prostu pieniądze, teraz na szczęście już wszystko jest w porządku.

Gość filip.p
no i jak tam problem? kupiłeś ten Permen?? zadziałało??

Gość
Przebadaj się na serce z przydatkami :P

Gość paola_szczecin
niestety w wielu związkach występuje ten problem. najważniejsze to się nie poddawać tylko wziąć się w garść i poddać się odpowedniej kuracji. Chociażby permenem czy penigrą, wazne żeby czymś ziołowym i bezpiecznym dla organizmu

Gość Oszukać przeznaczenie VI
lewdo ci przy niej staje? to NIE TA partnerka