Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade do irlandii

co sie oplaca przywiezc z irlandii dla dzieci?

Polecane posty

Gość jade do irlandii

niedlugo jade do irlandii na 3 tygodnie. mam 3-letnia corke i jestem w 4 m-cu ciazy z drugim dzieckiem. chcialabym sie jakos zaopatrzyc, bo slyszalam, ze sa fajne produkty niedostepne w polsce, fajne firmy odziezowe. ale co dokladnie oplaca sie przywiezc? do jakich sklepow powinnam zajrzec zeby kupic cos dla dzieci?

maja tam super ciuszki firmy chyba "green early" naprawde sa neiktore boskie, a tak poza tym to poejrzewam ze wszystko jest to samo. O ciuszkach wiem bo moje dzieci od ciotek z irlandii dostaja ciuszki

Gość schab wieprzowy z kościa
Early Days. To calkiem fajne ciuszki za niska cene. Polecam

fktycznie:) wlasnei bylam sprawdzic metke. Co do cen to sie nie orientuje, ale naprawde bardzo fajne ciuszki

Gość jade do irlandii
dzieki :) mam nadzieje, ze uda mi sie wyskoczyc do jakiegos wiekszego miasta na zakupy, bo moja siostra mieszka na wsi nad morzem i do miasta ma dosc daleko. dslatego staram sie juz teraz przeprowadzic wywiad: co gdzie po ile, zeby pozniej nie tracic czasu na bezsensownym chodzeniu po sklepach. wole wczesniej wiedziec za czym warto sie rozejrzec. siostra nie ma dzieci wiec niestety nie jest w temacie ;) moze ktos jeszcze sie wypowie? a np. jakies fajne slodycze dla dzieci, deserki, czy wszystko to co u nas?