Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosatka

Dziewczyny, czy Wy tez macie włosy na udach w okolicy bikini?

Polecane posty

Gość wlosatka

takie ze po zalozeniu majtek i takwidac kilka centymetrow poza majtkami te włosy?

Gość Agnieszka Szuwarska
no :(

Gość Mam....
Jasne ze mam kazda tak ma noo ale to sie depiluje przeciez i nic nie ma. :)

Gość wlosatka
ale tez rosna Wam az na udach????????

Gość klupka p_
a co jesli po depilacji wyszly krosty i nie znikaja? jak depilowac po krostach? moje okolice bikini wygladaja tragicznie. chlopakowi nie pokazuje sie w swietle dziennym nago lub w majtkach. a tak to tuszuje korektorem i w polmroku nie widac :(:(:(

no tak z centymetr poza majtkami mi widac te włoski, ale ozywiście golę, tylko, że wrastają i niezbyt ładnie to wygląda :O

Gość blade twarze
my też tak mamy, wlosy się wrastają,już na trzeci dzień tworzą krosty, zaczerwieniena no i na udach też wyrastają niestety ciemne, ogólnie masakra i nie wiadomo co z tym robić???!!!!!

Gość wlosatka
ale ja nie mam 1 cm poza majtki, mam chyba ze 3 cm!!!

niestety :( na szczescie na udach nigdy nie mam uczulenia ale za to zawsze mam \"tam\" i tez nie wiem co z tym robic, gole sie maszynka ;/ probowałam juz wszystkiego \"prawie\" kremy do depilacji - niestety za duzo po nich zostaje wlosków ;/ po kazdej depilacji smaruje kremem nivea soft i widze lekka poprawe z uczuleniem :)

włosatka ja też mam jakieś 3 cm :( Ale juz sie przyzwyczaiłam, mam męża który na to nie zwraca uwagi, dla samej siebie obcinam sobie je trochę przy skórze. Golenie nie wchodzi w grę bo zostają mi czerwone krostki

Gość wacia
Niestety tak :| Taka półelipsa, w najszerszym miescu 3 cm za linie majtek. Na szczęście ja mam ogolnie bardzo nędzne owłosienie typu pachy/wzgórek, więc rach ciach dpilatorem i gotowe. Na udach to ledwie parę włosów na krzyz, więc nie jest to jakaś meczarnia

aramanda - pierwszy raz słysze o tym? Mogłabys coś nie coś powiedziec o tribiotic"u :)

Gość gkjhglhkjyhoiiik
nie mamy

Gość CzarnaWulgarnaSuczka
No no, to jest fee I te krostki :(

Tribiotic jest polecany na różnego rodzaju ranki, gojenie przekłuć żeby szybciej sie goiły, jak czasem zdarzy mi sie wycisnąć krostkę, posmaruje tribioticem i na nastepny dzien juz prawie nie ma sladu :)

Gość ja też mam /
te włosy, tyle że u mnie to hirsutyzm, takie zaburzenie hormonalne - pojawia się owłosienie jak u facetów ;/

ja jestem brunetka i moje włoski niestety nie są marne :O do tego szybko odrastają... bólu się boję, kremy są niedokładne, dlatego golę maszynką, a włoski nastepnego dnia zaczynają kłuć i odrastać :O

Gość klupka_p
na mnie nawet tribiotic nie zadzialal :(:(:( dziewczyny czego ja juz nie stosowalam :(:( ratunkuuuuuu!!!! 😭:(

Gość ona_19
tez zawsze mialam problemy z krostkami w okolicach bikini ... ale ostatnio podwinelam tacie balsam po goleniu \"nivea for men\" i po nim nic ni nie wyskoczylo ;))

Gość dywanik
Podobno Clotrimazol pomaga na podrażnienia i zaczerwienienia.. Porada stąd.

Ja nie mam aż takiego problemu z owłosieniem poza linią majtek. Jest tam kilka włosków które traktuje pensetą Ale od kilku dni myślę o depilacji laserowej bikini. To chyba najlepsze rozwiązanie

Gość ja osobiście
uwielbiam jak kobiecie włosy wychodza poza majtki,bardzo mnie taki widok podnieca ..