Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwast JUSTYSIA

prezerwatywa skuteczna czy nie? KONIECZNIE TO ZOBACZCIE

Polecane posty

Gość GłUPTUSKI
😴

Gość elwast JUSTYSIA
?

Gość elwast JUSTYSIA
:o

Gość OLA I MICHAŁ
gumki dają 100% jezeli sie je dobrze załozy , niepękną i są szczelne

dziwne bo ja sie zawsze prezerwatywa zabezpieczam i jakos w ciazy nie jestem. Sobie poczytaj dziewczynko o skutecznosci prezerwatyw a potem sie wypowiadaj :/

Gość bor_suczka
przestań czytać te katolickie wywody pseudonaukowe bo ci się mózg zlansuje. Nie byłabym zaskoczona, jakby się okazało że to strona mojego księdza z religii, bo dokładnie to samo gadał :o

Gość sdfghjk
gumki sa skuteczne

Gość buhahaha
śmiechu warte. Nawet jeśli ten stek bzdur byłby prawdą to prawda jest taka, że propaguje sie prezerwatywy nie po to aby zachęcić ludzi do uprawiania seksu. Jak ktoś chce uprawiac seks to będzie, a jak nie to nie. Żadne akcje typu "bezpieczny seks-używaj prezerwatywy" na to nie wpłyną, a wpłyną to mniejszą zachorowalność na AIDS itd. Lepiej używać prezerwatywy niż jej nie używać. Zreszta jakby prezerwatywa nie była bezpieczna to na każdym kroku byłyby osoby chore na AIDs i kobiety które zaszły w ciąże stosując nieuszkodzone prezerwatywy, Wybuchłaby epidemia AIDS! Nie tak łatwo się wbrew pozorom zarazić. No dobra a co powiesz na to, że mam 22 lata i jestem dziewicą? Mój partner też nie wpsółżył wcześniej, teraz bierzemy ślub i mamy zamiar stosowac prezerwatywy i antykoncepcje hormonalną. Studiujemy i nie chcemy na razie mieć dziecka, nie w takich warunkach. I co? Jest wiernośc, jest miłość, jest małżeństwo.

Gość jakby wsrod sprawnych nie bylo
organizacje pro-life? hehehe dyskryminuja sie takimi stronami.