Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi888

nie wiem co mi jest! mam już dosc...

Polecane posty

Gość domi888

bylam pare dni u lekarza. O d 2 tyg. boli mnie w dolnej czesci kregoslupa, cale noce nie spie. Do tego doszly bole w klatce piersiowej- kłucie. Najpierw jedna czesc pozniej druga i teraz cale jakby kolo. mam przyspieszone tetno 140/90 ekg nic nie wykazalo. Badania krwi ok, hormony tarczycy tez.Podwyzszony poziom cholesterolu 244 jak na 27 latke. Doktor podejrzewa ze to nerwobole na tle nerwowym. Ja juz nie mam sily zyc... wykoncze sie, dzis mialam jechac do lekarza, ale obudzialam sie o dziwo bez bolu., niestety po spacerze popoludniu dosc dlugim nie moglam dojsc do domu- znow powtorka z rozrywki...bol e w kręgoslupie i w klatce piersiowej po lewej czesci brzucha kłujący nie przechodzi, do tego brzuch jak balon, i gesia skórka. Wykapalam sie w goracej wodzie i lepiej.

Gość domi888
biore dicloratio uno na kregoslup ale bez zmian.

Gość być może lekarz
ma rację, Bardzo często tak sie objawia nerwica

Gość tez tak miałam
dolna część kręgosłupa uciska splot nerwowy. Mi akurat pomogły plastry przeciwbólowe na kręgosłup

Gość spróbuj raz inaczej
domi 888 nalezy poszukać PRZYCZYNY a nie usuwać ból! To zasadnicza róznica. Podaj swój email - napisze co robić.

Gość remex
być moze od brania tych leków po prostu masz zakwaszenie organizmu zrób badanie krwi tzw PH jesli bedzie to zakwaszenie organizmu to do leczenia bedzie ci potrzebny proszek zasadowy

Gość domi888
bylam dzis u lekarza, i co znow uslyszalam ze to nerwobole dostalam na nerwy neurol i na kregoslup mydocalm forte, jak za 2 dni nie przejdzie mam sie zglosic znow, a dzis z bolu po scianach chodzialam. moj meil chmureczka3@wp.pl

ja mam tak samo, jeżdżę na masaże , biorę leki na uspokojenie ale ostatnio znowu zaczęło mnie kłuć pod żebrami i nie wiem co to znowu jest...

Gość oollaaaaa
idz na usg brzucha