Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byscie nie mowili

Wyglad ma wielkie znaczenie

Polecane posty

nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej...

Gość .........5
zgadzam sie z Tobą...można by wiele wiele sytuacji przetoczyc gdzie wyglad odegrał role pierwszoplanową. Z pewności decyduje o jakości życia

rozumiem skasowanego topiku ciąg dalszy;)

ike--->:classic_cool:

Gość PEWNIE że ma
na szczęście jednak ilu jest ludzi tyle jest gustów i jak to mówią " każda potwora znajdzie swego amatora" ;p . tak już jest ,że ktos dla jednego jest piękny a dla innego porażająco brzydki :)

Gość maximaksi
rozumiem ze ktos kto nie wygral loterii genetycznej (czyt. wyglądu) będzie się bulwersował tego typu topikami, to zrozumiałe

Gość znawcawygladu
zalezy od urody, ale jesli ktos jest piekny to spodoba sie wszystkim proste...:) inna sprawa jak ktos ma wielkachny nochal to moze spodoba sie jakiemus zaślepionemu człowiekowi a reszta swiata bedzie sie smiała. Ale piekni ludzie podobają sie wszystkim.

Gość apsikk
A jaki jest wedlug was ideal piekna???Nie to ladne co ladne tylko to co sie komu podoba :)

Gość znawcawygladu
np tego roczna miss world ideal piekne kobiety to np Magdalena Frackowiak. Adriana Lima ogólnie zasada to malutki nosek wydatne usta, duze oczka, piekne kosci policzkowe, ....

Gość zapominalska ale pamieta
zapomniales dodac do tego: piekna sylwetka z bardzo wąska talią i szczupłymi ramionami.

Gość znawcawygladu
nie, wlasnie nie, wielkie piersie nie, jesli sa sylikonowe sa jeszcze ok, ale naturalnie duze piersie sa obrzydliwe, bez stanika sa obwisle, piersie nie stoja tylko leża jak placki. Najlepsze sa małe ale zgrabne piersie takie dziewczece, a nie jak dojce....nie sa apetyczne.

Gość stawiam naa
Miranda Kerr

Gość moja ulubienica to
Ana Beatriz Barros

Gość a ja wiem to że
amaleta moze i przemija a le nie do konca, sa piekne starsze panie a sa paskudy prawda, pozatym przekazujesz geny dalej .....uroda ma wielkie znaczenie, pozwala zdobyc to czego przecinak nigdy nie zobaczy na oczy.

Gość vivalasvegas
gdy myślę piękna kobieta. mam przed oczami tylko jedną : Kasię Smutniak , inne sie nie umywaj a

Gość cukierasekk
myśląc piękna kobieta ja widzę Jessikę Albę :) jasne że wygląd ma znaczenie, czasem tyko żal patrzeć jak ładne dziewczyny zamiast podkreślać swoją urodę robią z siebie tani dziwki:/

Mam 26 lat i 2 miesiące i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość podróżnik...wieczny
w tamtym roku byłem w Brazylii, Meksyku, Venezueli, i powiem wam że tam mieszkają prawdziwe piekności, takich to nigdzie nie widziałem, sa tak piekne ze nie umiesz wzroku oderwac.

No tak :D Kazda epoka ma swoj ideal :D Teraz lansowanie jest typu kosmity skrzyzowanego z zaba,krowa,kosciotropem i workiem na smieci :P Wielgachne galy,brak nozdrzy,wary obciagary,cialo szkieletu oblozonego worem i krowie wymiona :P I teraz wszyscy robia wszystko aby osiagnac ten ideal :P A i tak za 20 lat gust zmieni sie totalnie i moze beda lansowac grube kaszaloty z orlimi nochami,z krecimi oczkami,brakiem warg i plaska decha?Moda jest ulotna.Tak jak kiedys byly piekne kobiety o naturalnych nie grubych ani nie chudych cialach,ze srednim biustem,poukladanymi twarzami tak teraz uwazane jest za bozyszcza co innego :P Z reszta ktos juz dobrze powiedzial,kazdy ma inny gust i kazdemu co innego sie podoba,wlasnego zdania nie maja tylko tepe pustaki :D