Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjosjdoisjoiajfoaisj

CHCE MIEC JUZ MĘŻA !

Polecane posty

Gość kjosjdoisjoiajfoaisj

a nikt mnie nie chce :(

Etam, zobacz ile jest plusów bycia samotną: - nie musisz codziennie gotować obiadów ;) - możesz pół nocy spędzić przy komputerze i nikt Ci nic nie mówi, - jesz chrupki, ciastka itp w łóżku i nikt nie skarży się, że okruszki wbijają się w coś tam ;) - możesz mieć zlewozmywak pełen brudnych naczyń i nikt Ci nie zwraca uwagi, że lenisz się i czas zabrać się za porządki ;) - jak nie chce Ci się to możesz nie myć się i spać w opakowaniu ;) - świecisz pół nocy światło i jest ok ;) itp :D:D:D

Gość o zesz...........
mp-30------dokladnie tak wlasnie zyje, jak Ty opisujesz :D. Trafilas tym opisem dokladnie w dziesiatke...

Gość a ten mąż
to po co? Do sprzątania czy opieprzania ciebie?

Nie do sprzątania, a tym bardziej nie do opieprzania :P Chodzi o to, że jak jest się samemu to robi się co chce i kiedy chce, według własnych upodobań. Będąc z kimś tak się nie da, trzeba brać pod uwagę również ''chcę'' partner.

Gość do mp-30
-nie musisz codziennie gotować obiadów --- moze nie musiec, faceci nie tylko potrafia takze gotowac ale w wielu przypadkach robia to lepiej niz kobiety ;P - możesz pół nocy spędzić przy komputerze i nikt Ci nic nie mówi, - facet tez moze spedzic pol noy przy kompie wiec mozna spedzac je razem wystarcza dwa kompy - zreszta w zwiazku przy kompie pol nocy nie chce sie spedzac...;) -jesz chrupki, ciastka itp w łóżku i nikt nie skarży się, że okruszki wbijają się w coś tam --- facet tez niech je chrupki nakruszy sie we dwoch i nie bedzie pretensji ... ;) -możesz mieć zlewozmywak pełen brudnych naczyń i nikt Ci nie zwraca uwagi, że lenisz się i czas zabrać się za porządki --- jak facetowi brud przeszkadza moze posprzatac sama kobieta nie nabalaganila... - jak nie chce Ci się to możesz nie myć się i spać w opakowaniu ---- moze lepiej na tym wyjdzie jak chociaz dla tego faceta sie umyje :P -- świecisz pół nocy światło i jest ok --- jak wyzej juz bylo - siedziec razem przy swietle placi sie razem za swiatlo ;)

Ależ gdybym ja miała wybór: być z kimś kochanym czy być samotną wybrałabym to pierwsze :) I pewnie nie miałabym ochoty siedzieć wieczorami przy kompie, bo po co? Wolałabym miło spędzić wieczór i noc z tym kimś.

Gość chcę mieć męża
Też chcę, ale nie za wszelką cenę i nie byle kogo. tak poza tym życie singielki jest łatwiejsze, mniej męczące. człowiek decyduje tylko o sobie, nie musi liczyć się z potrzebami drugiej strony. a mąż , kiedyś może znajdzie się i wypowiem to sakramentalne ''tak'', mając pewność, że dobrze wybrałam i u kresu życia będę mogła podziękować bogu za dobry wybór.

ja mam kandydata na meza i bardzo juz chce wziac slub taki prawdziwy ale narazie zbieramy pieniazki i moze bedzie to w przyzlym roku w czerwcu

Gość chcę mieć męża
ja nie chcę wesela i pieniądze nie są mi do ślubu potrzebne.

Gość chcę mieć męża
czy musi być koniecznie welon na pół kilometra, suknia, gości sztuk 100? ;) żeby był '' taki prawdziwy''?

Gość ja też marzyłam żeby mieć
męża. Teraz kiedy już mam męża to marzę żeby być wolna jak dawniej. Taki paradoks życiowy

Gość a ja juz mam meza
a ja juz mam meza i robimy sobie co chcemy:-) swiecimy do pozna siedze przy kompie on gotuje i ja gotuje ale jak nam sie nie chce to idziemy do knajpy albo zamawiamy pizze:-) zazwyczaj ja myje gary ale on tez w lozku to sie kochamy a chrupy jemy gdzie indziej:-) pijemy razem browara ogladamy mecz klocimy sie ....ale potem fajnie godzimy:-) i prysznic bierzemy razem ale jak mie sie go nie chce w wodzie to sama sie kapie:-) i jest GIT! i stwierdzam ze jednak lepiej jest byc razem niz samej:-)

Gość moze juz nie chce
czy ktokolwiek zauwazyl, ze autorka zalozyla ten temat rok temu?

Gość i po co ci mąż
przecież i tak cię zdradzi, zostawi. lepiej się z nikim nie wiązać

Gość -Bin Laden-
Bo niektóre macie wysokie wymagania i czekacie na księcia z bajki z kasą i super autem a sprawy sobie nie zdajecie, że do tego, żeby z takim gościem być trzeba mieć naprawdę boski wygląd i kurewski charakter. :)

Gość -Bin Laden-
i tak cię zdradzi - hehe - to że ciebie zdradził, to nie znaczy, że ją. :) Słabo obciągałaś swojemu i zbyt często cię bolała głowa, to masz za swoje. :)